Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tiesnešiem vēl būtu jāvērtē ētiskums Bičkoviča lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Tiesnešiem ir likums, nevis ētika.
kāpec ne?
k
taču, melu detekoru parbaudi. vis bus skaidrs 5 minutēs.
Susū.
S
Ko mums maziem gariņiem tur spriest, kungi kārtojuši un kārto visas lietas pēc savas vajadzības. Neaizmirstiet ,ka viņi ir deputāti un taisnība vienmēr viņu pusē.
aizkrācietis
a
Bičoks kaartiigs šļahtičs... peec bildes!
nnn2
n
ak dievs,vēl nevar likties mierā.... kam sorosieši un JL grib to vietiņu,lai runā atklātu valodu
Dīvaini gan
D
Atcerējos kādu faktu. Latvietis apprecējās ar polieti, Laulībā dzima meita. Viņai ir latvisks uzvārds, dzimusi, augusi un mācījusies Latvijā, bet pilsonību viņai neiedeva. Viss esot likumīgi.
Buba
B
Visiem, kas cepas par ētiku, - neko neesat dzirdējuši par " Tiesāšanās kā ķēķis"? Vajadzīga vēl viena spīdoša Jobeļa "tukšo salmu kulšanas komisija"?
nja
n
Sakiet man lūdzu, ja šī vīra vietā būtu es, vienkāršs Latvijas iedzīvotājs un lietas virzītos līdzīgā veidā. Protams, ne jau par AT amatu, bet manu pilsonības lietu. Vai visas tiesas, tiesībusargi, prokuratūras, ministri un ierēdņi arī būtu norūpējušies tik pat lielā mērā? jeb man pilsonību vienkārši anulētu? Kā ir ar tām taisnībām? Vai visiem?
!!!
!
Mārtiņa Mita māte Zigrīda Mita strādā Augstākā tiesā. Varbūt tāpēc Mārtiņš Mits runā nevis par juridiskas dabas jautājumiem, kas dotu juridisku pamatu atcelt Bičkovicu no AT priekšsēdētāja amata, bet gan runā par ētikas jautājumiem, kas nedod juridisku pamatu atcelt, bet tikai nolaist tvaiku. Kauns, Mita kungs, neizsakāms kauns!!!
zigis
z
Skaidrs,ka Bickovica pilsoniba ir eafabriceta.Butu nokaunejies un demisionejis..Bet ,kur nu,ja TP ielikteni aizstaves par jeb kadu cenu...
Savējie sapratīs
S
Kur var būt vēl labāks ētiskums? Pilsonības lietu nokārtoja savējie Ogres rajonā. Savukārt čekas maisu lietu nokārtoja savējie Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā.
kapracis>jurists
k
Nu kāpēc tā, nu kāpēc tā - "Nokavēti pēc likuma bija visi noilguma termiņi, kad B. māte varēja apstrīdēt paternitāti". Ko tur pa papīriem velti rakņāties - es ar lāpstiņu hop,hop! būtu tā riktīgā vectēva kapiņam kāru pa kārtai nocēlis, tiesu mediķi izdarītu B. un viņa potenciālā senča salīdzinošo DNS analīzi, un 90 gadus veco grošiņu i pie tiesas kungiem vilkt nenāktos. Bet tagad gan šmucīgi: ne man darbiņš, ne ģenerālprokuratūrai slavas vainadziņš, ne uzticība tiesu kungiem. Un nu vēl I. Znotiņa - "vai I.Bičkovičs nav pārkāpis kādas tiesnešu ētikas normas, jāvērtē pašiem tiesnešiem". Jā, tas būs jautrs teijāteris - kā tiesneši grasīsies spļaut pret vēju (izvērtēt sava virsšefa rīcību). Varbūt prognozēt rezultātu??? Atļāvos karātavu humoru, bet citādi uz šo tingeltangeli (kurš apstiprināja, ka Latvija visus 20 gadus nav bijusi un, šķiet, vēl ilgi nebūs tiesiska valsts) raudzīties nespēju.
sirmais
s
Latvijā tīrs nav nekas, bet prokuratūra un tieslietas ir kloāka. Ja Bičkovičam būtu ,kaut mazliet goda prāta viņš atstātu šo amatu pats. Tiesneši Latvijā rīkojas, kā savā ķēķī,maisa kā gŗib un ar likumību tam nav nekā kopīga.Jebkura nopietnāka prāva nes tikai zaudējumus Latvijai. Neprofesionāli juristi ir Latvijas posts, bet varbūt NEGODPRĀTĪGI .
STEIDZAMI
S
PERKU DEPUTATA VIETU SAEIMAA !!!! PAKLAUSIGS BALSOJUMS , POLITIKA UN IEDZIVOTAJI NEINTERESEE....... MANS BIZNESA PROJEKTS : MILJONS TEV , MILJONS MAN, 10 KATRAM SPONSORAM !!!!
RST
R
Nu nevar bijušais stukačas vadīt AT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas