Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdība reorganizējusi Baštika vadīto ministriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saule
s
Daudziem īrijā dzimušajiem bērniem ir abas pilsonības. Vajadzēja varbūt pašai mazliet saspringt un tomēr uz Latvijas vēstniecību aizstaigāt pēc pases nevis sēdēt internetā un stulbi zākāt Baštiku
Misteria?ZAZA
M
kadas problemas ar irija dzimusiem berniem,???man ari te piedzima 2 berni abi ir latvijas pilsoni.Tevs nav latvijas pilsonis.vienigais ko musu valsts tiesam ir izdarijusi,tad tas ir ka mate lemj kada pavalstnieciba bus bernam.Matem nevajag tevu atlaujas lai izbrauktu no valsts.
Misteria>Veltina
M
nu nemurgo,te irija cik zinas nav redzets ka amerika tais babtistu midzenos,tos latvju bernus sit,merde bada un pat nogalina,un pectam pazino ka tas ir bijis nelaimes gadijums.ja nezini labak pakluse LABDARE
Viskas
V
Tiesi Bastika laikaa, darbs skolaa pasludinats par noziegumu pret bernu! Skolaas skolens nedrikst pat klasi izslaucit, jo tas ir berna tiesibu parkapums! Tapec, nav brinums, ka musu sabiedriba veidojas slinku paaudze, kas darbu uzskatu par kaunu!
Viskas
V
Ja Bastikam tiesam rupetu bernu stavoklis Latvija tad : 1) vins pa siem gadiem butu izcinijis, lai dzerajgimenes sterilizetu, jo vini pasaulee laiz slimus bernus, kas velak dzivodami pa bernu namiem parversas tikai un vienigi pateretaju sabiedribaa ar moto "man pienakas, dodiet!" 2)berna tiesibas nepaceltu atrautaa limeni no pienakumiem.Bastika padotie, kad tiem prasa pastastit berniem ari par pienakumiem, uztaisa lielas acis, jo nesaprot, ko var teikt par so temu.
ansis
a
Bastiks skaisti runa, viss iespejams lai vins ienemtu kreslu cita vieta kur ir brivs.
lapsa
l
Izskatās, ka, var būt, Baštiks pat ir labs cilvēks. Bet politikā gan viņam iet nevajadzēja. Darī tur neko mācēja, ne spēja.
ugu !
u
- nestrīdēšos. Bet par visiem gan neņemieties runāt - filtrēt vajag kaut tekstus, ja arī domas nefiltrējas.
X
X
Tas nozīmē, ka vispār Latvijai nav nākotnes, ja šeit nedzimst bērnu, priekš kam pūlamies un izmisīgi meklējam naudu. Ja valstsvīriem nav vīzijas, kā palīdzēt ģimenēm, tad kāda jēga ir viņu nākotnei?” --------- Lai nu Baštiks labāk paklusē. Tieši viņa bosa Šlesera "gāzi grīdā" politika iedzina valsti bankrotā. Arī Kalvīša valdībai, kurā atradās (atradās, nevis strādāja) Baštiks, neinteresēja bērni. Ja būtu interesējuši, tad valstī tagad nebūtu tāds krahs.
Mildiņa
M
Nav nekāda māksla naudu tērēt, bet liela māksla ir to nopelnīt! Baštika ministrija naudu nepelnīja, bet tikai sadalīja, kamēr savējie bija pie varas. Nu sile ir tukša un Baštiks var iet vienu māju tālāk!
Bet
B
Piekrītu tam, ka ne jau viena ministrija var palielināt dzimstību Latvijā! Pabalsti ģimenēm gan to var, bet vai tad tādēļ vajag uzturēt lielu ierēdņu baru, kas sev plūc laurus, bet pabalstu naudu pelna nodokļu maksātāji, ne jau nu Baštiks. Vispār riebjas LPP/LC lielīšanās, ka viņi nu tie īstie un vienīgie, kam rūp bērni un ģimene. Cik tā rūp, piemēram, Kastēnam, mēs visi to jau redzējām pavisam nesen! Vienkārši cilvēkiem jādomā ar galvu, jo tā ģimenes balstīšana, bija JL programmā, bet, LPP jau sev izcīnīja šo amatiņu, lai uzbarotos uz cilvēku lētticību! Nožēlojami, ka cilvēki vēl joprojām nesaprot kas ir kas , bet paļaujas lētam populismam! dabiski, ka pabalstus var maksāt valsts kurai ar finansēm viss kārtībā, bet ne valsts , kurai tukša valsts kase un te nu liela atbildība ir tam pašam Šleseram ar viņa vājprātīgajiem projektiem( Rīgas lidostas projekts 25 mil cilvēku) Ar tādu kā Šlesers ne viena valsts vien aizietu par burbuli pat tāda kā Ķīna, palaid tik šleseru izsaimniekot valsts naudu.
kārlītis
k
bģl ministrija darīja noderigu darbu. Svarigakais bija politiskais uzstadijums. Tapec ir palielinajies adopteto bernu skaits, kuriem tagad ir realas gimenes. Tapat atbalsti vecakiem - ta nebija nieka lieta. Ministrija savu panaca, bet zel, ka politiskais atbalsts mazinas.
Politiskaa atbildiba
P
Neticu, ka kada ministrija, lai ari tas nosaukuma butu "berni", var kaut ko radikali mainit attieciba pret dzimstibu un bernu aprupi. Ieredni un politiki parspile savu nozimi. ---------------------------- Pilnigi pievienojos! Vienigais ko panakusi Bastika ministrija, ka tagad berni kapj uz galvas skolotajiem, visur bazunejot par savam tiesibam. Piedod, Bastik, si ministrija bija tikai sile, kur sanemt algu jums un jusu darbiniekiem, bet sabiedribaa atdeves nekadas! Tikai mazdarzina rusinasana, bet vajadzeja stradat ar atvezienu mainot likumus un prioritates, bet neka....
Ieva
I
Ja šī Bērnu un ģimenes lietu ministrija būtu papūlējusies savas intereses izrādīt jebkādā reālā veidā, piemērām, sakārtojot likumdošanu, kas ir saistīta ar divu dažādu valstu pilsoņu bērniem, vai, kaut vai noskaidrotu, cik bērnu neiet skolās....
PILNAI LAIMEI
P
Lai neraud. Kad Šlesers ar buldozeru ieņems Rīgu, grūto un maigo atslēgu glabātāja amatu varēs piešķirt eksJBĢLMZG bērnubaštikam ar okladu 4000 zelta šoferrubļi mēnesī. Lai mācās pelnīt, nevis bezprātīgi finansiāli ietaupa un izmisīgi meklē naudu. Tad būs arī tam visam nepieciešamā (tele)vīzija, kas pieres niezi mazinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas