Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ušakovs: valdošie biedē ar nacionālo kārti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Kas tur ko baidīt! Tāpat viss skaidrs. Neba jau karsti milotie krievi tāpat vien aktivizejas.
Bins
B
"Jā, esošā Valsts "vara" šodien jau sabiedriskos prosesus Latvijā nekontrolē. Bet, ir taču skaidrs, ka bez valsts varas politiska atbalsta un pie masveidīgas krievvalodīgo klātienes, latviskums (kultūra, tradīcijas un valoda) ilgi pastāvēt nevarēs. Laiks rit cittautiešu labā. Rietumi mūs nīdē ar "globalizāciju", bet Austrumi - ar krievvalodīgo ekspansiju... Tādēļ uz referendumu ir jāiet -procesi valstī ir jāvada. Uzskatu, ka mūsu vienīgais glābiņš ir - nacionālpatriotiska valsts vara (kuras nav) un visu Baltijas valstu vienota politika (kuras arī nav). Bet latviešu politiskās vienotības trūkuma un korumpētības gaisotnē - tas arī nenotiks. Un ir cerams, ka krievu nākšana pie varas - spētu dot latviešiem to pērienu, kas tad arī pamodinās aklos un vienaldzīgos, lai tie balsotu par savu tautu, bet ne personīgo "labumu".
Melnā aste
M
Kosteņecka ne gluži tā teica, es ļoti uzmanīgi klausījos. Bet, ja gribi to pašu krieviski, tad: "slišu zvon, da ņe znaju, ot kuda on" :)
...baltastei
.
Ja krievu partijas uzvarēs, tad uzvarēs un tā tam būt. Kā nekā demokrātija. Bet par latviešu valodu jācīnās visiem spēkiem,apzinos, ka rakstu muļķības, jo vai tad Latvija jau nav krieviska, vēl tik pēdējais bastions - valsts iestādes palikušas, kur vajag latviešu valodu. Dzīvē krievu valoda ir nospiedošā vairākumā, arī skatoties kaut uz Latvijas TV programmām. Vai vēl daudz ko zaudēt?
baltaste
b
šodien radio arī Kostaņecka brīdinaja, ka ja uzvarētu krievu partijas, tad mēs te visādus brīnumus piedzīvotu, vispirms jau krievu val. būtu valsts. Bet tā kā tā nākošās vēlēšanās iespējams ka krievi var uzvarēt
nu ja kretīni
n
ir tik tālu noveduši tautu, ka tā nobalso par ždanoku, tad tas nu būtu rādītājs traģisks. Pasaulē viss relatīvi. Un kāds ir sliktāks arī par ždanoku.
Ušakovs vismaz
U
psihiski vesels Tas ir ļoti daudz. paskatiet bērziņa vājprātā aizvelbtās acis Delfos....
Altin Yildiz
A
Lasīju, ka krievu portālos arī Ždanoka aicina piedalīties referendumā un balsot PAR ---------------------------------- Piemērs galīgi nevietā un klaji demagoģisks. Kad māja deg arī prusaki un žurkas lien laukā no visām škirbām. Visi glābjas, kā var. Ja pzdanoka elpo, vai tad tu, kuce, tāpēc neelposi ???
maximuss
m
taka padomājiet pilsoņi vai ir verts dod varu tautai. piekritu ka kaut kas ir jadara bet nu ne jau šadi. Francijā notiek lielāki nemieri neka latvija, bet tur neviens netaisas atlaist valdibu. kapec gan mus šai lietā jaliek pamati.
maximuss
m
un tagad savadak. 30%pensionāri, 30% bērni 40% strādājošo.(aptuveni) kas notiek, pacelsim pensijas, stradajosie rubī pa cetri, lai pabarotu pensionarus, preteja gadijuma valts bankrotes. ak nepacelsim pensijas nu tad atlaidisim saeimu.
maximuss
m
es aicinu balsot pret es pats ta balsošu. "jo lozungs varu tautai" ir tads neskaidrs. kas tad ir latviešu tauta. 45% krievu tautibas, 10% kadas citas tautibas un atlikušie 45% latvieši. tatad talak nav ko domat, krievu valoda otra valoda skolas macisim krievu valodu un runasim krieviski. tas bus ja nobalsosim par
ziemelite
z
Starp citu, derētu paanalizēt, cik galu galā patriotiska ir šāda runāšana - kārtējā sabiedrības šķelšana laikā, kad tieši visai sabiedrībai vajadzētu mobilizēties un atbalstīt vienam otru. Bikiņ novecojusi tā nacionālā kārts, bet dažiem politiķiem vnk netrūkst bezkaunības to vilkt ārā kur vajag un kur ne.
TV skatītājs
T
Skatot Daudzes interviju TV biju šokā - cilvēks tādā amatā apzināti maldina publiku vai neziņas dēļ lieto apzīmējumus, kurus pats nesaprot. Nav "kreisas partijas = krievu partijas". Tas jau sen ir novecojis blēdīgs paņēmiens, kas der tikai kaķu baidīšanai. Eiropā ir kreisas partijas, bet tās patiešām nesastāv no krieviski runājošiem biedriem. Kas netic, var aizbraukt, apskatīties un izstāstīt Daudzem... Tātad, dalījums ir citāds - ir partijas, kuras domā par sociāliem jautājumiem un ir tādas, kuras par sociālām tēmām domā retāk. Lai novērstu uzmanību no neapmierinātības ar sociālajām perspektīvām mums iesaka niknoties pret citas tautības iedzīvotājiem. Kas ir, mums nekas cits svarīgs vairs nav risināms?
Zuze Zanei
Z
Ko tu sienies ar to kuricu (ergļi) . Viņam tak principu nav, ka tik pie varas tiktu ar saviem JL.
x
x
nobaal, piekriitu. jo sanaak taads plagjiaats. 3o personu izmantoshana, kaut kur jau bijis :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Fragmenti no Daudzes teiktā LTV

Bīstamība ir tāda, ka pie tik ļoti zemiem sliekšņiem ir ļoti liela varbūtība, ka Latvijas valsts stabilitāte, kādu mēs to šobrīd pazīstam, faktiski tiek sagrauta. Jo nav nekādu problēmu vēlēšanās zaudējušiem politiskajiem spēkiem vai tiem, kas palika opozīcijā, savākt savu elektorātu, savākt parakstus un faktiski revidēt vēlēšanu rezultātus. Un rezultātā mēs nonāksim pie tā, ka Saeimas vēlēšanas būs kā minimums reizi divos gados un valdības mainīsies vēl biežāk, jo parlaments būs nespējīgs pieņemt vajadzīgus, bet nepopulārus lēmumus, baidoties no atlaišanas procedūras uzsākšanas. Tad politiskajā ziņā mēs dzīvosim kā Itālijā, kur valdības un parlamenti brīžiem mainās biežāk nekā gadalaiki.

Otra bīstamība — vislielākais elektorāts šobrīd ir kreisajiem spēkiem un arī vislielākā aktivitāte ir nelatviešiem. Tas savukārt nozīmē, ka mēs ļoti riskējam nākošajā parlamentā vairākumā ieraudzīt kreisos spēkus. Tas, pirmkārt, nozīmē, ka varētu mainīties mūsu valsts politiskais kurss, otrkārt — mēs reāli iegūsim divvalodību un reālu divkopienu valsti. Un tie nav joki, ko es šobrīd stāstu, jo šobrīd kreisie politiķi pie jebkuras iespējas, pie jebkuriem likuma grozījumiem cenšas panākt otras valodas lietošanu un nepilsoņiem tādas pašas tiesības kā pilsoņiem.

Principiāli un faktiski — ja šajā sestdienā vairāk nekā puse no balsstiesīgajiem nobalso par šiem Satversmes grozījumiem, tādā gadījumā nākošajā rītā mēs pamodīsimies pavisam citā Latvijā. Un tās Latvijas seja būs apmēram tāda, kā es jums nupat uzzīmēju. Šī ir tā reize, kad mēs nedrīkstam spēlēties ne ar mūsu valsti, ne ar mūsu valsts pamatlikumu.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas