Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Vai arī Godmanis baidās no Jutas Strīķes?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
paskaties, cik zagshanas gadiijumi atklaati citaas - koaliicijas vadiitajaas iestaadees. neviens nav atlaists. viens likums - viena taisniiba visiem.
pati tik priecīga
p
Un pati tik priecīga, kā baigo asprātību pateikusi.
emka
e
Mūrniece kā vienmēr dīvaini izsakās.
Yger
Y
smieklīgi,kamdēļ gan Godmanis baidītos?Viņš vienkārši grib sameklēt visīstāko,vispiemērotāko,tamdēļ vilcinās ar mrklēšanu,jo tādas Jutas jau nekus nepaliks.
anekdote
a
kad jauna ministre apstaigā karavīru rindas un to bīda, tad grūtu novaldīt ierindu,lai neizceltos homēriski smiekli..
ZBL
Z
Nav jau pagalam, zagļi dabūs atdot līdz pēdējam latam! Cerams, ka tiesa piespriedīs maksimālo sodu, lai tie augļi , kas piesolīti par šo preovokāciju netiktu tik drīz šiem neliešiem izmaksāti.
Tam nomierinies, zvirbuli 06:5
T
Ir gan starpība. To ko izdara bērnībā , nevajadzētu darīt pieaugušajiem. Ja pieaudzis piečurā bikses, tad jāizpēta kāpēc, varbūt jucis vai piedzēries vai... Tāpt, ja nozog kaut vai vienu santīmu. Zagšana paliek zagšana .
nomierinies, zvirbuli
n
150 000 pret varbūt desmit miljardiem - cik tas procentuāli būs? Traki daudz tās nulles pēc komata. Zvirbuli, beidz malt vienu un to pašu. Tā jau var arī visu mūžu pārmest par bērnībā piečurātām biksēm.
jaunlaicēni
j
Ko tad jaunlaicēni tik švaki - tikai dažus komentārus varējuši sev par labu uzrakstīt?
Gusļiks
G
Strīķe - URRRRĀ Strīķe - URRRRĀ Strīķe - URRRRĀ p.s. Kas Dienai atlec par šiem reklāmrakstiem? Varbūt pareizā informācija no KNAB?
Pikselis
P
Tā naudas zagšana iestādē ir viena skaista padarīšana. Nav jāmeklē vainīgais, bet jāieliek cietumā direktors. Kā daži domā, pat krimināllikums esot tā uzrakstīts. Man gan liekas, ka pa to laiku, kopš Loskutovs aizvākts, varēja atrast ne vienu vien naudas zagšanā vainīgo un nodot tiesai. Protams, ja zagšana vispār bijusi.
zvirbulēns
z
Lindiņ, viss jau būtu skaisti, ja vien Loskutovu un Strīķi nebūtu jāsauc pie kriminālatbildības par nolaidību, kas izsaukusi smagas sekas (KNABā nauda zagta, jo neviens nav nodrošinājis kontroles mehānismus, 150 000, pagalam). Ja neticat man, pajautājiet savam vīram policistam, viņš Jums atvērs acis, a, ja neticat vīram, nu izlasat Kriminallikumu. :)))
DD1
D
Viss ir pilnīgi precīzi Lindas komentārā, īpaši sarkasms par Godmaņa nožēlojamo izlocīšanos. Aleksejs Loskutovs un Juta Strīķe kopā bija spēks: "valdošā koalīcija saprata, ka ir kļūdījusies, saliedējot divus spēcīgus profesionāļus". Paniskas bailes no Jutas joprojām. Šajā saspringtajā laikā tādi drosmīgi un godīgi cilvēki kā Juta ir mūsu vienīgā cerība.
KVAYKSKIS
K
BAIDAAS TP,TC/LPP,JOBUUS JAATMAKSAA PAARTEERETAA UN ZAGTAA NAUDA,TAAPEEC JAU VISVAIRAAK BAIDAAS TP.
Oskars
O
BAIDĀS ,jo sazadzies ir diezgan ,tākā pistoli nāks pielietot,kā krievu bijušajam virsniekam pie paša galvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas