Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Urbanovičs plāno vērsties Eiropas institūcijās par SC vēlētāju ignorēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Man tas sāk patikt,JO redzu,ka tu uzbudinies no maniem komentiem.Tātad vecis uz goda -- es tev viagras vietā!! Izlasi UZMANĪGI manis rakstīto.Par genocīdu un sūdzēšanops es paredzu nākotnē,ja tavs SC tiktu valdībā.Acis aizplūda no etniskā naida,galviņa pārkarsa,ja ieraudzīji monitorā "Baltijskij fašizm"?un kaut kādu "otro pasaules karu"? Kas tas tāds?Savas kaites / nojūgšanos / nepiešuj citiem. "DZĒRIS"-atbilstoši,BET kad beidzi dzert? NU un tavi aizstāvamie SC tavuprāt savu komunistu/komjauniešu jačeiku vai tad sav savaņģojuši PĒC ETNISKĀ PRINCIPA ar vienu amatabrāli "latiš"- Urbanoviču jebšu tā būtu internacionāla triecienvienība ar Maskavas aizmuguri? Lūdzu neuzbudinies uz nakti !!
nejaušais
n
Otrais pasaules karš tiešām beidzies,bet 'trešais aukstais starp Krievijas imperiālismu un Rietumu demokrātiju iet pilnā sparā.Atceries Krievijas inspirētos grautiņus Tallinā,Krievijas sulaiņu balsojumus Saeimā sakarā ar Krievijas agresiju pret Gruziju ,mūžīgās želabas par it kā krievu diskrimināciju.Vēl ko vajag?Lai Urbanovičs uz Strazbūru paķer līdzi vēl vienu bēdu brāli-Ļimonovu!
Zelma Birzniece
Z
Nav Urbanovics tik mulkis.Saprot ka ES nepalidzes.Grib tikai turet savus veletajus tumsoniba ar domu ka Krievija palidzes.SC programa ir punkts,ka katra skola vares izveleties kada valoda macities.Ari jauna paaudze jacensas turet tumsoniba.Nebusim mankurti-Rubiks bija puca laika pasutijis Pleskava roku dzelzus tautfrontiesiem.Batjka u.c.dzivo pec principa "rauj no citiem rauj kur dabu,bet tapec nav jamil SC un Rubiks.Suns spalvu met,bet tikumu ne.
Urbanovičam
U
Daži iemesli, kapēc Jūs valdībā neņems: 1.Rubiks ar savu arhaisko partijas programmu ir Latvijas valstij naidīgs. Objektīvi skatoties tur nav arī nekāda partija, bet vecu vīru-krievu, bij. komunistu saujiņa. 2.Rubiks pirmais no jūsu apvienības Eiroparlamenta vēlēšanu sarakstā. 3.Jūsu apvienības attieksme pret okupācijas faktu un valodu. 4.Krieviskums visur priekšā: krievu dziesmas ar bajāna pavadījumu kongresa atklāšanā; ēnu kabinets no vieniem žīdiem un krieviem u.t.t. 5.Nekāda aktīva darbība, lai piesaistītu latviešus. Un to es saku, gribēdams Jūs atbalstīt, jo pārējie visi labējie letiņi ir apzagušies un zags arī turpmāk. Diemžēl, par Jūsu krieviskumu kārtīgs latvietis nebalsos. Labāk nebalsos vispār!
Terorists
T
Bet redzi kurš viņu iebāza būrī,marsieši vai.Nē ,tie paši bijušie komūnisti,bet ar apgriestiem kažokiem.Nemācēja Alfrēds pielāgoties un dabūja pasēdēt..Bet kad iznāca no būra tad jau vārdos varonis,bet kad papīri rokā un jāsāk rīkoties tad rociņas trīc,jo viņu jau kontrolē citi no mākoņiem.
cupciks
c
Ha ha ha Nabadziņš Nu bet nervi neizturēja!
dzeris
d
Nu daudz ko Rubiks var gribēt, viņš arī pārstāv savus vēlētājus, mims ir demokrātija, nu un, kāds domā, ja SC ieies valdībā, tad mims ko - uzreiz būs divvalodība? Ne no viena Rubika tas atkarīgs. Un personīgi man tāds Rubiks daudz simpātiskāks par glumajiem Batjkām un taml. "patriotiem".
znachit
z
Nu, čaļi, sarauj, sarauj, balsosim visi par Rubiku uz EP
mnja
m
es laikam kaut ko nesaprotu - pie kā un par ko Urbanovičs taisās sūdzēties? Ir pārkāpti kādi likumi, hartas, konvencijas? Kas tiem sovokiem ir par lielummāniju, ka jamie uzskata sevi par augstāko rasi, kuriem visur jābūt teikšanai?
Terorists
T
Viņiem ir bailes atkal tikt nosmērētiem sarkanā krāsa,jo tur atrodas Rubika LSSP.Viņiem ir paniskas bailes kad viņus sauks par Maskavas pakalpiņiem.Un galvenais viņiem ir paniskas bailes pazaudēt savus amatus un privilēģijas.Ja SC norobežotos no Rubika un pateiktu un parakstītu kad valsts vienīgā valoda ir latviešu valoda un neuzbāstos ar nacionālo jautājumu,bet nodarbotos ar valsts interesēm tad viņi jau sen atrastos valdībā,bet ja viss saiet greizi tad privilēģijas tu tū.Bet tagad TB pret SC un atkal vecā melodija,jo cita jau viņiem nekā nav un piedāvat kaut ko reālu bez saskaņošanas ar mākoņiem arī nevar-tātad atliek nacionālā kārts kas visus šos gadus ir labi strādājusi.
AL
A
Urbanoviča vēlētāji nav sliktāki, viņi vienkārši ir latviešu ienaidnieki. Lai aizbrauc pasūdzās arī saviem sponsoriem Krievijā.
peksis
p
Šī nu nav tā tēma lai viens otram veltītu apvainojumus...Sakarīgi cilvēki ir visādās valodās runājošo tautu vidū un vairākumā, kas raksturīgi ... Bet vecais PSKP partijas funkcionārs grib parādīt, ka viņš arī ir svarīgs...Urbanoviča k-gs, urb ka Tu tālāk...
J.Liepa-dzerim
J
SC blokā ietilpst Rubika socialisti,kuru partijas programmā ir tezes par divvalodību,par pilsonības nulles variantu.Pie tam,visi scisti noliedz Latvijas okupāciju 40.gadā.Kas tu esi,ja šādiem ''biedriem'' esi gatavs atdot valsts vadīšanu?
jan
j
arī citu partiju (piemēram saeimā neiekļuvušo) vēlētājus it kā ignorē un kas ? NEvajag būt krievu nacionālistiem nekrievu valstī, tad neignorēs...
Produkts
P
Latvija ir ziepēs ar SC vai bez...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas