Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP domes un valdības koalīciju stabilizēšanai pieļauj sadarbību ar JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
JL būtu pēdējā muļķība sapīties ar politisko slīkoni TP.
Vizma
V
Tagad TP Jaunajam laikam grib uzspiest to lomu, no kuras šobrīd ir atteikusies TB/LNNK - būt par izgāzušās TP ideju atbalstīšanas un balsošanas mašīnu, pašiem pretī saņemot pigu, izsmieklus un pazemojumus. Domāju, ka tik zemu Jaunais laiks nenolaidīsies, lai kā TP tecinātu siekalas.
HI!
H
Tad nu ari JL ir gals ......
Kurmītis
K
Kika kārtējo reizi izgāzās, kā tāda veca sēta ar saviem spriedelējumiem! Kad beidzot bārda viņu aizsūtīs uz poda?
Ritvars
R
Un kas bija mazākumvaldības vadītājs 2006.g.? Vai tik ne Kalvītis pats?
jjES
j
ĢIMENISKA IDILLE FOTOGRĀFIJĀ!
RG
R
TP izceļas ar to, ka žulti nevar savākt pat valstij un pašai partijai tik svarīgos jautājumos. Lībane nespēja savaldīt savu mēli un izmantojot situāciju neiedzelt JL. Laikam jau nav aptvērusi, ka T-Partijas CK rīkojums, katru domu (pat ja runā par flokšiem mājas dobē) pabeigt ar cūcībām par JL nav jāpilda dzelžaini burtiski. Ir reizes, kad ne tikai vara, bet vajag ieturēt pauzi.
paparazzi
p
Godmanis, lai cik pieri nerauktu un aiz auss nekasītu, ir tikai zicpriekšsēdētājs. Īstais lietu noteicējs vienalga ir Šlesers, kurš acīmredzami būvē TP ietekmei līdzvērtīgu pseidopolitisko kokteili ar TB/LNNK un ZZS. Vieniem nev vairs nekādu cerību nākotnei, otriem saimnieks nepievērš valadzīgo uzmanību (lasi-stipendijas). Tāpēc būs interesanti šo divu grupējumu spēkošanās vispirms pašvaldību, pēc tam Saeimas kontekstā. Domāju, ka JL arī nav nekādi muļķīši un to saprot, tāpēc neskrien pēc pirmā svilpiena. Šobrīd pēc pārbēdzēju aiziešanas JL tiešām izskatās ļoti saprātīgs.
zane
z
Izskatās, ka JL gan neviens nav pajautājis viņu viedokli. Tātad virsraksts ir spekulācija par tēmu
nifjodas>JL
n
Kā zilās mušas lieniet tukšā sīrupa pudelē. Tur dibenā vēl palikušas sastāvējušās mieles. Atpakaļceļa no šīs TP iztukšotās taras Jums nav.
Ojārs
O
Izskatās, ka Štokenberga teiktais, ka viņš "nogremdēs" TP zem ūdens, tas ir, 5% Saeimas vēlēšanu barjeras, nav bijusi tikai tukša muldēšana. Laiks rādīs kā būs, bet, ka ar viņiem ir jau tagad nopietni jārēķinās, TP ir sapratusi...
ZBL
Z
Vēlme iesaistīt JL koalīcijā liecina, ka publiskotie partiju reitingi neatspoguļo reālo situāciju. Par Rīgas domi izteikumi vispār skan kuriozi. Pēc Aksenoka gāšanas ar interfrontes rokām taču apgalvoja, ka JL frakciju nekādā gadījumā sadarbība nav iespējama, tikai ar atsevišķiem nodevējiem. TB un TP būs jāatbild, par kādiem labumiem Rubikieši atbalsta TB mēru.
apsaukāšanās
a
Ja ir vēlēšanās, lai koalīcijā atkal sāktos savstarpēji ķīviņi un apsaukāšanās, tad uz priekšu. JL nav radīts darbam, bet gaisa jaukšanai.
Sakums no beigām
S
ja JL ies kopā ar TP tad bus beigas abām partījām. Ja neies kopā ar JL tad tikai bus beigas TP..
Ysk
Y
Stokenberga personā un aktivitātēs beidzot ir parādījies reāls valdošos apdraudošs spēks. Līdz šim varēja smīkņāt par opozīcijas pīkstēšanu, bet nu ir jūtama sviluma smaka pie pašu dibeniem. TP sāk izmisumā glābt, kas vēl šķietas saglābjams. Diezgan komiskas runas un izdarības sanākušas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas