Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vāc parakstus Talsu slimnīcas saglabāšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Truukst vaardu,lai raksturotu Tautas partijas un vinju ministru ilgstosho darbiibu tautas veseliibas nodroshinaashanaa,kur ilgstoshi aarstiem spiezh samaksu par darbu sanemt no pacientiem,bet birokraatija lepni dziivo,plaukst,vairojaas no valsts budzeta naudas.Tas haoss,veeleeshanu kampanjas,nesaimnieciskums,bezatbildiiba nav vaardiem izsakaama.Arii tagad Rozentaale organizee parakstu vaakshanu un citas sabiedriskaas attieciibas un aktivitaates,tikai ne smagais,nepopulaarais darbs pie nozares sakaartoshanas. Kam tie Limbazhnieku,talsinieku paraksti vajadziigi,vai kaads nezina situaaciju un nesaprot,kaa jaariikojaas no visas lielaas veseliibas administraacijas un iereedniem,aarstiem.Lai Rozentaale pamaacaas no KOKJES,kura veel smagaakaa finansiaalaa situaacijaa,bet vinja brauc apkaart pa novadiem un dot konkreetus un visiem saprotamus priekshlikumus,kaa ar daudz mazaaku naudu straadaat,lai skolu klases un tieshie,labie skolotaaji un skolnieki neciestu no fin.samazinaajuma. It kaa abas ir profesores,bet cik atshkjiriiga attieksme pret cilveeku,atshkjiras arii vinju frizuuras,bet tas ir pat labi.Attieksmei pret cilveeku jaabuut aktiivai un demokraatiskai,nav jaareekinaas ar savas Tautas partijas pasuutiijumiem,aktivitaatem,kaut pluudi peec mums un haoss.Prezidenta un aarstu biedriibas Prezidenta veseliibas nozares organizatoriskais darbs ir noveerteets,ka haoss,bet ko dariit,kas to dariis neviens nezina un Baibai arii nav nekaadas ticiibas.Bet gribeetos redzeet augsti efektiivu mediciinu LAtvijaa kaut dziives nogalee.
Ausma
A
Ar parakstiem paēdis nebūsi. Labāk būtu meklēt finansējumu.
@
@
Limbažu, Ainažu apkaimē tas pats - brauks uz Tartu, ja nenomirs uz vietas. Via līķu Baltica.
Vuarzazi
V
Apriebushas Rigas privilegijas un centralisms!
nnn
n
un vel kada sabiedriska transporta satiksme piemeram ir ar kuldigu no talsiem ,loti reta
nnn
n
aicinu sos vestules rakstitajus roja un mersragaa vekt parakastus sestdien juras svetku laikaa,jo pilniga taisniba ir kamer mus aizvedis steidzamos gadijumos uz kuldigu vai ventiniem mes masinas busim jau atdevusi galus
Jukums
J
Vai tik Lācarus pats nav, tā saucamās, Tautas partijas biedrs un tātad arī viņam jāuzņemas zināmu atbildības daļu par šīs "partijas" darbības rezultātiem. Un slimnīcu likvidēšana Limbažos, Talsos, Cēsīs, Alūksnē ir absolūts murgs. Smiltenē Slimnīcu cēla firsts Līvens - tieši viņš arī noteica, ka šajā iestādē visi ir vienlīdzīgi un visiem jāiet pa vienām durvīm. Diemžēl, neatkarīgajā Latvijā 21 gadsimtā mēs nespējam vairs to ko spēja 19 gadsimtā apspiestā zemē. Tas ko ar Latviju ir izdarījusi valdošā kliķe nav saucams savādākā vārdā kā apzināts noziegums.
iz "O.M.© arChīva"
i
Citāts no "Atklātās vēstules Valsts prezidentam V. Zatleram": "...Mēs, Priekules pilsētas, apkārtējo pagastu un Liepājas rajona iedzīvotāji, izsakām savu protestu pret Veselības ministrijas māsterplānu, kas paredz ar 2009. gadu pārtraukt valsts finansējumu mūsu rajona vienīgajai slimnīcai Priekulē. Tādējādi tiks pārtraukta visa rajona un novada iedzīvotāju ārstēšana, kas Priekulē notiek jau kopš 1960. gada. ... Mēs esam sašutuši par to, ka mūsu valsts Veselības ministrija kopā ar valdību piekopj iedzīvotāju iznīcināšanas plānveida kampaņu. Valsts iedzīvotāji nav aunu bars, valsts ierēdņiem un ministriem ir pēdējais laiks izdarīt secinājumus un atsaukt savus naidīgos māsterplānus, kas iedzīvotājiem rada veselības un sadzīves apstākļu pasliktināšanos. *Zūd ticība mūsu "tautas priekšstāvjiem" un valdībai.*"... --------------------- *Dzīvo vesels ( šajā "valstī" )!* *(t.i. - ja izdzīvosi, dabiski...)* ( Iz “O.M.© arChīva” ) *** *** *** Kas sagaidīt var tādu "valsti", Kur "veselīgi" varas balsti, Un "priekšstāvji" no Augstās Mājas, Vēl "reņģēdājiem" 'atstiept kājas'?!... ... Dveš 'siles biedri', kasot sānus: "Mums ģeniālus "māsterplānus", Un "koncepcijas" vajag, blāķiem ~ Kā "brīnumzāles" šīs "valsts" 'pāķiem'!..." ... ... ... pilna versija = O.M. blogā. oriģinālpubliskojums (20.04.2008.) *** *** *** *P.S.* Visi "O.M.© arChīvā" fiksētie notikumi ir ienākušies vienīgi Lielp!sānu Pilsoniski Suverēnajā Republikā (LPSR), Ontūna Mazpusāna jurisdikcijā. Visas tēmas, pieminētie personāži, apstākļi u.t.t. ir visīstākie izdomājumi. 'ANNO' ~ *04. 2007.* u.c.
rex
r
Apsveicama iniciatīva! Aicinu pievienoties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas