Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Uz slidenajām ietvēm traumas guvuši vairāki cilvēki

Slideno ietvju dēļ Rīgā dažāda veida traumas guvuši jau vairāki cilvēki, aģentūra LETA uzzināja ārstniecības iestādēs. Šovakar, 18. decembrī, austrumu rajonos  saglabāsies stiprs apledojums un ceļi būs slideni, liecina brīdinājums Latvijas Vides, ģeoloģijas un metereoloģijas aģentūras mājas lapā.

Šodien Rīgas 1.slimnīcā vērsušies jau 11 cilvēki, kuri dažāda veida traumas ir guvuši uz ielas, aģentūru LETA informēja Rīgas 1.slimnīcas sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Iveta Saksone. Vēl vakar slimnīcā nebija vērojams liels traumu guvušo pacientu skaits, taču šodien uz slidenajām ietvēm dažāda veida sasitumus un lūzumus guvuši vairāki cilvēki.

Arī Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas traumpunktā aģentūrai LETA norādīja, ka šodien slimnīcā ļoti daudz cilvēku sūdzas par uz slidenajām ietvēm gūtajām traumām.

Nāk cilvēki gan ar smagākiem, gan mazāk smagiem sasitumiem un lūzumiem, ir izveidojusies gara rinda traumpunktā, bet vairākiem pacientiem ir nācies ārstēšanos turpināt stacionārā, pastāstīja Uzņemšanas nodaļas ārsti.

Sinoptiķi jau brīdināja, ka Latvijas ceļi divas dienas stipri apledos. Ar ledus kārtiņu bija pārklājušās ietves un ceļi, automašīnas.

Arī šovakar, 18. decembrī, austrumu rajonos  saglabāsies stiprs apledojums un ceļi būs slideni, liecina brīdinājums Latvijas Vides, ģeoloģijas un metereoloģijas aģentūras mājas lapā.

Tuvākajā diennaktī Latvijas teritorija joprojām atradīsies zema spiediena ieplakas ietekmē, līdz ar to debesis aizvien klās bieza mākoņu sega. Nakts paies bez nokrišņiem, tomēr dienā, ar ieplaku saistīta atmosfēras fronte, jau lielākajā teritorijas daļā nesīs nelielu slapju sniegu, kas pēcpusdienā pāries lietū. Naktī dienvidu daļā veidosies migla, kuras laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metru. Pūtīs mērens dienvidaustrumu, dienvidu, Kurzemē arī dienvidrietumu vējš. Nakts laikā minimālā gaisa temperatūra pieturēsies -3...+2 grādu robežās, savukārt maksimālā dienā nepārsniegs -2...+3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas