Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Ukrainā šodien piemin golodomoru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gio
g
Medveģevs uzskata, ka golodomors vispār nav bijis - tik vien tāda "demogrāfiska lejupslīde", ko izraisījis klimats un sociālās "problēmas". Un padomju režīms nav pastrādājis nekādus noziegumus, atjēdzieties! Kaut gan kāds tur brīnums. Arī VVF nebija problēmu dodties uz Maskavu, aizmirstot citiem Baltijas valstu līderiem solīto un goda prātu, svinēt "padomju uzvaru" pēdējā karā, neraugoties uz to, ko šis režīms pastrādāja pēc "atbrīvošanas" Latvijā. Uzvarētāju veiktās 1949.gada deportācijas tāds nieks mūsu mīļai Vairai jau vien ir, salīdzinot uzvaru, uzvaru. Kādreiz, lasot par Krievijas mūsdienu politiķu vēstures interpretāciju, liekas - nu ko tur īpāši šokēties, ja paskatās tepat uz vietējiem jūdasiem.
@
@
Piemiņa genocīda upuriem.
Losa
L
Krievijas, kremla pundura cinisms parada kada ir Krievijas atieksme pret noziegumiem pret cilveci kuri tika veikti padokumu Krievijas vadiba Ukraina, Baltijas valstis. Krievija nav spejiga atzit un nosodit savas valsts noziegumus pret cilveci, tai pat laika ta ir gatava okupet citas valstis, nesenie notikumi Gruzija, un iznicinat citu valstu tautuas, sadzives apstaklus. Kapec Krievija lidz sai dienai nav atzinusi un nosodijusi Baltijas valstu okupaciju, genocidu pret Lavijas iedzivotajiem, latviesu tautu, Baltijas valstu tautam? Krievija ar saviem izgajieniem, izlecieniem ir loti smiekliga, nozelojama valstel, kura par visu cenu censas iegut lielvalsts statusu. Krievija ir kluvusi par ierinada valsti, no lielkomunistu rezimu valsts) lidzigi Kazahstanai, Azerbaidzanai, Uzbekistanai, Mongolijai...... un tas tacu nekas launs nav ir tikai krieviem jasamierinas un japierod pie realitates un tad jau ari vini nomierinasies.
Štrāfe
Š
Nu kur tad nu mūsu varonīgās valodas policistes pazudušas, ko? Vai tad darba sestdienā uz darbu nav jānāk? Golodomors. Bet kā tas būs pa latviski? Badinātuve? Īsēdināšana? Vai kā?
B.
B
Krievija grib buut atbildiga, ja aizstav PSRS noziegumus.
N.
N
Gan jau pienāks laiks kad būs atbildīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas