Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valstij Parex bankā jāiegulda vēl vismaz 200 – 300 miljoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A..
A
Kāpēc gan krievi tad nevarētu ieguldīt pa taisno, bet izmantojot Barclays vārdu? Atkal tāpēc, ka mūsu valdība ir vienkāši lielākie kretīni, pumpē naudu Austrumu ekspresī un stāsta mums pasakas.
A.
A
Lai šo naudu atrastu un ieguldītu, tātad ir jasamazina algas valsts pārvaldei un jāpaaugstina nodokļi?! Lūdzu, Godmani, meklējiet pa koalīcijas darboņu kabatām, nevis grābstaties pa mūsējām!
Michael,s
M
Viss buus labi un situaacija normalizeesies,un jau jaunaja gadaa ap pavasari finansu situaacijai jaabuut ir stabili uz kaajaam.Parex vareetu buut stabilaaka banka Latvijaa un ienemt drosu pirmo vietu.Es paredzu vinai investorus no skandinaavijas,vai pat Anglijas.Un esmu dross ka vinai tiks saglabaats pasreizeejais nosaukums. Es esmu pats saistiits ar finansu tirgu un straadaaju Londonas banka (Barclays). Tikai vajag pacietiibas un veelmi ko panaakt,ko arii Latvijas valsts ir zinaamaa meeraa izdariijusi
WC
W
Kas notiek ja valsts bankrotē? Lūdzu izskaidrojiet ! Mainīs robežas? Iedzīvotājus izvedīs? Tos kas ņēmuši kredītus - tiem parādu atlaidīs? Nē taču. Ražošana, kuras nav , apstāsies? Neredzu nekādu ļaunumu valsts bankrotam. Vien ieguvumu. Sistēma attīrīsies! Svešā nauda, kas sildīja ekonomiku, aizplūdīs. Savukārt valdība šo kredītu pasniegs, kā Dieva dāvanu. Tipa- „Latvija, mēs Jūs izručījām!” Bet vai nu tā ir . Kur un kam tā ai''znemtā nauda aizies? Kā iespējams gada laikā sakārtot ražošaun. Ķīna to spējja apmēram 20 gados. Mēs vienā gadā! Buļla-mēsli! Maksāsim ta mēs visi. Arī jaundzimušie. Pēc optimistiskām prognozēm EUR 2500 uz galviņas! Kam tas viss? Valdība ar Godmani jau salaida ripā G-24. Mēs samaksājām. Atkal jāmaksā? KUR IR OPOZĪCIJA! Vai tiešām Latviju izvest ielās spēj gej_arodbiedŗibas mozaīka un Loskutovs?
LVD
L
..Ir viens brīdis reanimācijā, kad tā pārvēršas līķa apgānīšanā..Šķiet,Parexam šis brīdis ir iestājies jau kādu laiciņu..
kārtībnieks
k
Sīks noziedznieks pārkāpj likumu. Lielāks noziedznieks apiet likumu. Vēl lielāks noziedznieks izmanto likumu. Pats lielākais noziedznieks izdod likumu. Bet kārtīgs pilsonis ievēro likumu.
Logic-ANONĪMAISšakalis
L
Turpini brīnīties par savas darbības/ bezdarbības rezultātu '' valdošo kliķi'' ...un pielūgt '' Zelta teļu ''. Nekas tad nemainīsies - vainīgi un atbildīgi par valsti būs vienmēr kādi '' citi ''....
anonīmais šakālis
a
Pati siles kliķe pieņem likumus pēc brigadiera rīkojuma, daudzus pat nevar vairs iesēdināt caurumaino likumu dēļ! Pat jābrīnās, kāpēc kukuļi vēl nav legalizēti!
anonīmais šakālis
a
Vai tad es jaucu vai valdošā kliķe?
Žuks
Ž
Ja tā izblamētos kāds no opozīcijas kā Latvijas galvenais "finansu ģēnijs" Slakteris, tad jau sen būtu izkārts kā izbāzenis vai iemests lauvām rīklē. Slakteris vispār ir sliktāko paraugu spožākā pērle. Un tā ir traģēdija, ka valdošā koalīcija to izliekas neredzam vai iespējams savā pašapmātībā nemaz nepamana.
vai
v
vai nav vienkāršāk likvidēt?
Logic
L
Ja kāds vēlas palasīt Latvijas mežonīgā kapitālisma veidotāju apoloģētu (atbalstītāju) viedokli, iesaku ieskatīties žurnāla Kapitāls mājas lapas sadaļā Viedokļi. Labi pazīstamais ''shēmotāju'' sistēmas veidotājs un viens no ideologiem Rungainis savās pārdomās ir atklāts. Izšķirošie Latvijai būs nākamie 20-it gadi - šobrīd jau uzņemties atbildību par sastrādāto iepriekšējos gados kundziņi nevēlas, bet nekaunīgi prasa, lai sabiedrība ļauj viņiem turpināt brīvi darboties ! Un ja tiks atļauts ''shēmotājiem'' brīvi turpināt darboties, tad, būsim droši - Rīga piedzīvos jaunu to pašu , ko pašlaik Atēnas uc. Grieķījas pilsētas. Jaunatne pēc gadiem 10-it jau vairs nerīkos '' dziesmotā revolūcijas '', tādas atmodas, kas beidzās ar '' komas stāvokli '' atkārtot nav jēgas !
marča
m
Bankas pārņemšana valstij maksās dārgāk nekā privāta biznesa atstāšana paša biznesa ziņā. Valsts un pašvaldību iestādes paspēja naudu izņemt, pārējie gandrīz visi saņemtu apdrošinātās summas, neko nezaudējot. Ar, iespējams, pārmestajiem nerezidentiem no Krievijas baņķieri lai skaidrojas paši.
***
*
Nav nepieciešama kreisa partija - ir nepieciešams, lai tiktu ievēroti esošie noteikumi, nevis izdomāti jauni spēles laikā. Bankas Baltija noguldītāji nesaņēma valsts garantijas - valsts neskrēja aizņemties, lai tikai atgrieztu viņiem naudu. Kāpēc tāda labvēlība pret ārzemniekiem - bankām ar to slīpētajiem finanšu speciem, kuri aizdeva naudu Parex? Kas ir iemesls šai labvēlībai? Kaut kāda reputācija? Tā bija Parex, vadības, Kargina, Krasovicka, un mazākumakcionāru reputācija. Ja tas netiek loģiski izskaidrots, tad ir jāpieņem, ka iemesls ir apaļas summiņas (x centi uz aizdotā dolāra) lēmumu pieņēmējiem...
Termiic
T
Ja plāno samazināt atalgojumu visiem valsts pārvaldē strādājošajiem, arī tiem, kas tā jau maz saņem, lai pēc tam par to naudu atkal stutētu Parex'u, tad bez variantiem - pašļi aņi melkimi šagami...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas