Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vadības līgumu nebūs, vietā neko vēl nepiedāvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Givi
G
Jāatgriežas pie Godmaņa koeficientiem, kas bija atalgojuma pamatā 90-to gadu sakumā. Valsts pārvaldē jāmaksa proporcionāli valsts iespējam un amatpersonu kvalifikacijai.
Financialis
F
Vai tiešām Bastīlijas ieņemšanas sindroms ir pārņēmis latvju vēsās galvas? Vai arī savās darba vietās un uzņēmumos, uzņēmuma vadības neizdarību un ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu jūs projicējat arī uz sevi - izpildītājiem? Vai tad, ja strādājat vadītāja - zagļa vadībā jūs uzskatāt sevi par zagļiem? Vai vadības kļūdās esat vainīgi jūs - izpildītāji? ... Bet... lasot komentārus šeit un citos portālos redzu, ka gudru un viszinošu cilvēku Latvijā ir atliku likām... Viņi atstās savas darbavietas privātajā sektorā un ies strādāt pārvaldības iestādēs par ideju... Viņi atteiksies no lielajām algām un strādās par santīmiem tautas labā... Viņi visi atbildīs prasībām par valsts amatpersonām un ierēdniecības likumam... Viņi būs ar augstāko un varbūt vairākām augstākām izglītībām un pieredzi vadīt valsts projektus... Viņi būs kristālgodīgi pret darāmo darbu un lojāli pret tautu... Kurš tad būs tas, kurš ies strādāt šo darbu zinot, ka kļūs visas tautas nīsts un nicināts tikai tāpēc, ka ir "tai pus ierakumiem"? KURŠ no jums? ES - nē... JO... Revolūcijas parasti apēd savus varoņus ..
valdis
v
valduis - finansialim ludu savac tos ,, gudros,, dibini partiju un aidā nakošas vēlešanas citadi tie ,,vertigie aizskries uz lietuas kartupeļu lakiem vai igauņu kapostiem tālāk viņus nenems tur vajag kā saka rukāt muguru neiztaisnojušam
ululiņš
u
Esi jautrais pašnāvnieks? Bankrotēt sadomāji gandrīz kā Latvijas valstsi? Tad ņem un uzaicini!
Juris Financiālim
J
Financiāli! Tās ir vecas un nobružātas tēzes par apkopējām, kas pārvaldītu valsti. Tur jau tā lieta, ka patreiz pie pārvaldīāsanas ir tie, kuri varētu būt tikai apkopējas, ganību tehniķi (gani) un skotņiki, bet algu saņem vairākas reizes lielāku par saimniekiem un muižniekiem, kuriem ar savām zilajām asinīm vajadzētu būt pie vadīšanas un valdīšanas. Redzi, izrādās, ka Lietuvā un Igaunijā nemaz tādu nekam nevajadzīgo padomes locekļu un vēl visādu citādu locekļu nav, ka Latvijas bankas prezidents saņem 6 reizes lielāku algu par šo kaimiņvalstu kolēģiem un tā tālāk un bez gala. Tad pēc Tava teiktā iznāk, ka šodien Lietuva un Igaunija bankrotē un vienīgi Latvija, pateicoties saviem vadības superkadriem, visādām padomēm, sabiedrisko attiecību speciālistiem, valdēm ar milzīgiem atalgojumiem, ir stabila un ir gatava sniegt finansiālu palīdzību Igaunijai un Lietuvai. BET IZRĀDĀS, KA IR TIEŠI OTRĀDI!
zz
z
...vai tev nešķiet, ka apkopējas patreiz jau vada valsti ?...un pie reizes saņem algu kā privātbanķieri? :)
Guntars
G
Kad cilvēki naudu lika dažādās firmās, un tās sāka laisties Bankas viceprezidents Rimševics ( prezidents bija Repše) uzstājās televīzijā un vairākas reizes teica, ka lieciet droši depozītos bankās, jo tur nekas nezudīs. Pazuda Baltija, Olimpija, TOP banka un vēl kādas. Rimševicu pēc šitā vajadzēja noguldināt uz moku sola, bet nekā- Rimševicu ielika par Bankas prezidentu, jo Bankas prezidents Repše kļuva par Ministru prezidentu. Tā tās lietas kārtojas.
Financialis
F
Ka tik neiebraucam no viena grāvja - otrā... Bezatbildīga ciršana un cirpšana var atstāt valsts pārvaldi bez, patiešām labiem speciālistiem... Es pats uzaicināšu pie sevis uzņēmumā strādāt vairākus man zināmos no viņiem. Ne visi no viņiem ir ( es pat teiktu pārsvarā nav) partiju ielikteņi un izmantoti, kā kanāli valsts naudas pārsūknēšanai partiju kasēs. Personīgi pazīstu daudzus pieredzejušus darba rūķus (labajā šī vārda nozīmē) un arī jaunus talantīgus un perspektīvus cilvēkus, kas bez minētajiem vadības līgumiem jau sen būtu aizvilināti uz privātajām struktūrām. Būtu žēl, ja, nātres ravējot, ražu izmīdītu... Bet... kā jau te bieži pieminēts - tirgus saliks visu pa savām vietām... ja maksāsim valsts pārvaldei tik cik apkopējām, tad apkopējas pārvaldīs mūsu valsti....
Juris
J
Kāpēc vispār šādi vadības līgumi bija, ja ir noteikta mēnešalga? Kādi vēl vbar būt pabalsti un naudas balvas? Kas atļāva šādu izlaupīšanu?
valdis
v
Veismanes kundze lai neuztraucas bus jauns likums Jusu protože sanems nakošgad ne tikkai25 milljonu bet 50 milljonu mums tikkai diviem :tautai unSVF jaieliekvate ausis būs nauda nu...saproti pati MES PAR SAVEJIEM
trusis nejaukais
t
Tas ir kaarteejais teaatris, gluzhi kaa ar to maaju buuveeshanu aizsargaajamaas teritorijaas, visi kaa viens bargi krata pirkstu, bet pashu ministri mieriigi buuveejaas cik un kaa grib, piesedzoties ar kleetinjaam un tamliidziigi. Tad tagad ir tas pats, spiediena deelj ir jaaatsakaas no valdiibas liigumiem, bet tai par laikaa skaidri liek nojaust, ka gan jau izdomaas citus veidus, bet ne tagad, pagaidiis mazliet un peec tam pa kluso izdomaas.
trusis nejaukais
t
Tas ir kaarteejais teaatris, gluzhi kaa ar to maaju buuveeshanu aizsargaajamaas teritorijaas, visi kaa viens bargi krata pirkstu, bet pashu ministri mieriigi buuveejaas cik un kaa grib, piesedzoties ar kleetinjaam un tamliidziigi. Tad tagad ir tas pats, spiediena deelj ir jaaatsakaas no valdiibas liigumiem, bet tai par laikaa skaidri liek nojaust, ka gan jau izdomaas citus veidus, bet ne tagad, pagaidiis mazliet un peec tam pa kluso izdomaas. ESIET MODRI
e.
e
Cilveki, kam ir (bija) vadibas ligumi. Iededzieties par vienkarsajiem cilvekiem!!!
zets
z
visus 5000 vadošo muļķu atlaist
Anna
A
Manuprāt, pietiekami daudz cilvēku šajā valstī strādā bez jebkādiem valdības līgumiem un iztiek ar algu (bieži vien ne pārāk lielu). Lai painteresējas un pārņem pieredzi tie, kas bez valdības līgumiem savu eksistenci nespēj iedomāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas