Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP spēkosies ar prezidentu par vēstnieku ANO

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Paskatījos bildē! Uh, tā veča pat oranža nokrāsojusies...nu baigi vēl gribas valdīt, bet smiltis birst no visiem galiem...
Lelle
L
kaut ātrāk viņi viens otram rīkles pārkostu...tauta uzreiz ieelpotu svaigu gaisu...
Dace
D
Tur ir runa par 3000 Latiem menesi, nevis 300. Pilnigi piekritu tiem komentetajiem, kuri izsaka domu par parstavniecibu samazinasanu. Tas, ka Latvijas ta saucamie diplomati ir diezgan prasti cilvecini, nevienam nav noslepums. Ari "glumji pielideji" (sesers), ka pedeja ANO vestniecite Silkalna (bijusi Repses padomniece). Vieniga izcelsanas-no Australijas parvesta anglu valodas prasme, citadi tukss, peleks cilvecins ar sausmigu svarigumu gimi.
CakuPika
C
kamēr plosīsisies šī vētra ūdens glāzē,pa kluso iecels KNAB šefu.
gm
g
Ja atmetam diplomātisko smalkumu, tad te ir jautājums, kurš tiks aizsūtīts godpilnā pensijā, lai nemaisās vairs pa kājām.
Veemiens
V
Vinai ORANGI MATI!!! Vai cik pretigi
Juta
J
Es ari ta domaju! Maija Celmina butu izcila kancelejas vaditaja. Vinai ir labas menedzmenta spejas, daudz pieredzejusi ka profesionale un sieviete. Esmu vinu vienreiz dzive saticis. Tiesam patikams cilveks! Lai Maijai veicas!
klusinais
k
Butu vislabak izvirzit neitralu kancelejas vaditaju, piemeram Maiju Celminu, prezidenta preses padomnieci, kas ir kompetenta un energiska dama
zvirbulēns
z
Cik interesanta diskusija:))) P.S. Vai nebūtu daudz lietderīgāk un labāk uz pusi samazināt Latvijas vēstniecības un pārstavniecības? No tiem diplomātiem tik un tā nekāda jēga nav. Nu ko, piemēram ANO, nodiplomēs kāds diplomātiņš, ko?
xZ
x
Garām! Valsts politikai nav liekama vienlīdzības zīme ar varas partiju politiku. Ja mūsu diplomāti visus šos 18. gadus būtu gājuši tikai varas partiju pavadā, tad mēs tagad būtu "a tiny province in a F-ing Russian Empire". Bet Tu lieliski paudi valdošās koalīcijas mentalitāti šajā jautājumā.
tenebres
t
Labakais variants - ne Paegle, ne Stiprais, bet kads ne-politizets profesionals. Tadus Arlietu ministrija un ari citur var atrast.
nukasiko
n
Stipro - ANO, Paegli - pensijā, Tautas partiju - šrotā.
aleluja
a
Diplomāti nerealizē SAVU, bet VALSTS, t.i. VARAS PARTIJU politiku! Ja diplomāts ANO sāktu no sevis dot ārā kādu politiku, tad viņš nekavējoši būtu jāatsauc. Kas tur mūsu politiski angažētajai presei būtu ko jaukties?
sesers
s
Ieverojiet,ka visi nespejnieki, partiju pamesteni tiek iekartoti diplomatiskaja dienesta par vestniekeim, piemeram, kad I.Berzins bija nevajadzigs LC to iekartoja par vestnieku, kad A.Skelem nebija vajadzigs slinkis, neprasa Aivars Groza to saimnieks paludzot Arlietu ministam, TP biedram Artim Pabrikam, ta var iedomaties so proceduru, iekartoja par vestnieu.....un ta vestures skolotaju pulvcinam piepulcina slinkus, zitaponus, glumjus pielidejus un beigas to sauc par Latvijas Diplomatisko korpusu
skats no malas
s
Pilnīgi tev piekrītu - "Diena " jaucas tur, kur patiesībā politikas nav un nevar būt. Diplomātija ir profesionāla darbība, nevis prasta politizēšana! Nevienā valstī ap to netaisa politisku teātri!!! Vajaga taču to "Dienu" nolikt pie vietas, citādi sāks vēl apspriest vēstnieku nominēšanu tirgus laukumā ar lietussargiem?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas