Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Uzvaras dienas dēļ atceļ Cūkmena akciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janka
j
Kas tā tāda par uzvaras dienu?
AG
A
tiešām īsts cūka, nobijās no krievu okupantiem!
Q
Q
Ir viena nianse - 25.martā nav desmitiem tūkstoši cilvēku, kas svin! Tiem, kas 9.maija kontekstā vārdu veterāni raksta pēdiņās, acīmredzami, nav viss kārtībā ar galvu!
mb
m
Nu gan cūkmenam jarīko akcija pie tā pieminekļa, jo mēsli tur ir kaudzēm.
KarabassBarabass
K
Nožēlojami: Cūkmens = Pinokio, kur tālāk ?! ka tik kāds ko nepadomā !!!
...
.
Ne Latvija karu sāka, to sāka abas lielvalstis, tikai Vācija apsteidza Krieviju, tāpēc nejūitu nekādu svētku dienu. Šī kara rezultāts bija krievu okupēta Latvija. Turpmāk Latvijā 50 gadus izvarots dzīvesveids un te nu esam, pat apkārtni nevaram sakopt kad gribam.
Sandris
S
Ne mirkli nesakot (tādas piebildes nepieciešamas, lai mani neapsūdzētu okupācijas atbalstīšanā), ka PSRS bija kaut kas labs, man ir loģisks secinājums. Ja Latvija būtu pazudusi no zemes virsas, kā tas visticamāk notiktu Reiha uzvaras gadījumā (jau sākās, mēs bijām ostlande), tad ko gan varētu atrjaunot 1990. gadā?
anonīmais šakālis
a
Kas būtu, ja būtu? Vai tad Latvija nepazuda no zemes virsas pēc PSRS okupācijas? Vai tad pret latviešiem netika vērsts genocīds? Nedomāju, ka hitlera uzvaras gadijumā ar mums notiktu kautkas ļaunāks nekā notika padomju okupācijas laikā, tie paši konslāģeri, politieslodzīutie, slepkavības, genocīds. Latvietim nav ko svinēt 9.maijā. Latvijā tā ir okupācijas diena!
Cūkmens
C
Vējonim jāiet uz Uzvaras pieminekli atvainoties tiem, kas rīt svinēs Uzvaras svētkus!
RR
R
Pareizi, vajag pārcelt uz 10.maiju- būtu vairāk ko vākt. Un tad lai Telegrāfs u.c. raksta un rāda kāda cūkkūts aina paveras. Gan tīrība, gan aģitācija vienlaikus, bet līdz tam jau nevar aizdomāties.
Dafne
D
Es šajās dienās nedomāju par to, kas- Staļins vai Hitlers- sāka karu, bet par to, ka vairākums kritušo, gan vienā gan otrā pusē, bija jauni cilvēki, kuriem gribējās dzīvot.
Tā ja
T
Pareizi ir cūkmenam pēc 9.maija būs daudz darba pie Uzvaras pieminekļa.
kaamis007
k
Manuprāt, jūs, īpaši CŪKMENA noliedzēji, sviestu taisat. Kā var ko tādu saistīt? Es tad drīzāk esmu par to DDD. 9. maiju svinēt ir vnk nožēlojami.
Ridzinieks
R
V ai tavuprāt puisīt kāds vēlas, lai būtu uzvarējusi Vācija ? Protams, nē. Cilvēki cerēja, ka pēc kara angļi vai amerikāņi tiks galā ar PSRS, bet realitāte ir tāda kā ir. Diemžēl tāpēc mums nav ne mazākā iemesla priecāties par Krievijas uzvaru. Ja mēs būtu palikuši kāda cita 'sabiedrotā' ietekmes zonā, tad arī varētu svinēt un priecāties. --- Nu nepriecaties ja negribat,,es ka krievs priecajos..nav ne vainas..iznak ka "jusu" amerikanji un angli ir lielakie jusu nodeveji neka kaut kadi tur krievi. Isteniiba "jusu" amerikanjiem butu ljoti viegli "beigt" ar PSRS - tachu vajadzeja tikai bishkinj palidzet hitleram un psrs un komunisms tachu butu beigts vai ne? Bet amerikanji nez kaapec ta nedomaja un sutija palidzibu psrs kara laikaa.
Ridzinieks
R
Piedavāju kom.terora upuru pieminas dienaa svinet "Miskastes upuru pieminas dienu" un izkart visur plastmasa pudeles karogu vietaa! Jo tas pudeles tachu upurejas miskaste? -) A ar to akciju - ja gribiet, tad taisiet..tachu demokratija jau sen ir. Bet par to miskastes upuru dienu tad arii ir japadomaa..un reiz ari jauztaisa-))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas