Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tiesībsargs: Ķīmiskā kastrācija galēja metode, jāizmanto citas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
No kā pasargāt? No vaginālā vai anālā dzimumakta izmantojot dzimumlocekli? Bet ja ar pirkstiem? Seksveikalā nopirktu imitatoru? No miskates izviktu pudeli? Tabureti? Āmuru? Jo fakts par to, kas ir kaitējums vienalga paliek zināms, turklāt nāk vēlme atriebties, kas ir ne sliktāka par testosteronu.
lasītāja
l
Nezinu vai tas vēl spēkā, bet kādus 10 gadus atpakaļ Dānijā, ja bija notiesāts otro reizi par seksualu noziegumu, tad noziedzniekam bija izvēle starp ķirurgisku kastrāciju vai mūža ieslodzījumu. Saprotams, ārpusē ja lieto hormonus, tas kastrācijas efektu atceļ. Varbūt kombinācijā ar mūža probāciju un asins analīzēm katru mēnesi varētu novērst recidivismu. Tā kā tomēr paiet laiks, pirms hormonālā sistēma atlabst, ar analīzēm to konstatēs. Ja negrib pielietot nāves sodu, tad šis ir vienīgais veids, kā sabiedrību pasargāt. Testosterona ietekmē visi labie nodomi un psihoterapijas ir priekš kaķiem. Ap 75 gadu vecumu var izmēģināt vai analīzes veikt katru otro vai trešo mēnesi. Pieņemu, ka 80 gadu vecumā vairs tas nav nepieciešams, jo vecis nekaitIgs vienādi vai otrādi.
DAce
D
Tādai personai, kas atkārtoti izmantojusi mazgadīgos vai atkārtoti izvarojusi, pat pēc iepriekšējas apcietināšanas, kastrācija būtu pakalpojums nevis sods!!! Esmu PAR kastrāciju, šajos gadījumos.
cipa
c
kas ir lētais lugers?
Cietsirde
C
Vai mums visu laiku jāskatās pār plecu ES virzienā? arī tad sanāk, ka pašiem uz sevi vien jāskatās. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka ir noziegumi, par kuriem pienākas nāvessods. Ja valsts nespēj mūs pasargāt, tad nāksies vien to darīt pašiem.
Ieva
I
Tu pati tos līdzekļus iespējams lieto, ja izsargājies....par spīti tam, ka tas palielina krūts vēža risku un pie zināmas apstākļus sakritības var tevi novest kapā....
Ieva
I
Tas neko neierobežos, drīzāk otrādi....
krista
k
Lasu un skatos, ka te salasījušies pat linča tiesas piekritēji, šaubos , vai Eiropas attīstītajās valstīs šādu kastrāciju paredz likums.
J
Vaina galvās, bet instruments starp kājām. Domāt nav aizliegts, bet rīcības iespējas ir jāierobežo.
zvirbulēns
z
Ja mēs labāk viens otru uzklausītu, saklausītu, mēs varētu kopā iet izlūkos :)))
!
!
Šoreiz piekrītu jums ik vārdā. Tā amata imitācija apnikusi ... neviena jēdzīga darba, nevienas jēdzīgas tēmas, tikai kaut kādas marginālijas ... Pa tukšo un garām.
Radiators
R
Vai tiesibsargs kaut ko saprot no psihoterapijas?? !!! Tas nav atrs lidzeklis un daziem rezultats var neistaties vispar! Sviests! Sie cilveki ir borderline personibas! Psihoterpija var but tikai paliglidzeklis (ja nav kur likt naudu), ta problemu neatrisinas!
zvirbulēns
z
Jums var tikai piekrist. Šo sorristu lolojumu patiesi vajadzētu slēgt, labuma no viņiem nu pilnīgi nekāda!
ululiņš
u
Noziedzniekiem ir tiesības,viņu upuru (bērnu) vecākiem nav. Kāda velna dēļ mums vajadzīgs tāds tiesībsargs? Lieku priekšā valsts izdevumu ekonomijas nolūkā likvidēt tādu tiesībsargu ar visu kantori.Ja manu mazmeitiņu kāds iedrošināsies tā apbižot, nopirkšu kaut vai lēto lugeri vienreizējai lietošanai.
WWW
W
Savukārt zāles kuras lieto šai ķīmiskajai kastrācijai: "Depot medroxyprogesterone acetate (DMPA) is a progestin-only hormonal contraceptive birth control drug which is injected every 3 months." Depo-Provera may be used by breast-feeding mothers. Heavy bleeding is possible if given in the immediate postpartum time and is best delayed until six weeks after birth. It may be used within five days if not breast feeding. Depo-Provera is also used with male sex offenders as a form of chemical castration as it has the effect of drastically reducing sex drive in males.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Dānijā ķīmisko kastrāciju atzīst par dārgu metodi

Dzimumnoziedzniekus rosina ķīmiski kastrēt

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas