Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Turpina gatavot Zatlera vizīti Krievijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kants janeks.filosov imperator
k
zatleris zin ivani prodi jau teica ,musu biznesa nakotne itr tikaij krievija,un valoda ir krievu -ka ari italijas biznesmeniem.tas nebus musinas ka sodien tu dratejies moseja un musulmanietes liek izveleties sievas bet ari medvedjevs dos savu meitu tev par princesi laij nostiprinatu saites ar cucmekiem un krieviju.tas ir musu sanc ja zatlerim nestaves mes pazaudesim varu un ekonomiku es tirgu ,tag dodiet viagru pujkam.
gm
g
"Это тот шаг, за который можно простить ей даже водку, воблу и частушки"" ********** Čelovek, Ty ne russkij, Ty toļko pritvarjaešja. Mi Tebja raobločili. Ty naverno NATOvskij špion. Nastojaščie russkije znajut čto - voblu upotrebļaet s pivom a ņe s vodkoi. Popalsja!
Optimists
O
Rādās,ka prezidentelim kaut kas ir sagriezies-pirms tam Latvijas valdība apdirsa Krieviju,ka tā sadeva pa purnu gruzim,kas šāva uz mierīgiem iedzivotājiem ar GRAD-praktiski akcepteja masu slepkavību.Tagad-grib braukt uz Maskavu,lai savu maizes tēvu TP&Orange TEam izlūgtos no krievu biznesa naudiņu.Krievi arī ir cilvēki un ,domājams,viņi arī redz,ka prezidentelis ir nulle,kas nepārstāv nekādu savu politiku,bet ir vienkārši pendele.Un ar pendelēm nav ko runāt.Galu galā nāk smiekls par Latvijas valsteles ārlietu aktivitātēm.AM vēl kaut ko muld par NATO un ES iespējām ietekmēt Krieviju-tas nav iespējams.ES un NATO simpunkti neko nevarēs un nedarīs,ja Krievija iebruks arī Baltijā.Neviens trešo pasaules karu ne Gruzijas,ne Baltijas valstu dēļ nesāks.Un galu galā ko tad Zatlers teiks Maskavā-vai:davaite rebjata žitj družno?Leopolds ne prezidents.
pamela
p
Tev pašcieņas itin nemaz nav?Vai tu ceri,ka homo sovjetikus var pārtaisīt par homo sapiens? Zatleram jābrauc uz Maskavu,jo tas ir viņa dzīves sapnis - redzēt Kremli,Mauzoleju,Putinu Kremlī un Ļeņinu Mauzolejā.Viņa kuslās domas aizņemtas TIKAI! ar to.Tapēc arī nav citu viedokļu,piem.,par referendumu.Kas viņu pirmais apsveica - KOLUŽNIJS!Tātad KAM viņš KALPO?Man viņš NAV un NEBŪS prezidents NEKAD!Latvija to nav pelnījusi!!!
@
@
Nožēlojamie, bet ne pēc Igo. Pēc TP. Tomēr tā nav klasika, jo lētums ir pārejoša lieta.
Ha!
H
Человек » Cody » Человек 23:14 24.08.2008 23:20 Как небезосновательно писал Владимир Линдерман в латвийской газете "Суббота" еще несколько лет назад, на историю можно смотреть с двух пунктов: с позиции побежденного и с позиции победителя. С позиции побежденного всё плохо, о чём вы и пишете. А мы смотрим на историю с позиции победителя. В этом вся разница. ------------------ nu man jau pat;ik!!! uzvarētāji pat apakšbikses pērk Eiropā vai ķīnā, jo paši uzšūt neprot...
Ha!
H
Vēstniecības preses atašejs Sergejs Djačenko gan nevarēja pateikt, cik tālu ir izstrādāta prezidenta vizītes programma, kā arī kādas tikšanās un jautājumi tajā iekļauti. -------------------------- Tad kot' šamējais tur isti darīs? brauc vai nebrauc, bet naudu krievi tiem Gazproma lobijiem nedos. Nu nedos taču! nedos... varat pat necerēt, krievi (valsts līmenī, ne jau atsevišķi cilvēki)savus solījumus nekad nav pildījuši!
Clash
C
Kamēr Krievija neizpildīs Sarkozi miera plānu, nekāda vizīte nedrīkst notikt.
Abdula
A
Tev par nepatiku, es esmu starp minētajiem 'gandrīz', un paskaidrošu ko mēs iegūsim no tā ka nosodīsim krievu agresiju: Mēs iegūsim. ka krievu tanki nebraukās pa Latviju un nebloķēs tiltus, krievu Migi nebombardēs Rīgu, pleskavas desantnieki nešaus cilvēkus un nededzinās viņu mājas, krievu specvienības nemīnēs Latvijas dzelzceļus un nekontrolēs ostas. Un tas nav mans 'dullums', kā tu uzskati, viss ko uzskaitīju Latvijā jau noticis gan 1940. gadā, gan pavisam nesen, 1991. gadā!..
Senais
S
Labi, ka uzrakstījāt vārdu "gandrīz", pie kam par komentāru rakstītājiem. Es ceru, ka tie , kas paliek un komentāru nerakstītāji ir ar veselu saprātu apveltītais vairums, citādi mums, tiem negandrīz beigas.
āpsis
ā
Gandrīz visu komentāru rakstītāji paziņo- mūsu sapnis ir naids ar Krieviju! Ja ir dulli cilvēki starp gruzīņiem, tad izskatās, ka Latvijā dullo ir vēl vairāk. Ko mēs iegūstam no naida kurināšanas? Augstākas gāzes cenas, rindas uz robežas, mazāku tranzītu,mazāk tūristu un investīciju. Rakstītaji atgādina anekdoti- gruzīnis iet ārā no restorana,dod šveicaram 100 ls un saka- mēteli nevajag! Laikam baigi bagati dzīvo komentaru rakstītāji- treso mersedesu nopirkuši un priekšnamā ar latiem pilnas kurpju kastes.
Merķelis
M
Lai brauc un paliek tur.Varēs vadīt kādu gazproma ambulanci.Tur lielākas "pateicības´dod. šeit ,Latvijā viņam pateicības vairs nedod,pa muti gan varetu iedot
Cody
C
Tiešām, tā ir diagnoze.
Cody
C
Tu esi aprobežots cilvēks. Un tā ir Latvijas nelaime, ka tādu šeit ir pārāk daudz. Nožēlojami, ja visu tautu mēģina pārstāvēt tāds izdzimtenis, nespējīgs domāt pats, jaunās Krievijas smadzeņu skalošanas rezultāts.
sumo
s
Kalvītis droši vien biksēs ieķēries Zatleru nelaida uz Tbilisi!Ko tad saviem krievu saimniekiem teiktu!Un pie krievu gāzes trubas sēdēt tāaa griiibas!A Zatlers Maskavā savā stilā droši vien sarunās tādas muļķības,ka ausis aiz kauna vītīs klausoties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas