Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP par līderi varētu izraudzīties potenciālo premjera kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viss, mums pietiek!
V
Kādu vēl premjeru ???? No Tautas posta - premjeru? Atjēdzieties !!! Kurš balsos par bandītisma saglabāšanu Latvijā?
Tomass Pedro
T
...jo tas viņam bijis goda (?!)jautājums... par šito nu gan var riktīgi ierēkt lai gan patiesībā vajadzētu raudāt ka mums tik ilgi bijis tāds uz augšu pasists (nevis aizšauts) premjers ...
Nu, bet...
N
A šie balsos viens par otru un viens otram aplaudēs - būs jautrais karuselis :))
Lelle
L
Oranžie bandīti var droši vairs nemeklēt nevienu savu sarūsējušo lokomatīvi, jo jābūt galīgi trakam, lai vēl balsotu par tiem kretīniem...
ABC
A
Mēdz teikt: aizkauts vepris ...
teufelin
t
Redzi, ironija visā teicienā ir tā, ka neviens par cilvēku nesaka "aizšauts".
Dihlofoss
D
Pēdējā laikā izskatās, ka uz lielākā kretīna godu TP pretendē Veldre. Stils tas pats - cinisms, uzspļaušana sabiedrības viedoklim. "Drītājs" vienvārdsakot.
Hokeja fans
H
Kalvīša sausais atlikums: 1.lielākā gada inflācija Eiropas Savienībā 2. zemākās algas Eiropā 3. pensijas zem iztikas minimuma 4. milzīgas algas valsts institūcijās un uzņēmumos savējiem 5. no Latvijas uz ārvalstīm bēgošie iedzīvotāji 6. negodīgu parlamenta vēlēšanu organizēšana finansējot it kā no “trešām personām” 7. prezidenta -“pateicību” aplokšņu saņēmēja izraudzīšana zoodārzā 8. reģionu finansēšana pēc partejiskās piederības 9. kopīgi biznesa projekti ar KGB darbiniekiem (hokejs, gāzes rūpnīca) 10. atteikšanās no tiesībām uz 2 % valsts teritorijas pretī nesaņemot neko 11. mēginājumi politizēt valsts drošības institūciju kontroli
Pateiciba
P
Paldies,paldies Kalvīškungs.. vēl 7 treknus gadus mēs varētu neizturēt..Jums taču ir tik daudz spožekļi- džeikarsegliņveldres, ņem kuru gribi, visi izraisa spožas emocijas...
TV
T
Žālie un oranžie mafiozi cer, ka piekāsīs atkal cilvēkus! Nekas nesanāks. Jūs jau esat vēstures mēslainē.
Pēteris
P
Nu ir nu Gan !! Ar aizšautu Kalvīti!! Nu kā var pats šitā runāt? Interesanti kā par šo laiku nākotnē rakstīs vēsturnieki?
LOL
L
"...ar aizšautu Kalvīti kā līderi..." Tā, ja, diagnoze skaidra: "TP Lāčplēša ausis niknas pluskāšanas dēļ pārvērtušās par sprāguša ēzeļa ausīm..."
elzza
e
Varat rīkot kampaņas, novērst kļūdas vai vairot pozitīvismu. Varat darīt da jebko. Tas jums nepalīdzēs šā vai tā. Pārāk daudz ir uzmesto pēc iepriekšējām vēlēšanām. Es ticēju un balsoju, bet manu uzticību nodeva, pārdevās par Jūdas grašiem un iznīcināja tautas vienotības garu. Interesanti būs paskatīties, kā un kādiem līdzekļiem PR guru un reklāmas ģēniji centīsies atdzīvināt tā saucamās Tautas partijas idejas un cerības. Bet nelolojiet veltas cerības uz to, ka kāds uzķersies uz skaistiem saukļiem un lētu populismu. Jūsu partija ir pašiznīcinājusies, jo par mērķi izvēlējusies vienas mazas kliķes iegribu apmierināšanu, noliedzot pašu programmā ierakstīto tiesiskumu, taisnīgumu un godīgumu. Jūs esat pazaudējuši savas "Lāčplēša ausis", kas ļauj savu Tēvzemi dzirdēt, zaudējuši saikni ar savu tautu, slēpjoties aiz savrupmāju žogiem, ofšoriem un policistu ķēdēm. Jums atliek tikai pateikties tiem pensionāriem, kuru darba augļus esat prihvatizējuši, atmetot nieka grašus nožēlojamām vecumdienām. Kurš no jums tagad uzdrošināsies apgalvot, ka mīlat šo valsti, ja esat pierādījuši, ka vienīgais, ko mīlat, ir vara un nauda?
1%
1
Kalvīti par premjera kandidātu un Gundaru Bērziņu par kampaņas veidotāju...Tad TP ir labas iespējas pārvarēt 1% balsu barjeru!
riņķī apkārt
r
Pēc pēdēja balsojuma par tiesnesi Gailīti, ja balsojums par Loskutovu būs aizklāts, gandrīz sāku ticēt, ka Loskutovs tomēr paliks amatā, protams, ja Maizītis nenorādīs uz objektīvu iemeslu, kādēļ KNAB priekšnieks būtu metams nost ,un tad Kalvītis būs "aizšauts" uz neatgriešanos, reizē ar visiem pārējiem, kuri tagad tik aktīvi kurina šo kampaņu "pret" . Var būt tiešām šī seriāla beigas ir paredzētas laimīgas - ar pārsteiguma momentu :) Loskutovs atgriežas KNAB neuzvarēts, bet sliktie paliek aizšauti guļam, politikā uz necelšanos :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas