Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts kanceleja neredz jēgu finansēt funkcijas valsts pārvaldē par Ls 31 miljonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zakitis
Z
Būtu interesanti zināt, vai Pārtikas un veterinārais dienests Ministru prezidenta pieprasītajā atskaitē, kura jāiesniedz līdz 10.septembrim uzrādīs un pamatos, ka PVD tā sauktās "reorganizācijas" rezultātā, 2008.g. decembrī ģenerāldirektora padomniekam (72 g.v.) izveidoja daļu ar 3 sekretārēm, bet pēc nedēļas jau daļu atkal reorganizēja. Tajā nu ir 6 cilvēki, tai sk. 3 arhivāri. Lai gan šīs iestādes pamatfunkcija nu nekādi nav arhivēšana, ir skaidri saprotams, ka manipulācijas tika veiktas vienīgi ar mērķi - par katru cenu nodrošināt labu atalgojumu minētajam pensionāram. Tā jau tā valsts tiek putināta. Nekādas naudas nepietiks!.
muhlis
m
Tu kļudies tante te sēž no1980 gada,un sēž un sēdēs.
Ohoho
O
Es arī iečekoju Valsts kancelejas juristu atalgojumu. Gadā tā ir ap 30 tūkst. latu???? Tas nozīmē vidējais ikmēneša ienākums 1600-1700 latu "uz rokas"???? Par darbu, kura būtība ir pārskatīt, vai ministriju sagatavotajos dokumentos nav ielaistas kļūdas???? Vai šī valsts nav sajukusi prātā pilnīgi un neatgriezeniski?
minka
m
vecā maita ar šo visu savu aparātu! Dombrovski, tagad redzi, kas notiek degungalā, protams, pensionāri ar savām problēmām ir tālu no JUMS!, Veismane ir Godmaņa ieliktene, atceraties viņš to izvilka no saslaukām un iecēla amatā. Par šito izšķērdību ir JATIESĀ!
sirmais
s
Tur jau ir tā nelaime,ka mūsu ministrijas darbojas kā mazas valstiņas valstī Katra ministrija dara visu lai rūpētos tikai par savu ministriju nerēķinoties ar valsts interesēm.tāpēc ir jāsamazina ministriju skaits un arī ministriju darbinieku skaits bet kvalitatīvi jāuzlabo VK darbs.Es nedomāju aizstāvet VK darbinieku neaizskaramību tieši otrādi no turienes jāpadzen neprofesionāļi,negodīgie, slaisti to vietā jāņem gudrās galvas no citām ministrijām.Priekšroka jādod jauniem cilvēkiem ar labu izglītību, jāpadzen vecie sakārņi kas neļauj spējīgajiem strādāt,un protams maksimāli iespējamu atklātību.
angry
a
no mēness nokritis vai? katram ministram ir vesela ministrija, kas viņu informē, ne jau VK. ko piemēram dara VK juristi - lien iekšā citu sagatavotos projektos, kas sen jau kā saskaņoti ar Tieslietu ministriju, un meklē blusas. pilnīgi lieka, pat kaitīga funkcija, jo ne tikai nevajadzīga, bet arī citiem traucē strādāt.
AD
A
Kādi vēl te var būt komentāri pēc tam, kad "he he" un "Štirlics" ir noinformējuši par Valsts kancelejas sastāvu, amatiem un algām.
:o)
:
Šī tante savā amatā sēž jau no 2000. gada, un tikai tagad ir atskārtusi, ka valsts pārvalde nodarbojas ar nevajadzīgu darbu veikšanu kliedzoši lielā apmērā. Tad jādomā, kāds līmenis ir viņai kā valsts galvenajai ierēdnei un ko mēs varam gribēt no viņas un viņai līdzīgajiem. Un tā ir visur, kur tikai nepaskaties. Un šie vadītāji turpina sēdēt savās vietās, tāpat kā politiķi, kas noveduši valsti šajā bedrē, turpina vadīt tālāk. Reformas galvenai būtībai un sūtībai ir jābūt - padzīt tos, kas noveduši valsti bedrē.
dzeris
d
Jā, līdzīgi, diemžēl, ir visur. Un šie te tagad veiks tā strukturalās reformas???? Paši sevi īsinās? Un, apkopējas atlaida, toties nolīga savējās uzkopšanas firmas, kas izmaksā dārgāk.
Grieta
G
es kaut ko nesaprotu... kaapeec tie, kuriem bija jaauzrauga valsts paarvalde, iisteniibaa visu laiku jaskataas, lai taa buutu efektiiva un atbilstosja sjiis sabiedriibas vajadzibaam - tagad saka, ka atradusi 31 miljonu iistenibaa lieku latu! varbut no saakuma sjitos atlaist no darba par izskeerdeesjanu un tad veikt reformas, jo es nedomaaju, ka ir ljoti viegli zaagjeet to zaru uz kuru vinji visi satupusji! turklaat - es arii veelos beidzot uzzinat - kas par visu sjo valsts krahu atbildees! un es neveelos dzirdeet atbildi, ka tas viss noticis pasaules ekonomikas del! murgs! pie atbildibas un - varbut arii cietumaa! ir pienaacis laiks atbildeet par savu neprofesionaalo darbiibu!
Lelle
L
var jau redzēt, cik "spējīgi" tur kadri salasījušies, ka spēja nolaist valsti līdz totālam sabrukumam...nu gluži ka karš būtu pāri gājis...tikai žēl ka paši ar algām tūkstošos vēl to nejūt, bet gan jau...
Lelle
L
Bet zini kāds absurds valda manā kantorī? Pats darbnieks NEDRĪKST darba mašīnu ne mazgāt, ne tīrīt!!! OBLIGĀTI jādzen uz moiku par padsmitiem Ls!!! Pamatojums tam-nedod Dievs nobrauks kādu lieku km līdz dīķim(darbs pa laukiem)!!! Pie tam riepu maiņa notiek tikai vienā servisā Latvijā 200km attālumā(noslēgts līgums)!!! Tā lūk tā nodokļu nauda tiek izpļakareta!!! Neviens normāls, domājošs saimnieks to nevarētu atļauties, ja būtu jāmaksā no savas kabatas!!! Muļķu zeme rullē joprojām...
Nepiekrītu
N
Nepiekrītu. Latvijā nav tik augsta politiskā kultūra, lai te kādai nodokļu apmaksātai intsitūcijai uzticētu būt par valdības un tautas starpniekiem, tagadējā valsts kanceleja ar savu bezjēdzību tam ir kliedzošs piemērs.
sirmais
s
Anton, tieši Jums jāsauc prātiņš mājās.VK ir jāpārzin visa saimniecība ,par visu kas notiek valstī jāinformē ministri .Bez VK ministri ir akli kaķēni. Lai kāds ģēnijs būtu premjers viņš nespēj sevī paturēt visu informāciju par valsti, arī par komunālo saimniecību,tikai nevis jāvada bet jāpārzin.VK jābūt spēcīgai, zinošai un godīgai,bet tas jau ir atkarīgs no premjera . Atalgojumam jābūt tādam lai tas spētu piesaistīt spējīgus cilvēkus.
Antons
A
Valsts kancelejai Latvijā līdzīgi kā tas ir Lietuvā, Igaunijā un daudzās citās valstīs ir jākļūs spēcīgākai un jābūt vadošai daudz vairāk jomās... xxx Nez ko tu esi sapīpējies. Varbūt arī kanalizācijas un ūdensvadu jomā valsts kancelejai jābūt vadošajai.....prātiņ nāc mājās....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas