Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Un tas ir viss?!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HUTAS DIENA.
H
HUTAS DIENA.
čIKS VIEN BIJA
č
čigānzēns no tirgus mājā tukšā kulbā brauc... Lielība naudu nemaksā Pied..tas bikses jāmazgā!
Puzes Aivars
P
Ventspils Minhauzens un muldētājs Mazais Čigānzēns no Puzes ar savu tukšo darbību pierādīja latviešu tautas pasakas Čiks īstenošanu dzīvē.
Par Tiesiskumu bez Diskriminac
P
Ja jau visas organizetas kriminalas un teroristiskas bandas civilizetaas zemes tiesa,,kapec tiek demokratiskaja LV tiek "diskrimineta" komunistu banda,un tas LOCEKLI viens pec otra joprojam nav stajushies tiesas prieksha?
palicējs
p
labi gan, ka aizdevēji uzklausījuši Lembergu, finanšu speciālistu, cilvēku ar nevainojamu reputāciju.
anno
a
Nenosmieties par Hūtes izgāšanos vakar Domburšovā !
Penša
P
Noskatījos vakar " Ķas notiek Latvijā"un redzēju , kā Lembergs ir gudrāks par mūsu valdības vīriem.
krabis
k
Ārprāc, cik smieklīgi! Domāju, ka SVF nespēja noticēt, ka Latvijas politkā dzīvē viss ir kā citur sliktā kino, tāpēc arī gribēja klātienē pārliecināties un izdomāja tikties ar Latvijas pelēcīti - kardinālu. Es varētu pat bišku samaksāt, lai izlasītu SVF īsto ziņojumu pēc šīs tikšanās...
Arturs - Pensionars
A
Interesanti,interesanti.Vai M.Zanders neko nejauc ? ZZS nekad nav bijusi policists,jo,ja kāds Latvijā strādā fiziski,tad tie ir zemnieki,mežinieki un zvejnieki,tieši tāds ir ES agro nozares klasificējums.Rīga ir pakalpojumu ekonomikas centrs ar lielu finansu uzņēmējdarbibas daļu,pēdējā mūsdienu pasaulē ir pilnīgi atsevišķs ,autonoms, bagātību pādaloš mehanisms kuru EIropā laikam jau Vācijas eiropolitikas iespaidā,domā vadīt ar valdību rungu,tā teikt neo keisiānisms gandrīz sociālistiskās izpausmēs.Lasot Zanderu rodas iespaids,ka jaunais censonis saņēmis iztikas nodrošinātāju ne tikai maigas norādes ,bet gan pamatīgu brāzienu,tāpēc izteiktais nav pat viņa parastie sīkjociņi,bet gan svešas mutes dobji eho.
reaalists
r
Ne ,retorika tomēr mainās,Soros pie mūsu bēdām vairāk nav vainīgs.
depo
d
Ja ZZS vēl ieteiks pagarināt šito jūgu, tad sanāk, ka vēl gadus uz priekšu paši nebūsim noteicēji par valsti, bet SVF diktāts turpināsies. Nevarēsim attiecīgi ieguldīt attīstībā, uzņēmumu eksportspējā, utt. Ko viņi īsti vēlējās panākt?
Juris
J
Kā tad vēl varēja savādāk būt. Latvijā Lembergam spēj noticēt ZZS elektorāts, mūsu zemes lauku vientieši. Sarunās ar gudrākiem cilvēkiem, jebkuram taču ir skaidrs, ka Lembergs nav nekas vairāk kā prasts zaglis un mahinators. Ko viņš savā prastajā valodā varēja izskaidrot Starptautisko Aizdevēju pārstāvjiem? Smieklīgi!
ijana
i
Ko tad vairāk no tāda var gribēt?
pamela
p
Nu Pundur,gan izgāzies kā govs pļecka uz šķipeles SVF priekšā un TAUTAS arī !Cik letiņi ir gudri savos sakāmv'ardos: "Ar muti Rīgā,ar darbiem aizkrāsn ē,ar zagšanu stahanoviešos!" UN vakar Dombura raidījumā Vienotības komanda bija uz goda.Viņķele atgādināja lielzaglim par to,ka lai celtu PR pirms v'ēlēšanām, Pundurs SVF nosauca par finanšu okupantiem no kuriem jātiek vaļā,BET TAGAD ! pats lūdzās lai šo okupāciju pagarina !! Un kā vecais satrakojās ,kad Domburs lūdza skaidrojumu valsts izzagšanai un novešanai krīzē un oligarhu vain u pie tā. Tur Lembis savu īsto noziedznieka 'PRASTA ВОР В ЗАКОНЕ !"purnu parādīja.Tēvocis SEMS no ASV vainīgs ,SVF / Sorosu nabags piemirsa uztraukumā!/ VISI,tikai ne viņš ar savu nozagto miljardu no valsts un 174 krimin.sējumiem. ES jau rakstīju,ka viņš ir stulbs demogogs un melis !!Ar spēcīgu oponentu vecim bail iet uz diskusiju,JO netiek pat ar meliem ,laukā no vircas bedres.
jumors
j
Literatūras patlaban ir par maz. Ziņām cita rubrika- lūdzu! Kam te ļoti mīļš Lembergs, piecietiet to, ka Latvijā ir arī bezpartejiski cilvēki, kam Puzes ķeizariņš kā kauls kaklā, nekādi izspļaut un cerība, ka sadrups, tāda niecīga, bet rodas. Jo pārāk labā atmiņā tie skaļie teksti- ko tie aizdevēji iedomājas- pigu viņiem vajag parādīt, nevis procentus! Nu, izbļāvās, paskat tik, PP uztaisīja, bet ģīmīši pēc visa šitā gan tādi , ka steigšus jāmeklē kariete, lai vizina mājās. Varētu tā notikt ar vēl kādu sirmu kungu, kas tagad par demogrāfiju rūpēšoties- varbūt ierīkos šūpulīšu ražotni, taču kaut kādas darbavietas radīsies.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas