Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP neatzīst pārkāpumus un tiesāsies "līdz galam"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Cerams, ka partijas galam.
ABC
A
Jācer, ka tas gals skars visu TP un pienāks drīz.
Lelle
L
...a gals vairs nav taalu...Vieglas smiltis kretiiniem......
Lelle
L
Preizi Anchaans teica, ka TP ir saatana radiijumi.
Lelle
L
A tu sveetaa nevainiigaa!!! Par to, ka shie ies liidz galam, shaubu nemaz nav...liidz savam galam...
ABC
A
Hominis est errare, insipientis preseverare
ZBL
Z
TP jāņem vērā ZZS pieredze, kas arī cīnījās līdz galam un zaudēja 3 tiesas.
Alex
A
Es to zirgu nav zadzis, pats skrēja līdzi!!!:)
Alex
A
Kāda starpība, kad KNAB nāk klajā ar paziņojumu? Kur būs vērtējums pēc būtības? Jums rodas šaubas par summas precizitāti? Varbūt summai bija jabūt vēl lielākai?? Jūs vēl joprojām uzskatāt, ka Liepnieka kampaņai ar TP reklāmu nav nekāda sakara? Paskaidrojiet tautai, kāda ir reklāmas finansēšanas griestu JĒGA, pēc būtības?
Nu, jā
N
TP neatzīst pārkāpumus ... - neviens zaglis neatzīs, ka ir zadzis.
Vizma
V
Tiešām zīmīgi. Kā KNABs grib nākt klajā ar paziņojumu par TP pārkāpumiem, tā Kalvītis nedēļu iepriekš izkviec apvainojumus Loskutovam. = Nevis zīmīgi, bet tas par kaut ko liecina - KNAB strādā valdības noziegumu aizstāvji, kuri jau laikus uzzina par KNAB lēmumu klajā nākšanu un steidzami rīkojas, piemēram, izzog naudu, lai diskreditētu pašu KNAB.
Berta
B
Paldies dievam, tagad vismaz ir jauna politiska kustība, kas strādā pie valsts pārvaldības principu maiņas, lai būtu vairāk visas tautas vēlētu amatpersonu, kā arī nebūtu iespējams noziegumos ieinteresētām personām diktēt savus noteikumus.
Vizma
V
Jā, bija viens narkomāns - Ilmārs Bode, - Kalvīša draugs. Bet kas ir traucējis Kalvītim iestumt KNABā vēl citus "savus" cilvēkus? Uz ko viņi spējīgi, to tagad redzam. Līdz ar to ir jāpaceļ jautājums par valdības nespēju pārraudzīt KNAB, jo šī pārraudzīšana ir nekas vairāk kā savu diversantu ielikšana KNAB, lai pēc iespējas palīdzētu valdībai un tai "vajadzīgiem" cilvēkiem izvairīties no atbildības. Piemēri tālu nav jāmeklē: kaut vai Bode - Zatlers. Tagad tas pats notiek ar Vaškēviča noziegumu slēpšanu. Visa šī epopeja apstiprina vienu: valdība darbojas KNAB iekšienē, un tas ir jāizbeidz!
Optimists
O
Oranžie zagļi čurā biksēs!Tāpēc vajadzēja nospert naudu,lai nevajadzētu maksāt miljonu.Rādās,ka 'TP&Orange TEam ķeras pie visādiem līdzekļiem,lai tik paliktu pie siles .Tas gan paliek jautri.Kalvīša k-gs domā,ka TPir mūžīga(ļenins jau bija).Vajadzētu izsludināt referendumu par nāvessoda ieveiššanu uz 24 stundām,domājams,ka tauta nobalsotu.Kā TP,LNNK,LPP,JL fīrerīši laistos prom no Latvijas.Principā jau ir šokējoši,ka KNAB strādā zagļi,dzērāji un narkomāni.
Roberts
R
Jusu lpp/lc banda,izradas ir vel lielaki negeli un dranki neka skaelisti.Neceriet,ka jums velreiz izdosies apmaulkot tautas vairakumu.Nakoso Saeimu no iekspuses jums neredzet tapat ka savas ausis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas