Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vaiderei Ukraina piešķir ordeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Acīgais
A
Ja spriež pēc preses ziņām, tad patiešām palīgi pelna labi. Un labi, ka neaizmirst ziedot partijai. Citādi partijas prasītu no budžeta.
...
.
Iepriekšējā komentārā tie ir ziedojumi TB/LNNK
Ofers
O
Labi gan tie deputātu palīgi pelna: Apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK Nauda Ls 5 000.00 Inga Žaimunde (Vaideres palīdze) 21.09.2006 Apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK Nauda Ls 1 200.00 Inga Žaimunde (Vaideres palīdze) 08.07.2005
Ofers
O
Par Ukrainu tipa rūpējas, par Latviju nē. Un jāpiekrīt dzeris, ka šai personai, ka tikai kaut ko sliktu par krieviem uzrakstīt, tad gan ordeņi, gan atsevišķu vēlētāju balsis rokas. Neko jēdzīgu izdarīt jau nevar. Pietiks atsēdēt EP. Šovasar tā extra beigsies un ceru uz neatgriešanos. Ir jau baigi viiegli, sakontaktējies ar Ukrainas parlamentu, saņem info, iztulko, iebliez EP un lieta darīta. Cits ir, piemēram, pacīnīties par to, lai nepieņemtu to muļķīgo plānu, kura rezultātā cukurfabrikas likvidēja. Nez, kā ir pārmesties no Kokaļa, Cepurnieka, Bajkas uz Berķi un Stjopu?
Kazis
K
Prieks, ka mums ir tādi cilvēki un viņu dfarbs arī tiek novērtēts. Būtu vairāk tādu, labāk dzīvotu gan Ukrainā, gan Latvijā, gan Augšvoltā!
boobies
b
Nice tits.
!!!!
!
>>>>Šausmas > v > dzeris, varbūt vajadzētu padomāt kāpēc Latvija un pensionāri ir tur kur ir, viss sākās ar krievu iebrukumu 1940.gadā.Līdz karam Latvija atradās vienādā attīstības līmeni ar pārējām Eiropas valstīm.
nv
n
dzeris> gluži manas domas.
dzeris
d
Vaiderei maza sajēga gan par Ukrainu, gan par Gruziju, galvenais, visur vainot krievus, un ordenis rokā. Kaut kā neatcetros gan, ka viņa būtu Latvijas pensionarus aizstāvējusi.
Vija
V
Ļoti labu darbiņu darījusi, mēs arī būtu pateicīgi par šādu atbalstu! Tikai žēl, ka nav pamanījusi, kādā zemiskā stāvoklī atrodas Latvijas iedzīvotāji , ja lielākā nelaime viņai šķiet ziepjoperas trūkums.
Dace
D
Līdz kādam gan zemiskumam 'valdošā koalīcija var novest savas tautas pārstāvjus, TĀDUS KĀ šausmas v, kas savā neprātā te gānās un diezin vai vairs ir pieskaitāmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inese Veidere ir malacis! Paldies viņai par Ukrainas aizstāvību, arī par pensionāru aizstāvību. Lai veicas arī turpmāk!
latviete
l
Mūsējiem tie , kas "mūsējā" vietā raksta "mūsejā", ir jūsējie... :)
v
v
nu tas ukrainas režims 'musejiem ir kļuvis kā kāds zelta teļš kuru mūsejā ,,verkuška,, pielūdz kaut tur tas podests ir tukšs cenšas viens otru nogrūst un kā tas beigsies...
šausmas
š
Golodomors. Neprāta cena. Kas nākamais? Varbūt Ugo Čavesa piranja akvārijā? Bet latviešu pensionārs - lai taču sprāgst nost, ja, muļķis, nespēj nopirkt pat reņģi iztikšanai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas