Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

TP pašreklāmā izmanto 13.janvāra grautiņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Spogulis - šajā gadījumā raidījums "Nekā personīga" nav vainojams par to, ka TPJO jaunuļi zaimo Latvijas simboliku, bet DP skaļi nepateiktu iemeslu dēļ neparko nespēj saskatīt acīmredzamas noziedzīga un krimināli sodāma nodarījuma pazīmes. Kā jau teicu, TP apmaksāto interneta "viedokļu veidotāju", tajā skaitā - piedod man, ja vari - arī Tavs profesionālais līmenis ir brēcošs šī grupējuma spiedīgo finansiālo apstākļu apliecinājums. Esmu gandrīz vai pārliecināts, ka Tu tūlīt uzskatāmi apstiprināsi šo patiesību, apgalvodams, ka ar TP Tev nav nu pilnīgi un galīgi nekāda sakara, toties es esmu JL vai Štokija apmaksāts komentētājs.
Lelle
L
Oranžās cūkas turpina baroties un mēslot...drīz mēs viņas kausim...
NPPIP Viesturs
N
Pag, es jau skatījos, bet nekonstatēju, ka šie jaunieši būtu midijuši karodziņus. Ir divi varianti, vai nu man ar redzi kaut kā slikti vai arī Jūs melojat. Paliek otrs variants, jo ar redzi man viss kārtībā :) Nu nevajag Nekā personīga safabricējumu uztvert kā necieņu pret valsts simboliku, jo stāsta viņi vienu, bet bilde rāda ko citu.
vim
v
TP 1) taisa reklāmu konkurentiem (arī negatīva reklāma ir reklāma, it īpaši domājošiem cilvēkiem) 2) "iešāvuši" paši sev kājā - vai gan kādam ir noslēpums, kura partija ir vainīga pie pastāvošās situācijas.
zoste
z
...kaut kā, noziedzigās kliķes -TP...aiz garlaicības,ar savu, tukšo,dumjo prātu,apmuļķošanai,. uzmundrināšanai...,kā parasts...nodarbojas,ar muļķībām,propaganu...!!!!
TP...ne...fans!!!!
T
Esat gatavi saņemt novērtējumu!!!?????.....vai ''sū...brāļi'' būs saprotams !!!!????vairāk neko jūs nesat nopelnījuši!!!!
NEAIZMIRSTIET
N
nobalsot TP mājas lapā!
Viens nelietis
V
dienā es pazemīgi liškoju priekšniekam vakarā es braucu pa zaķi un piekauju kontrolieri naktī es izvaroju sievu, kaut tai "sarkanas dienas" no rīta es klausos Blodonu un lasu Dienu, kā tie lamā valdību.... Maitas! Līdz kam viņi ir noveduši tautu!!!
no TVneta
n
Infa tautaiPirms 13 minūtēmIzstāstīšu Zandera daiļrades cienītājiem viņa sapni, kas šorīt izskanēja Radio SWH BeBe Brokastīs. Proti, „Latvijas valsts meži” esot noziedojuši 100 tūkstošus latu jaukajai sporta federācijai, kas esot saistīta ar Ata Slaktera dēlu, tipa, lai Slakterim kompensētu gaidāmās valdības izmaiņas un viņa atstādināšanu no amata. Kā Jums tas patīk? Feini, vai ne? Kamēr no darba masveidā atlaiž cilvēkus, kas mēnesī pelna 200-300 latus, te vienam sporta uzņēmumam, hop, un 100 tūkstoši latu no nodokļu maksātāju naudas.
divi pasaules
d
demonstranti ir demonstranti provokatori ir provokatori huligāni ir huligāni Nevajag jaukt zirņus ar kāpostiem!
a
a
Lai arī mītiņš noritēja bez lieliem starpgadījumiem un incidentiem, pēc tā beigām apmēram tūkstotis demonstrantu devās uz Saeimas namu, kur izsita parlamenta ēkai stiklus, demolēja policijas mašīnas un apmētāja kārtības sargus ar dažādiem priekšmetiem, tostarp bruģi, pudelēm un citām drazām. Cietušas arī citas ēkas un veikali Vecrīgā. . 1/10 daļa no demonstrantiem izdemolēja Vecrīgu.
ABC
A
Paprasi TV 3, parādīs Tev tos attēlus.
NPPIP Viesturs
N
Nekļūstat smieklīgs - nav tādu attēlu vai video, kur jaunuļi (kā Jūs sakāt mīda Latvijas karogu).
zinaataajs,
z
ka Tautas partijai uzliks atbildiibu par vandaalismu 13-tajaa,un tagad veel buus jaatbild par autora tiesiibu likuma neieveeroshanu,sods minimaalais uz 20000lati.
procentiņš
p
un kurš tad to tēpistu lapu, izņemot pašus, skatās? :)) ________________________________________ Ja jau partijas lapā uz jautājumu: "Vai pasākuma organizatoriem ir jāuzņemas atbildība par 13.janvāra nemieriem?" 65% atbilžu ir negatīvas, tad rodas jautājums - vai tā ir TP iekšējās opozīcijas atbilde vai tomēr TP ir tik vāja un mazskaitlīga, ka nespēj pat savā lapā panākt vēlamo atbilžu proporciju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL


Tautas partijas mājas lapa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas