Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tūrisms — Latvijas ekonomikas glābējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
toms
t
labs raksts
Nu ja
N
Tūrisms ir svarīga nozare. Bet no TAVA gan nekādu jēgu nevar redzēt. Kaut ko deklarē, runā par kaut kādu atbalstu, tā vietā lai reāli izstrādātu pamatotu programmu tūrisma nozares attīstībai. Nu bet tā jau ir ērtāk saņemt vienpersoniki valsts naudu, kā arī vienpersoniski to tērēt. Tā vietā vajadzētu rīkot konkursus tieši mazajiem tūrisma birojiem par maršrutu izstrādēm, un veiksmīgākajiem sniegt atbalstu to realizēšanai. Tad arī būtu mazāk seksa un dzērājtūristu, vairāk tādu kuri būtu piesaistīti vēlmei tiešām apciemot mūsu valsti.
eh
e
Tūrisms ir sērga, kas sabojā un deģenerē visu, kas nostājas tā ceļā. Tautu, kas uzņem tūristus tas padara par bezdomu kalpu masu, dabiskās izlases ceļā atlasot tos, kam šādi gēni ir raksturīgi. Loģiski domājošs kalps, saprotams, nevienam nav vajadzīgs. Tuvākajos gados gan tūrismam tāpat īpašas perspektīvas nav, jo Eiropā, skat', nupat sākās krīze...
Pašlaik
P
"Uz doto brīdi mūsu valstī ir izveidojies stereotips...." Vai Dienā ir korektori, kas pārlasa tekstus? Vai arī vārds "pašlaik" latviešu valodā jau ir izmiris pavisam?
Ieva
I
Ņemot vērā, ka tūrisma attīstītāji ne velna nedara uzskatīdami, ka mūs ir jāmīl tāpat ar visām augstajām cenām, nesakārtoto infrastruktūru, policistiem, no kuriem vairums nemāk angliski un galvenais bezcerīgo garlaicību....
TT
T
Pilnīgi piekrītu. Un ko reālu ir izdarijusi TAVA? Sabiedriskā transporta pieturvietās, kā ari pašos transporta līdzekļos nav maršruta shēmu. Nav iespēju nopirkt kompleksās transporta biļetes, nav bieža sabiedriskā transporta no lidostas, nav iespēju iegūt info par transportu angļu valodā. Nerunājot par augstajām viesnīcu cenām. Vienīgais normālais kempings ir Ventspilī.
pmlks
p
.. 2x dārgāk bija domāts! :))
pmlks
p
patreiz Dabas muzejā ir sēņu izstāde! Aizej un pārliecinies, ka tās sēnes, ko apēdi nebija haluciogēnās. Šitādu tuftu nest var tikai vai nu appīpējies vai ar sēnēm vai LSD aprijies! par kādu tūrismu tu pļeperē? Latvijā nakšņošana pat visprastākajā viesumājā maksā 1x vairāk nekā labākā Polijā, austrijā un citur! Kuram vajadzīga mūsu netīrā un aukstā jūra, aizaugušie lauki, alkatīgais un tūristus ienīstošais apkalpojošais personāls? Brīnos kāpēc vispār uz Latviju kāds brauc! Esmu dziļi pārliecināts, 99% normālu cilvēku (nerunāju par dzērājiem no UK) uz Latviju atbrauc vienu reizi - pirmo un pēdējo!
Lelle
L
Nu kā var šitik šķidru laist?! Pa šitiem ceļiem tikai totāls idiots var braukt! Latvijas ekonomikas glābējs ir RAŽOŠANA!!!, kuru kretīni ir iznīcinājuši. Ar steigu Jevropas nauda jāvirza mazo un vidējo uzņēmumu attīstībā un ražošanas ieviešanā, citādi mūs neglābs it nekas.
Antiņš
A
Vītoliņš atmodies pirms 2009.gada budžeta apspriešanas - laikam baidās, ka nevajadzīgo TAVA kantori apcirps un likvidēs :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas