Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Uz ceļiem konstatē ātruma un dzēruma promiļu rekordus

Kāda SAAB markas automašīna Baltezerā šonedēļ nevis braukusi, bet lidojusi – atļauto 50 km/h auto traucies ar 190 km/h, par šādu fotoradaru fiksēto ātrumu trešdien ziņoja LTV Panorāma. Par šo pārkāpumu autovadītājam būs jāsamaksā 250 latu naudas sods. Tomēr kopš radaru darbības sākuma, ekstremālo braucēju skaits neesot nemaz tik liels, stāstīja ceļu policijas pārstāvis.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā uz ceļiem darbību sākuši fotoradari, kas fiksē ātruma pārkāpumu, ja šoferis brauc ātrāk nekā 110 km/h, kā arī nofotografē spēkratu no priekšas un aizmugures, lai redzētu numura zīmi.

Savukārt Lietuvas policistiem pārsteigumu sagādājis kāds valsts dienvidu pilsētas Alitas iedzīvotājs – viņš vadījis automašīnu 6,47 promiļu reibumā. Par to, ka šoferis brauc piedzēries, policijai pavēstījuši vietējie iedzīvotāji. Viņš nav bijis spējīgs policistiem uzrādīt braukšanas apliecību. Šādas promiles nevar sasniegt ne dienās ne stundās, tur ir dzerts nedēļām, televīzijai atzina Narkoloģijas palīdzības dienesta vadītāja Astrīda Stirna. Latvijas rekords esot 5,7 promiles. Medicīnas rokasgrāmatās gan esot rakstīts, ka pie 5 promilēm iestājas klīniskā nāve, norādīja A.Stirna.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas