Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP par ZZS paziņojumu: partneri tā nerīkojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Labs risinājums ir - sākt būvēt koncentrācijas nometnes bez darba palikušajiem. Vai TP to nav apsvērusi?
dzeris
d
Kam kam, bet Eglītim gan bija jāiestājas par slimniekiem, nevis jāizdabā partijai, bet ZS vienkārši taisās pamest grimstošo kuģi, kā jau žurkas.
slauceja
s
TP doam atikai ka notureties avos amatos, kreslos. Ir japanak so banditu valdibas gasana. ir pilnigi nepienemami un noziedzigi,ka Zemkopibas ministrs nozog zemniekiem subsidijas tai vieta, lai atlaistu nevaajdzigo ierednu bandu. Roze ir japadzen no ministra amata, si valdiba ir japadzen ar labu vai ar varu un ta ir jatiesa, jasoda par valsts izlaupisanu, iedzivotaju apzagsanu, valsts novesanu bankrota. Godmans, skiet, ir loti, loti slims cilveks, psihiski slims cilveks un jacer, ka zemnieki ieradisies Riga un so slimnieku ar traktoriem nogadas Sarkandaugava, Tvaika iela -4, kur ir vina istas majas.
RĪKOJAMIES!
R
Rīcības partijas protesta akcijā Esplanādē sestdien, 31. janvārī 12.00 notiks AIZLIEGTO PLAKĀTU IZSTĀDE. Tajā varēs uzzināt, ar kādiem plakātiem 17. un 31. janvārī tika aizliegts iet pie Saeimas un prezidenta pils. Rīcības partija pieprasa: neprofesionālās valdības demisiju, valsts ekonomiskās politikas maiņu, budžeta izzagšanas pārtraukšanu! Nost Godmaņa bankrotējušo valdību!
Liva
L
Liva Domā , Segliņ... Kāpēc ar manu niku? Paldies, ka ar tekstu viss gandrīz kārtībā!
Lelle
L
Nu jau kožas kā traki suņi...visus uz ķurķi prom...
Burt
B
Ir nu gan koalīcija, plēšas tā kā suņi. Labi vismaz, ka Tēvzemiešiem viss vienalga.
4.atmoda
4
Nahrena mums tāda koalīcijas valdība - vienīga domā par savām pēcpusēm, un ZZS nav labāka!!!
Zaigonis
Z
Pareiza doma ZZ deputatam,tikai jāpapildina-visām koalīcijas partijām jāatsauc savi ministri un Godmaņa valdība demisionētu,bet tur nu partneriem dūšas pietrūka.
dabīgi
d
ka ZZS grib čakarēt citus. Dažubrīd tikai, lai stieptu gumiju. Tā jau ir viņu savienības ideologa pieeja - jo vairāk ir saduļķots ūdens valstī, jo vairāk būs neapmierināto, jo vieglāk būs sagaidīt noilgumu savām mahinācijām.
Liva
L
Kas tā par tendenci pašam interpretēt, kur un kad apstāties ir pareizi, un uzskatīt likuma pārkāpšanu par savām pilsoņa tiesībām? Starpība starp piecu un trīsdesmit latu sodu ir tikai tur, ka tev acīmredzot tas piecītis bija un attiecīgi tev likās, ka šis noteikums uz tevi neattiecas. Un tagad pēkšņi attiecas. Kretīni gan tie policisti!
tādi esam
t
Kādi nu Jūs tur partneri? Tik vien domājat, kā vienam otru apčakarēt- pārājais jums nasing spešal
J.Biotops
J
Divi zābaki - pāris
Lai atsauc
L
Neko labāku jau ZZS nevarētu izdarīt, kā atsaukt savus ministrus, jo ar kompetenci neizceļas ne Uzpūstais, ne Staburadze, ne Skolotāja. Vienīgi Puķe un Elektroniķe izskatās domājoši cilvēki.
Domā, Segliņ, domā
D
Par Tautas partiju, Segliņ, vajadzēja domāt, kad atbalstīji palielināt sodu par apstāšanās noteikumu pārkāpšanu līdz 30 latiem, ko Birks (TB/LLNK) šobrīd piemēro pat uz 3 minūt;ēm atstātām mašīnām vietās, kur tas netraucē citiem vadītājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas