Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tomēr likvidēs Informācijas analīzes dienestu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Helēna
H
Lai nu dod Dievs, ka izdotos likvidēt šo politizēto barotni ar tik iespaidigām un turklāt slepenām iespaidošanas svirām! Noteikti jau mēģinās kaut kādā veidā to visu novilkt, pārsēdināt, aizvietot, bet jācenšās uzraudzīt, kas notiek ar visiem attiecīgajā dienestā iesaistītajiem kungiem nākotnē un skaidrība ieviesīsies!
matiss no meza
m
Interesanti, kas būtu, ja lauksaimniecībā līdzīgi barības devas dalītu starp trusi un zirgu...
28 789, ...
2
laba alga! Īpaši par nekā nedarīšanu!
Vuarzazi
V
Kaa var stradat informacijas vaksana (spiegosana un pretspiegosana) bez analizes?
SKOLOTĀJA
S
Citāts: ...Šobrīd dienestā strādā 19 cilvēku, kopumā ir 21 štata vieta. Dienesta budžets 2007.gadā bija 566 000 latu, šogad bija plānots to nedaudz samazināt. Ak 21 štata vieta?! Un tātad 2 mirušās dvēseles, kuru daļu sadala tiem pārējiem 19 vai makā iebāž vadītājs!!! Un, ja padalām to naudiņu 566 000 uz tiem 19 ierēdneļiem - nu skaisti! Vareni! Cik vajadzīgi?
viss par vēlu
v
Jaunā valdība pabeigs novēloti iesāktās likvidācijas.
Informācijas analīze
I
No vienas puses vajadzīga- lai premjers zināru situāciju valsti. No otras puses rodas iespaids, ka kungi, kad tur nokļust, kļust atrauti no reālās dzīves.Kāpēc to nezinu.
manī
m
Godmani,vai partiju barotavas jau ir likvidētas?Tavā acu priekšā izlaupa valsts kasi,bet tu mierīgi nosmīni bārdā,kas tas par laupītāju,tas jau mūsu pašu krusttēvs Šleseronkulis.Runā,ka viņš no valsts kases izlaupa vairāk kā tur ienāk.Tāpēc tev bija jāņem kredīts,lai Lešinska banda varētu turpināt Latvijas izlaupīšanu.Vai Parex jaunais īpašnieks būs Tas zaglis ?
Gusļiks
G
Nu re JL veidojumi ar pamazām tiek nolikvidēti. Un kā ar tiem dārgajiem telpu nomas līgumiem, kas noslēgti Repšes laikā? Kad tos sāks lauzt?
AD
A
Šis dienests parādīja sevi no sliktās puses jau Kalvīša laikā, kad Kalvīša valdība centās sagraut drošības likumus. Ilgs laiks gan ir bijis vajadzīgs, lai no šī dienesta atbrīvotos.
l'avocate
l
JL: "es tevi radīju - es tevi ar' piebeigšu!" :)
matiss no meza
m
starp citu, manuprāt, šādu dienestu atrašanās vieta arī ir noslēpums, bet DE FACTO pacentās pēdējā raidījumā atklāt pat to - laikam jau nav cita varianta, kā vien likvidēt, jo slepenības vairs nekādas:)
dzeris
d
Tas jau skaisti, bet slikti tas, ka viss notiek pilnīgi haotiski - te likvidēs, te nē, te to, te ko citu, nekāda plāna un aprēķinu nav, bardaks turpinās.
Arturs M
A
Dažas rotācijas un ministriju nosaukumu maiņas nepiesegs to totālo, bezadbildīgo politiku,kas visus šos gadus ir notikusi! Politiku,kad katrs normāls pilsonis šai savā Valstī jūtas piesmiets!Šovakar pieprasam atlaist saeimu,patriekt Šleseru,Slakteri,Rozi u.t.t!!!
[email protected]
h
Informācijas analīzes dienests sniedz liecību pats par sevi - tā ir GODMAŅA INFORMĒTĪBA ! Ja ir - OK, ja nav - visi uz darba biržu! Ja tur arī ir reāli seci, tie badā nenomirs, jau pēc nedēļas tos būs kāds savācis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Veldre atsakās dot naudu Zatleram un IAD

Izskanot kritikai, ka nav skaidra pretrunīgi vērtētā IAD darbība, tiek solīta pārskatīšana

JL rosina likvidēt Informācijas analīzes dienestu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas