Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdis Birkavs: vairāk nekā jebkad jādomā ilgtermiņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Garāmgājējs
G
Neaaiztieciet vietvaldi -sekos sods.
Eno
E
Pievērsiet uzmanību citātam: "profesionāla komanda (politiķi un eksperti), kas palīdz izskaidrot un ātri dabūt cauri birokrātijas džungļiem un Saeimas debatēm ekonomikas atveseļošanai nepieciešamos normatīvos aktus. " Kas gadu gaitā ir radījis birokrātijas džungļu, ka tikai pieredzējušu stalkeru komanda spēj "izbīdīt" pareizās lietas. Tādi, ka birkavs šos džungļus ir radījuši? Ir radīta nevajadzīga birokrātiskā siena, kura šajās ekonomikas smagākajās dienās kalpo par pamatīgu enkuru Latvijas ekonomikas kuģim.
alberts
a
Ideāls variants palaist bezalgas atvaļinājumā un tad bus redzams ,ka atpakaļ viņi NAV VAJADZĪGI!Starp citu - ilgtermiņā domat -- tas ir kā 10-20 gadi.Varbut pareizi jo tad jau puse pensionaru bus pagalam un vares atkal no jauna mānīties.
reņģēdājs
r
galu galā, ''labāko, kas jums ir' cilvēcīgi un materiāli bankrotējušā Lozes personā jūs jau esat izvilcis jeb, citiem vārdiem sakot, Latvijai atdevis, bet par pārējo 'veikumu' ja nu jums un jums līdzīgiem, ar ko es domāju visus varas iznireļus līdz pat mūsdienu ŠLeseriem un Stendzeniekiem, nav jākļūst par sociāliem parijām, tad es nezinu, kam ir. Jauku dienu!
reņģēdājs
r
I REALLY don't think, ser, that you of all people are in any position to order us - meaning Latvijā dzīvojošos cilvēkus - around. Savu iespēju vadīt valsti jūs, maigi sakot, esat izmantojis augstprātīgi un nelāhi, tā ka tagad būtu laiks vienkārši pasūtīt Dārzkopja kalendāru un būt pieticīgākam.
Zelma Birzniece
Z
Atkartosu komentaru kamer sis kolaborants,nodevejs,kangars vien lidis avizes.Okupacijas laika,ko Birkavs sauc par padomju varas atjaunosanu sava gramata"Niziedziba:butiba,celoni, noversana"izplata melus par latviesu tautu - budzi nodarbojoties ar pretpadomju agitaciju, kaitniecibu,sabotazu,kolhoza mantas izsaimniekosanu.Mums tie bija zemnieki un t.s.kolhoza manta zemniekiem nolaupitais.Meza pec Birkava slepas banditi -mums nacionalie partizani utt Nozelojamais nodevej,vai nebutu laiks pakluset un domat par Dieva sodu!!!
Arturs-pensionars
A
Mūsu aparāta pūlī esot 67000 cilvēku.Elementārs piemetums pusi uz 2 mēnešiem sūtot bezalgas atvaļinājumā dod vismaz 45-48 miljonus latu.Jāsūta tūdaļ,lai aprīlī ,maijā apstrādā savas vasarnīcu un lauku sētas un nemētājas pa pilsētu.
Arturs-pensionars
A
Ļoti pareiza doma.Vismulsinošākais šībrīža situācijā ir aina ko no ārpuses ,no malas, redz ielas cilvēks.Valdība cīnās ,vismaz tā tas tiek pasniegts, ar budžeta maksātnespēju,cīnās,to visādi samazinot,bet ienākumi jau nerodas no samazināšanas,bet gan no nodarbju paplašināšanas.Birkavam taisnība,tūdaļ pavasaris,jāpieliek visi spēki,lai sāktu griesties infrastruktūras celtniecības virpulis,tikai no turienes iespējami budžeta ienākumi divkāršā veidā,jo bez tiešajiem budžeta ienākumiem seko algas ,iepirkumi veikalos,pakalpojumi un šo pirkumu nodokļi. Žurnālistiem jābeidz klaigāt par taupību tur kur tā nedrīkst būt,ēku ,ceļu būvēs,tajā paša lidostas būvē,skolu remontos,sporta būvēs,ēku siltināšanā.Bedzot jāsaprot,ka viena celtnieka darbs dod darbu pieciem viņu dažādi nodrošinošiem cilvēkiem. Otrs,lai cik grūti,šopavasar zemniekiem ir kārtīgi jasēj,jāstāda,nedrīkst pieļaut badu nākošziem.
dzeris
d
Par to bezalgas atvalinājumu viņam gan taisnība.
Econ
E
Atkal velk uz TP īstenā vadoņa interešu aizstāvību, nekā nebija - Latvija ir parlamentāra demokrātija, un kaut kad tie korupcijas slazdi lūzīs - tā notiek, ja valstī iedzīvotāji nav gluži "džungļos zem krūma". Visādi citādi - varbūt ir vērts atvērt kādu makroekonomikas pamatu grāmatu, nevis gvelzt lietas, par kurām ir visai minimāla sapratne. Pirmais, ko tur atradīsiet - investoriem viena no svarīgākajām lietām ir īpašumtiesības, tātad arī tās, ka valstī nepastāv oligarhiska kleptokrātija jeb korupcijas pūznis, jo tas "sagrauž" valsts ekonomiku. To Jums pateiks jebkurš augstas klases eksperts.
skelets
s
cukurgailiitis atkal izliidis , buutu nu kluseejis , man vismaz kauns par šaadu olitiķi , ar tik nelaagu reputaaciju
Jupis
J
Kā šādiem politikāņiem, kas paši sataisījuši visādas ziepes valstī, sirdsapziņa atļauj citus mācīt!
Ofers
O
Par Parex defaultu atbildīgais ierunājies. Birkavu cietumā!
Elementāri
E
Saprātīgi ieteikumi, sevišķi par to bezalgas atvaļinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas