Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts kancelejas vadītājai par 20% samazināta alga - saņems 2240 latus mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kāda perspektīva?
K
Ja godīgi ik dienu dari darbu un gūsti rezultātus- minimālā alga , kuras nepietiks lai paēstu, nopirktu zāles, samaksātu obligātos maksājumus, bet ja esi ,, ministriju, padomju u.c. spēlētājs '' (lasi smilšu kastē, jo pārējās vietās strādā) , kur rezultāts nulle ( taustāmu, attīstību veicinošu ideju nav ) , tad pāris tūkstoši? Diez ko tur tāaaaaaaadu dara, ko nevarētu jebkurš izglītots cilvēks un kāaaaaaaads ir tas neaptveramais ieguldījums attīstībā, ka ne aprēķināt , ne prognozēt, ne izskaidrot, ne izmodelēt (kā te nesen visi modelēja ko darīt ar tiem nabaga bērniem) , ne paskaidrot tautai, ne kaimiņu ministrijai. Ja tik slikti vada valsti, tad visiem pēc kārtas no deputāta līdz mazākam ierēdnim tikai un vienīgi minimālo algu, lai jau piepildās tas sauklis bildē.Varbūt ne pareksu bija jāglābj tik dedzīgi, bet cilvēkus no bada un izmisuma?
Moriss
M
ko taa buutne tur vispaar taadu dara???veic kaadus zinaatniskus atklaajumus???kafiju dzer!
Andris
A
Vajag vispār to murgu likvidēt.
Lelle
L
Ar šito "samazinajumu" JL ir parakstījis sev "nāves spriedumu" un skuju taku...Zvaigznēs rakstīts, ka augustā šita valdība kritīs, jo tautas pacietības mērs nav mūžīgs.
KOOOOO?????
K
2240 Ls mēnesī???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ir .
I
Ir jāgriežas Eiropas tiesā ,par cilvēktiesību pārkāpumiem ,par nogrieztām tiesībām un iespējām uz izdzīvošanu. Nedrīkst atņemt izdzīvošanas pamatlīdzekļus,kamēr citi tai pašā valstī saņem ,tūkstošiem lielu algu.
river..
r
VIENS LIKUMS, VIENA TAISNĪBA VISIEM ????????????????????????
Ja .mazina.
J
Ja minimālā alga tika atgriezta iepriekšējā līmenī,tad arī lielajām algām ir jāatgriežas iepriekšējā limēnī,tad tas būs solidāri. Kāda solidaritāte var būt atņemot 20% no 180 ls,,un atņemot 20% no 2800ls. . Izsmiekls un tīrā ņirgāšanās par jau tā mazajām algām 180ls.Tad arī visiem nodokļiem un maksājumiem arī jāatgriežas atbilstoši minimālai algai 140ls. pieskaņoti,tad kā cilvēks savādāk varēs nomaksāt visus rēķinus,nopirkt biļeti braucienam uz darbu,ja tās cena pacelta uz pusi, nomaksāt par dzīvokli,kur visi maksājumi ir stipri paaugstināti ,ēst, apmeklēt ārstu,nopirkt zāles,ja cenas par visu ir pieaugušas . Vienam cilvēkam dzīvojot ar šādu algu ,nav iespējams izdzīvot. Sie cilvēki vienkārši nolemti bada nāvei. Vai tas nav genocīds pret cilvēkiem,par ko valdība vispār domā,vai viņi elementāri neprot rēķināt.,ka nav iespējams izdzīvot,jo no minimālās algas 140ls.vēl tiks novilkts nodoklis,un neapliekamais minimums uz pusi samazināts.,tur jau pat par vienistabas dzīvokli ziemā nepietiks samaksāt rēķinus.,nerunājot vēl par gāzi un elektrību. Ko darīs tie,kas nevar atrast darbu ,kas sasnieguši pirms pensijas vecumu. Pilnīga bezizeja būs tiem cilvēkiem ,kas dzīvo vieni.
ahhhhhhh
a
cik amorāli: tāds zaudējums pie taaaadas algas!!!!! cik minimālās algas sanāk no 2400? un skolotājiem-maģistriem, ar divām augstākām izglītībām būs jāsrrādā par 140 par likmi? amorālāk nevar būt!!!!!
zvirbulēns
z
Lūk, kā dzīvo augstākie ierēdņi, cūcība":(
Vēlētājs
V
Tā nebija tā dāma, kas TV neprata sarēķināt 4% no 200 000???
Lauķis
L
Vai vispār kungi Rīgā zin, kas notiek laukos ? Kāds te ir bazdarbs un cik lielas aldziņas ? Tās pašas uzņēmēji samazinās uz 140. , ja nesamazinās, tad bankrotēs. Tāda alga mums te gada laikā sanāk, kā viņai - mēnesī. Vai nevarētu uz šitām vietām taisīt konkursus kā visur - kurš lētāk ! Būtu daudz pieteikumu!!!
saulstarins
s
Aicinu būt godīgiem un samazināt līdz 224 Ls
Lita
L
Gluži kā anekdotē: Kas staigāja pliku pakaļu tas staigās, kas staigāja kažokā - tas staigās...
Mantrausis
M
Pag! Tur ir kļūda! Starp "4" un "0" trūkst komata!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas