Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdība lems par Parex kapitāla palielināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
biz
b
Taatad banka bija pilnigi tuksha,kad tajaa gaadiigi tika iepumpeeta glaabjoshaa Latvijas nodoklju maksaataaju nauda.Tuksha un laiciigi izlaupiita. Aciimredzot valdoshaa klikje bija uz vienu roku ar K&K savos dariijumos caur Parexu pumpeejot savu naudu uz ofshoriem.Tur arii viss aizpumpeejaas.Tad arii valdiibai bija jaaglaabj,jo sindiceetie kredotori (krievu oligarhu mafija?) draudeeja izreekjinaaties. Gjeniaals "glaabshanas" un kraapshanas plaans. P.S. Kas ir shiis sindiceeto kreditoru bankas?Kur preciizi nosaukumi?Kas taas ir?Tautai jaazin,kam taa ir paraadaa.Atkal kaut kaadas paskastiishu bankas Nauru salaas?
Logic
L
Godmaņa kungu jau šodien var droši ievēlēt Parex '' goda pilsoņa'' statusā - darba vieta garantēta !
info
i
Rīga, 16.febr., LETA. Veiktas izmaiņas ieguldījumu pārvaldes akciju sabiedrībā "Parex Asset Management" vadībā. No "Parex Asset Management" valdes locekļa amata atbrīvots bijušā AS "Parex banka" īpašnieka Valērija Kargina dēls Rems Kargins. Darbu "Parex Asset Management" valdē turpina Elena Kolmana, Roberts Idelsons, kurš ir valdes priekšsēdētājs, Edgars Makarovs, Igors Petrovs, kā arī Zigurds Vaikulis. 2000.gadā dibinātā "Parex Asset Management" ir "Parex bankas" meitasuzņēmums. Kompānija ir viena no lielākajām ieguldījumu pārvaldes sabiedrībām Baltijas valstīs. Tās pārvaldīšanā ir aktīvi vairāk nekā 1,2 miljardu ASV dolāru (636 miljonu latu) apjomā, teikts kompānijas mājaslapā.
vista
v
izskatās ka kamēr Parex nebūs aizbazts, Godmanim mafija neļaus atkapties
Econ
E
Domāju, ka vēlas novērst valsts bankrotu, kāds iestāsies, ja ar to sindikātu nevienosies, lai paši trūcīgākie Latvijas iedzīvotāji nākamajā gadā varētu iegūt vismaz kaut kādu pabalstu.
maxis
m
Un ko šajos apstākļos, kad valstij nav naudas un ir faktiski panākta vienošanās par atliktiem maksājumiem sindikātiem (bravo!), grib anakt Rimsevics ar savu piedāvājumu par 40%? Grib kļūt par lielāko kretīnu vai ir vienkarši nekompetents? No malas izskatas, ka viņš uzvedas kā Latvijas ienaidnieks? Kā interesēs?
auers
a
Jā. Derētu iegrūst Parex vēl kādu apaļu miljardiņu.
guntis
g
maitas. Es, protams, esmu pret rupjībām interneta telpā utt., tāpēc vismaz parakstos ar`īsto vārdu. Jā tā mani sauc. mamma izvēlējās šo vārdu. Bet jūs, "valdības" veči, esat nelieši. Tā mēs jūs saucam.
Raimonds
R
Interesanta gan mūsu valstiņa !!!Kā vecā Paula ziņgē '' pieticis pie piena kubuliņa šitāds sūds un sūc.....'' kamēr pingvīns nebūs pārsūcis visu caurā Parex mucā,tas neatkāpsies un aiztriekt to ar nevienam dūšas nav!!!!!!
dzeris
d
Bet šoreiz gan prokuratūrai vajadz;ētu noskaidrot, kāpēc daudzas valsts iestādes piespieda glabāt naudu parexā, un kur pēkšņi palika abu K-K īpašumi, kas ir, tas ir.
Viskas
V
Jaaa, tauta velas zinat kaaa dzivo kargins un Krasovickis. Pec pedejam zinam Krasovickis baudija atputu siltakaas zemees. Nabadzins, laikam, hostelii bija apmeties ; - )
kukainis
k
Valdība, sametiet nu paši savu personīgo kolekti un lieciet, kurā tik bankā gribiet! Vēl paprasiet savu partiju bijušajiem deputāteļiem, kas siltajās vietiņās dupsīšus būs gana pasildījuši. Tad vēl visiem saviem šoferdēlveidīgajiem. Un tantiņas un viņu mazbērni - kartupeļu ēdāji paliks neaptīrīti!
Raimonds
R
Interesanta gan mūsu vastiņa!!Kā mana vārda brāļa vecā ziņgē '' pieticis pie piena kubuliņa šitāds sūds un sūc ''.Nelīdz ne Knābis ne Sudraba!!!Kamēr pingvīns nebūs visu pārsūcis caurā parex mucā,tas netkāpsies,un arī padzīt nevienam nav dūšas!!!!
guntis
g
interesanti, kur tagad ir Kargins un Krasovickis? Un ko tagad dara, kādas ir viņu attiecības ar savu lolojumu Parex?
G-24
G
Nenormālais, ārprātīgais, un tādu vēl apsargā normāli puiši?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas