Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP noraida saistību ar provokāciju pret KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paplašināts saraksts
P
Koalīcijas (TP;LP/LC;ZZS;TB/LNNK) darbības rezultāti (sausais atlikums): 1.lielākā gada inflācija Eiropas Savienībā 2. zemākās algas Eiropā 3. pensijas zem iztikas minimuma 4. milzīgas algas valsts institūcijās un uzņēmumos savējiem 5. no Latvijas uz ārvalstīm bēgošie iedzīvotāji 6. negodīgu parlamenta vēlēšanu organizēšana finansējot it kā no “trešām personām” 7. prezidenta -“pateicību” aplokšņu saņēmēja izraudzīšana zoodārzā 8. reģionu finansēšana pēc partejiskās piederības 9. kopīgi biznesa projekti ar KGB darbiniekiem (hokejs, gāzes rūpnīca) 10. atteikšanās no tiesībām uz 2 % valsts teritorijas pretī nesaņemot neko pirms tam izmainot Konstitucionālās tiesas sastāvu (Satversmes tiesa) 11. mēginājumi politizēt valsts drošības institūciju kontroli 12.naudas atmazgāšanas likuma pieņemšana 13. dzimumlocekļa imitējošā žesta demonstrēšana tautai no parlamentam piederošās ēkas prezidenta vēlēšanu dienā, ko veica “Tautas partijas” vadošais deputāts 14.korumpētie tiesneši, 15.dzivokļu izdalīsana savējiem (Mottes lieta) 16.nulles deklarācijas neieviešana 17.progresīvā nodokļa neieviešana 18.divedenžu neaplikšana ar nodokļiem, tai skaitā algu izmaksāšana ar dividendēm (SIA) 19. cenzūras ieviešana pat pārkāpjot Konstitūciju (horizontālo taimkodu bojājumi) 20. prihvatizācijas process Atceroties 1941.gada 14.jūniju hokeja projektu varētu nosaukt kā "Dinamo Litene". Forši skan, vai ne , Kalvīt?! Un Polijai varētu ierosināt “Dinamo Katiņa”.
Provokācija
P
Kādas vēl provokācijas varētu būt izdarījusi tautas partija? -saindējusi Maksimas salātus - izsēdējusi kanālmalas zālienu -izpirkusi visas dziesmu svētku biļetes - atlaidusi Ēlerti -uzdāvinājusi Jutai vārda dienā zemeņu torti
Kāpostmuca
K
Mana saimniece teica tavai saimniecei, ka tavas stīpas ir no zelta tikai nokrāsotas melnā krāsā. Toties man pašā dibenā(mucas) ir vīkšķītis ar 100000 rubļu. Kam to nezinu, bet vakar, kad tikai sāka tirgot kāpostus no manis , es jutu, kad kāds vīrs oranžā kreklā , rotātu ar trīs bērniņu siluetiem, bet ar brillēm un cepurē uz kuras tāds plēsīgs putns uzzīmēts bāza roku dziļi iekšā kāpostos, līdz manam dibenam , bet līdz tam un atstāja KAUT KO. Tā kā esmu izgatavota laikā, kad skaitīja rubļus , pieņemu ka no drošiem avotiem, savām ausīm dzirdētā murmināšana: "simts tūkstoši, simts tūkstoši", ir par rubļiem.
zagsims
z
Tautas Partija,beidziet melot,es pati redzēju,ka ''''''šķēle,pārģērbies par KNAB darbinieci ievilināja Loskutovu konspiratīvā dzīvoklī,piegulēja no Loskutova bērnu,izzaga KNAB kasi un pazuda mākoņos.Arī Bērziņš gribēja izdarīt to pašu,bet viņam tas neizdevās--mūsu brašie KNABisti divreiz uz grābekļa kāta neuzkāpa--LOskutovs saprata,,ka tik oraņži knabā nestrādā unnegāja ar Bērziņu gulēt.Vo,cik Loskutovs ir modrs .Nenoskaužiet puikam Lāčplēša ordeni.
TPJO biedram
T
Klausies, tev laikam smagi nepielec, ka visa tā ekonomiskā izaugsme ir ir nevis Latvijai, bet gan tendenciozi virzīta noteiktiem ekonomiskajiem grupējumiem! Tā iet, ka pie varas tiek biznesmeņi ar savām ekonomiskajām interesēm! Viņu "devums" ir to pašu ES fondu ievirzīšanu savos biznesos! Viņu "devums" ir valsts varas aparāta izmantošana savu biznesa tauku audzēšanai un konkurentu apspiešanai! Tas izkropļo valsts ekonomiku! Rezultāts - Latvija ir bezmaz vai nabadzīgākā valsts ES! Latvijā ir lielākais cilvēku īpatsvars, kurš saņem smieklīgu algu (un tas ņemot vērā to, ka Latvijā cenas jau pietuvojušās ES līmenim un pat pāraugušas)! Un tas nav vienkārši TP nopelns! TP ir tikai atsevišķs instruments ekonomisko grupējumu rokās - izveidot elitāru un bagātu sabiedrību uz pārējo rēķina! Tev dzīvojot šajā elitārajā kopienā, protams klājas ļoti labi! Bet ko tu gribi panākt, bāžot batonus cilvēkiem ausīs, ja viņi skaidri un gaiši redz, ka tā labklājība ir uzpūsta tai cilvēku kopienai, kurai ir attiecīgais politekonomiskais jumts virs galvas?
Dereks
D
jā, brīnums, ka te naudas pazušanā vēl Šleseru un Lembergu Dienas analītiķi nav iesaistījuši :)
Azazello
A
Pareizi ir! Nav ko grābstīties gar VALSTS (atcerēsimies- uzbrukums de Football ir uzbrukums valstij) naudu. Un tie simts tupeļu pāri arī ir VALSTS īpašums. Te rodas jautājums, vai de Futbola lietu nevajag aizfutbolēt VALSTS kontrolei :)))
Grads
G
Zini, nelaime ir tāda, ka jātiesā ir VISI, VISI - tiesnešus un prokurorus ieskaitot... Sākot no valsts pirmās, līdz , iespējams pēdējai personai. Un ko nu ??? Vienkāršāk pasludināt Latviju par cietumu, un izlaist uz Īriju tikai personas ar nevainojamu uzvedību, kas pilnība atzinušas un nožēlojušas savu vainu.
CR
C
Ja jau reiz TP grib būt balta un tīra, tad vai nevajadzētu paskaidrot, kādas kopīgas lietas ir V.Veldrem un V.Vaškevičam; kāpēc V.Veldre nepiedalās NATO valstu aizsardzības ministru sanāksmēs?
ABC
A
Vai tad vakar arī kodi, ka šodien galva galīgi nestrādā???
j
Zilā lapele atkal izplata baumas, kas nav nekādi fakti, cerams, ka TP iesūdzēs tiesā to lapeli, tad lai tiesai pierāda savas baumas!
ABC
A
Klau, slēdzam darījumu. Man ir tā nelaime dzīvot uz akmeņiem un tuvumā ir bērzi, bet nav vircas. Vai Tu par zināmu atlīdzību nevarētu priekš manis nogriezt un izmērcēt vircā kārtīgu bērza mietu, vēlams tādu, kas velk cauri pusmetru biezai speķa kārtai?
Sandris
S
Tā kā atrodos elles priekškambarī un man jāizmanto Lcifera atvēlēts serveris, man vairs nekas nedraud, bet jums visiem apgalvotājiem, mans pienākums ir atgādināt, ka eksistē viedoklis un fakts. Šeit daudzi, no abām ''nometnēm'', to smagi nesaprot, deklarējot viedokļus kā faktus. Es jau tieši tāpēc esmu spiests uzturēties šeit.
lno
l
TP pazinojums man atgādina notikumu no bērnības. Bija nozagts velosipēds. Kad gar krievu skolu /tā atradās kaimiņos/ gāja milicis, tam pieskrēja puišelis un sauca, ka viņš velosipēdu neesot zadzis. Milicim atlika tikai aizvest vainīgo uz miliciju:))
Dz. Jakānam
D
Tagad pienākas atlaist Vaškēviču no darba, bet pašam rakstīt atlūgumu. Ceru, ka skaidrs: VIENS LIKUMS, VIENA TAISNĪBA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Baibas Rulles rakstu:

Cik ticama ir versija, ka naudas pazušana KNAB bija provokācija?

Lasiet šeit

Paula Raudsepa komentāru:

Līdzzinātāji?

Lasiet šeit

Aicinājums parakstīties:

Neļausim politiķiem iedragāt tiesībsargājošo sistēmu!

Atrodams šeit 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas