Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valdība rosinās vēl vairāk samazināt budžeta izdevumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Kamēr pastāvēs tādi absurdi veidojumi, kā valsts uzņēmumi (VAS), būs to padomes ar siltām vietām ļautiņiem, kas uz produktīvu darbu nav spējīgi, bet kādai partijai tuvi (obroku maksā). Privatizējot šos uzņēmumus un nodrošinot, lai nevienam no tiem nesaglabātos monopolstāvoklis, nekādas padomes nevajadzēs un augsti profesionālos padomniekus reāls īpašnieks neturēs. Bet tas nekad nebūs, jo pret privatizāciju pie mums brēc tie paši, kas gaužas par savām mazajām un padomnieku lielajām algām. Tauta, tā sakot, mūsu sirdsgudrā. Ar valsts aģentūrām līdzīgi – samazinot valsts funkcijas, tās kļūtu nevajadzīgas ar visām savām liekēžu bandām, bet – „kā nu tā var, valstij taču jārūpējas un jāuzrauga...” (par ko un kas – to tālāk var katrs pats ierakstīt). Ko prasām, to dabūjam.
l'avocate
l
neizies neviens...latvieši ir kalpu tauta (cik drūmi tas neskanētu) bija zem poļiem, zviedriem, krieviem...un kā zināms - ieradumi nemainās... :(
l'avocate
l
Nu ko, LB prezidenta teiktajs bija taisnība - valsts nauda beigsies oktobrī, ja Godman utml. turpinās to pašu ceļu - vēl atrāk! Paliek atklāts jautājums - nākamgad, pašvaldību vēlēšanās balsos par tiem pašiem? 2010. gadā balsos par tiem pašiem 100 zagļiem???
Streikotājs
S
Tad visa Latvija izies ielās. Mēs visi streikosim. Ja valdībai nav kur to naudu ņemt - tā ir viņas problēma. Mēs vienalga streikosim. Un jā vēl tai valdībai būs par maz - mēs streikosim visu gadu.
zagsims
z
Vai Godmanis nedomā apturēt valsts izzagšanu caur Padomēm?Tā ir pamatīga sūce tam kuģim ko sauc par Latviju.Tā ir branga nauda ko nolaupa paša premjera badīgie partijas biedri.Godmani ,tautas dēļ Tev vajadzētu saņemties un nodzīt tās cūkas nost no siles.
Arturs-pensionars
A
Te laikam kadam smadzenes sagajusas sviesta ,uzvedas itka jenki butu.Nevis jasamazina budzets,bet gan jadara viss lai nakosos 2 gadus tiktu finansets noteikts darbu apjoms infrastrukturas veidosanai,Tas ari budzeta ienakumu avots.
emma
e
Vispirms ir jalikvide ministru pavadonu=mauku stats, kuru uzturesanai tiek terets lielas nodoklu maksataju naudas summas Ir jasak ar Slekteri (I.Gulbe)i, Riekstinu (E.Kuzma) un ta ar visiem pec katras, Rozi...... Kapec lidz sim nav atcelts Arlietu minstrijas amoralais, prettiesiakais likums "Par diplomatu izdienas pensijam"? So likumu izlobeja, esota AM amata, Sandra Kalniete ar M.Riekstinu, bijso Valsts sekretaru AM. Vai kada civilizeta valsri ES ir sadas likums kurs paredz dzerajiem, dienas zagliem diplomatiem izdienas pensijas? Ir jasak ar likumu reviziju Latvijas valsti kuri ir pienemti 17 gadu laika, ar merki ampierinat, piepildit kabatas valdosas mafijas egoistiskas iegribas.
Lelle
L
Naivi cerēts, ka ķersies klāt kretīnu vadības līgumiem, superalgām un superprēmijām vai arī nolikvidēs tos bezdjeļņikus-pilnvarniekus un n-tās aģentūras. Tuliņ atkal sāks apcirptiešos darba darītājus- mazos ierēdnīšus un to vel mazākās algdziņas. Slakters(ne tikai Slakters vien, arī citi ķeizari) joprojām turpinās uzturēt par 90 tūkst. gadā savas brūtes!
sportam jābūt pašfinasējo
s
nevaram uzturēt tik greznu stalli, ja nav ar ko barot atražojošos lopiņus.
Kleita
K
Jādomā ir nevis, kā samazināt budžetu, bet gan, kā palielināt ienākumus un veicināt ekonomikas izaugsmi, lauksaimniecības attīstību. Lauksaimniecība ir tas, no kā dzīvo liela daļa Latvijas iedzīvotāju. Nu un neizskatās, ka viņu liktenis rūpētu ministru prezidentam vai zemkopības ministram...
Amalija
A
Kapec Latvijas prezidents nenem sev par padomnieci Ingunu Sudrabu? Kapec V.Zatlers Ministru prezidenta amatam neizvirza I.Sudrabu, bet joprojam amata tur, I.Godmani, kurs nesajedz to kas notiek valsti un nespej atbilstosi realai situacijai rikoties? I.Sudraba ir ieteikusi loti daudzus vertigus ierosinajumus ka rikoties esosaja situacija, kad cilveki dzivo liela nabadziba, daudzi pusbada, tacu sis valdibas vaditajs ka aklis auns, katru dienu kaut ko blej , kers un kasas, knosas, skobas un nesakarigu vavulo....
bums
b
Ir nekavejoties jasamazina ministru, augsto ierednu, Saeimas deputatu algas, lidz videjam minimumam kadas ir Latvijas algas. Ir pilniba jaiznicina si sistema ar vadibas likumiem, jo ta veicina legalu valsts budzeta izzagsanu. Valsts prezidentam V.Zatleram ir japatriec sikorumpeta, zogosa, melojosa, slinka neprofesionalu, diletantu Saeima, valdiba un ka valdibas vaditaja ir jaiecel Inguna Sudraba, kurai ir jalauj ipatstavigi zveidot, pec pasas ieskatiem, ricibspejigu, darboties spejigu ar profesinaliem, izglitotiem, inteligentiem cilvekiem valdibu. Ka var minstru amatos atrasties tadi radijumi kads ir slesers, veldre, roze, kastens, riekstins, demakova, zalans, godmanis,seglins, slakters????
Raimis
R
Kas tās par algām? Kas tie par vadības līgumiem? Kā var būt, ka katrs mirla saņem ministrujās kaut kādas neuzskaitītas samaksas, piemaksas un vēl ko? Kādi padomnieki pieņemti, ja viņi tajās lietās,kur jādod padoms orientējas kā Nezinītis Saules pilsētā.
Laimonis
L
Likvidējiet nekam nevajadzīgas aģentūras. Vienu direktoru ar milzīgu algu jau rādīja televīzijā. Kaut kāds E reklamēšanas- pierunāšanas aģentūras direktors Janevičs saņem 2000 latu mēnesī, ir dienesta auti';nš un zog benzīnu. Kas ir ar traktoru aģentūru? Nav kas līdzīgs? Cik tāda ir vajadzīga, ja citās zemēs tādas nav?
U2
U
..ietaupīs uz bērnu pabalstiem...medmāsām..bibliotekāriem..utt!!???Bet ..''ļoti svarīgajām'' uznēmumu padomēm..protams apies ar lielu līkumu!!!....Nu varbūt var ''ietaupīt'' turpmāk nepasūtot baldus..bet oranžus ādas dīvanus!!!Runā ka tiem krietni ..cena kritusies!!??:))) Un vai tad ''galvenais budžeta balsts''-finanšu ministrs..ir sadomājis atkal nedaudz pastrādāt???? ..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas