Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valdība otrreiz padzen KNAB šefu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bv
b
Un kur tad ir tas ziņojums, kas esot `publiski pieejams`?
jaunietis
j
Diena mēģina pati sev iestāstīt pretējo un maldināt sabiedrību. Pārkāpumi ir nopietni, jo Loskutova bezdarbība noveda pie tā, ka iestādē pazuda (tika nozagti) Ls 135 000. Kam tad vēl būtu jānotiek, lai pārkāpumus dēvētu par "ne"formāliem?
Optimists
O
Vai tiešām nav skaidrs,ka TP&Co un ģenerālprokuratūra ir tā sapinusies savos melos un puspatiesībās ,ka vairs paši neatceras,ko sarunājuši.Skaidrs ir tikai viens,ka zagļi valdībā un saimelē 'darbojas divos virzienos-nobīdīt savus biznesus un izveidot likumisku bāzi,kas nākotnē viņiem ļautu izvairīties no čoka.Tās ir"valdības prioritātes".Pārējais ir tā starp citu.KNAB vadi'bas nomaiņa un radītā ažiotāža izskatās tikai kā"vadāma sabiedrības tvaika nolaišana".Saknes ir daudz dziļāk-tik stulbi jau viņi nav un zin,ka valstelei ir praktiski morālas un ekonmiskas beigas,ka izredzes tik pie siles nākotnē ir nulle un ,ka nākamājā Saeimā tiks tie spēki,kas Latvijas iedzivotājiem skaidri pateiks,ka šodienas zagļi un bandīti sēdēs čokā.
Jā tiešām
J
Paskatījos to ziņojumu un raksta autorei arī iesaku paskatīties. Starp citu, tas iesniegts valdībā jau pēc naudas pazušanas no KNAB. Tur teikts, ka KNAB novērsis trūkumus, kas bija konstatēti Valsts kontroles ziņojumā... Maizītis, savukārt saka, ka nekas nav darīts? Un par kādu atkārtotību ir runa? Vai atkārtotība ir tāpēc, ka tajā pašā nodaļā nauda tiek glabāta, kuru rudenī pārbaudīja saistībā ar operatīvajiem līdzekļiem? Bet pārkāpuma būtība ir pavisam cita?
Nevar būt!
N
Vai tiesa, ka Loskutovs esot redzēts kopā ar Siguldas mikroautobusa šoferi? Nevar būt, ka arī te ir sazvērestība!
paga, paga
p
Paga, paga Maizīša kungs... Tad es kaut ko nesaprotu. Jūsu teiktais neiet kopā ar 2008.gada 29.aprīļa valdības sēdē izskatīto iepriekšējās valdības izveidotās komisijas ziņojumu. Starp citu to komisiju vadīja Jūsu pakļautībā strādājošā prokurore Usāne. Varbūt izlasiet šo ziņojumu un Jums taps skaidrs. Tur nav nekas teikts, ka KNAB nav pietiekami izvērtējuši Valsts kontroles atzinumu, tur teikts, ka KNAB 2007.gada pēdējos mēnešos strādājuši pie trūkumu novēršanas tur uzskaitīts viss, kas ir izdarīts.. UN VĒL ... šī ziņojuma 8.lpp norādīts, kāpēc audits pārcelts uz 2008.gada 2.ceturksni...Ja Jūs komisijas darbības laikā to nepaprasījāt Loskutovam, tad varbūt vajadzēja izlasīt vismaz šo komisijas ziņojumu? Domburšovā arī vakar sabiedrību maldinājāt, ka no novembra pilnīgi nekas nav darīts, no Usānes komisijas ziņojuma tas neizriet. Vai tiešām Usānes komisija , kuras sastāvā bija arī pārstāvji no Valsts kontroles, Informācijas analīzes dienesta, Valsts kases, Satversmes aizsardzības biroja, Drošības policijas un Finanšu ministrijas pārstāvji vienbalsīgi taisīja melīgu atzinumu???
Lietussargs
L
Es jūs brīdinu! Mans pacietības mērs drīz būs pilns! Vai vēl nepietiek? Kopš kura laika iestādes vadītājam ir jāatbild par to, ka iestādē nav normāla iekšējā kontroles sistēma? Kopš kura laika iestādes vadītājam ir jāatbild par to, ka iestādē gadiem ilgi paklusām izzog lietiskos pierādījumus? Vai tiešām tādu nieku dēļ iestādes vadītājam ir jāatkāpjas no amata? Tiksimies Doma laukumā!
lasītājs
l
Baibas Rulles raksti man atgādina sajūtas, kas rodas kad palasa pirmās republikas avīzes -- bez tēlainības neiztikt. "Ministri (sēdē divi nepiedalījās) cēlas no krēsliem un lielākoties šķietami apmierināti izklīda."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas