Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TP nerimst torpedēt koalīciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha ha
h
bē,tu pats esi muļķis,bē.Tas tiešām izskatās pēc jaunlaicēniem.Viņi tik vien kā spēj uzsaukt revolucionāros saukļus bez seguma.Patiesībā darbos tik stulbi,ka paši man šķiet nesaprot uz kurieni velk un kas būs pēc pusgada,kur nu vēl ilgākam laikam.
DD1
D
Slakteris un Kalviities,- tie gan gudri izskatiijaas. :)
I.B.
I
Tā sauc. "tautas"partija ir lielākais Latvijas lāsts no iekšpuses, kāds vien bijis.
aga
a
Tieši otrādi 10:20 Manuprāt, tieši otrādi - koalīciju torpedē Jaunais laiks ar saviem stulbajiem izlēcieniem un nerēķināšanos ar koalīcijas partneriem __________ tavs komentārs ir limenī- tu esi muļkis, tu pats muļkis. varbut minēsi piemērus ? konkrētus- vēl bez tā bestsellera ar Rugāti. butu interesanti dzirdet
Karamba
K
Jlaiks pats vainīgs, nevēlējās saņemt sabiedrības atbalstu ar konkrētu karu pret veco gvardi,bet paši pamazām ieauga vecajās spēlītēs.. nu tad tālāk viss skaidrs- " profesionāļi" valdību vismaz paralizēs un apstādinās jebkādas reformas,kas beigsies ar mākoņpapiņa kāroto devalvāciju. Interesanti arī, kādu dīlu tagad Jl taisās piedāvāt buldozeram, kurš ar jau pacēlis balsi? Āboltiņas stomīšanās 'ka neesot pamata valdības krišanai" atgādina no realitātes atrautu mantrošanu.Faktiski tā kritīs jebkurā vecajiem 'ērtajā brīdī, un JL kā jau sīka vienība par to uzzinās laikrakstos.
tā nu tas ir
t
Mākoņtēvs, no trases noņēmis saprātīgo Kučinski, tagad ringā izlaidis bundzenieku Kraukli, kas tik sit pa bungām un neklausās partneru saprātīgos viedokļos, kā arī demagoģijas profesori Muižnieci. Abi pārbauda, cik ilgi pārējiem izturēs nervi.
lala
l
nabaga TP.... VAK taču ir diezgan dumjš... :(
hi hi hi
h
jācer, ka NATO smiekli nenāk par čekistu demaršu
hi hi hi
h
ir jābūt baurim, lai 20 gados nesaprastu, uz kurieni viņus dzen LC, LPP, TP Tie tik bija laiki kad profesore nopirka profesūru par naudu iegūtu puķu spekulācijās sociālistiskā 'darba' laikā..............bija vērts izvest tos, kuri lika maizīti pelnīt ar godīgu darbu. Kuram muļķim negribas to atkārtot.
VISU ZEMJU MUĻĶI
V
APVIENOJIETIES. TĀ IR PĒDĒJA KAUJA, KAS AR UZVARU NĀK....vairs uzvaru nebūs
KLM
K
Vārdu TORPEDĒT latviešu valodā gan nevajadzēt lietot... .................................................. ............................................................ ........ Pilnībā atbalstu Jūs - ir tik labs instruments ar ko (torpedēt) - MIETS.Pats galvenais - audzis dzimtajās ārēs. Mēsli ari vietejie (es domāju - oranžie)
Politiskaa atbildiba
P
Mes parupesimies, lai neviens no TP vairs nekad nebutu ievelets Saeimaa. Lai kaa vini arii sleptos pirms velesanam mainot partijas, nekad! Un Krauklis labak lai padomaa par savu moralo staju, budams precejies ar bruti gaja uz prezidenta balli. Ta kaa sapuvis ir sis Krauklis. Agrak brukeja muti dziedot letas dziesmeles, tagad tas pasas dzied bez muzikas pavadijuma. Aizstavedamss biezos, lai to pilim neuzliktu nodoklus. Vina vieta kaa sunim sunu budaa pie pils! Lai rej un laiza rokas saimniekam!
daunitis
d
Visu FSB ietekmē esošo partiju teātra noslēgumā Latvijā atjaunos padomju varu.
Tā nu tas ir...
T
Vārdu TORPEDĒT latviešu valodā gan nevajadzētu lietot, to mūsu nomenklatūras darbinieki pārņēmuši no padomju nomenklatūras darboņiem, kuri pārsvarā bija atvaļinātie militāristi.
jumors
j
Nav jau vajadzīga Diena. Ja kāds kaut uz mirklīti ieslēdza LTV1 simtā panta laikā, tad- atvainojiet! Demagoģijas paraugstunda, bet mēs te pūlamies kaut kādu loģiku meklēt. Nevienas precīzas atbildes uz jautājumiem stundas garumā! Nemitīga pašreklāma. Tīksmināšanās ar savu gudrību(!!!) Un Vitkovska karikatūras spēja interpretēt tikai tikdaudz, ka valdības "vientuļā sala" tomēr esot mazāka, nekā visai tautai atvēlētā! Bravo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas