Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valsts nevar ar katru auklēties, katram pašam jāizlemj, kur dzīvot, uzskata Vilks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hrenovijs Hrens
H
Kas liekas dīvaini , ka Vienotība un Meirovča biedrība pelēča teikto nekomentē, izliekas ka nav dzirdējuši Untas , manuprāt , jau kautko nozīmē
par Igauniju
p
Par iģauņiem pareizi Vilks pateica, viņi reāli netaisa paniku, bet rok tikai uz priekšu.
Šito mēslu
Š
vajag izmest ārā no Latvijas. Tādiem te vieta nav.
Ezis
E
Stulbs Tu esi !!! Cik tā padomju soc. valsts liek jebkur šķēršļus priekšā. Neesat spējīgi nomainīt padomju totalitāro sistēmu pret normālu uz cilvēku virzītu pārvaldi?? Pat pasportistes nevarējāt 15 gadus novākt ES bija jāgaida!! Problēma ir Jūsos biedri !!!! Saprotu jūs tik esat vērtība,bet kas Jūs biedri būsiet bez tiem 'mēsliem'tautas ,kas Jums tā traucē ,par viņu naudu veikt kaut kādus mistiskus svarīgākus darbus??
zemeņu lauks
z
Labrīt, tas viss jau sen ir beidzies, Pļavniekos uz Mārtiņiem tagad pačotā kaķa cepetis!
ass
a
Un kas ir valsts? Vai Vilka kungs?
K-K
K
... Racionals un pieradams izvertejums BEZABRENES vesture - piekritu ! No personigiem pieredzejumiem, Partijas programma izveidojas ari seit neticami disciplineti, 1. punkta/etapa merka sasniegsana ... ... Bet talak, kas atbildes par latviesu tautas genocidu, un kad ...?
Jūra
J
Nu gan Vilks iebrauca auzās!!! Aplikt tikai Tautu ar nodokļiem un nesamazināt sev algas ir kretīnisms!!! Paši maitas ministreļi brauciet prom!
Sirmais
S
Viss it kā būtu pareizi, bet cik dažādās PSRS republikās un dažādās pilsētās šim rūpnīcām ražoja komplektējošās detaļas, kas sabrūkot supervalstij vairs nebija pieejamas.RAF bija smuka mašīna, bet motoru ,tiltus ,stūres iekārtu, riepas un bremzes neražoja Latvijā arī tērauda loksnes, karusērijai, neražoja Latvijā. Visa mūsu rūpniecība bija veidota tā, lai tā patstāvīgi eksistēt nespēj pluss vēl tas,ka visu rūpniecību vadīja komunisti,kas nebūt negribēja un negrib arī tagad neatkarīgu Latviju.Visu kas vēl būtu izmantojams iznīcināja mūsu pašu alkattība un traka vēlme jau šodien un tūlīt dzīvot tikpat labi,kā Eiropa, kas šo labklājību būvējusi gadu desmitus un pat simtus. Tā pasaulē nenotiek ,ir jāsāk visu no jauna. Jābeidz cilvēkus tracināt ar to "reiz bija",Bija, bet tas viss bija dzīvot nespējīgs. Aizmirstiet par to,ka pēkšņi radīsies kāda valdība un vienā gadā visu sakārtos. Jā Igauņiem iet labāk, kā mums . Ja mums pie sāniem būtu tāda aukle, kā Igauņiem Somija , bet neskaudīsim ,strādāsim . Vēl jāpiebilst, ka PSRS laikos mēs bijam ļoti centīgi un nevajadzīgas rūpnīcas sabūvējām daudz vairāk,par kaimiņiem, tāpēc arī bazdarbnieku mums tagad vairāk.
Teodora
T
Jā, mīļie... Kur mēs dzīvojam, ko?
zirnekliene Šeloba
z
P.S. Un nav runa par dzērājiem vai dīkdieņiem, kuri strādāt negrib principiāli, bet par veselu profesiju klāstu, kurās strādājošiem ir vai nu "jāmeklē" cits garbs vai jābrauc prom, jo no savas šī brīža algas tie vairs nespēj maksāt ne jaunos nodokļus, ne tarifus, tātad "nevar atļauties" dzīvot pat guļamrajona padomju laika daudzstāvenē. Ja šāda situācija radusies, par to pirmām kārtām atbild valsts vara, t.sk. Vilks kā tās pārstāvis.
zirnekliene Šeloba
z
"Ja kāds nevar/negrib domāt par savu kvalifikāciju, tad valstij viņa vietā nav jādomā un jācenšas viņam nodrošināt tādu pašu dzīvi, kā tam, kurš centies kaut ko sasniegt, kura kvalifikācija ir augstāka. Viens mācījies valodas, viens slinkojis. Bet tieši tie, kuri slinkojuši un vēl tagad necenšas neko mainīt, tie ir lielākie brēcēji un tās "jūtīgākās" dvēseles" Nu sveiki... Ko mēs iesāksim, ka mums būs vien "augstikvalificētie speci", bet nebūs to pašu pārdevēju, sētnieku, apkopēju u.c. vienkāršo darbu darītāju, bez kuriem sabiedrība nevar iztikt? Pēc Vilka domām šiem cilvēkiem jādzīvo kartona kastēs? KĀPĒC? Ja viņi pilnu darba dienu dara darbus, bez kuriem visi mēs, t.sk. Vilks, nevaram iztikt. Un interesanti zināt, kāpēc tāda Rungaiņa kvalifikācija ir labāka par skolotāja vai ārsta kvalifikāciju? Laikam tāpēc, ka pasulē valda liekēžu baņķieru diktatūra, kuri paši vispār nerada nekādas vērtības, tikai paverdzina visus, manipulējot ar "nosacītajām vienībām", kuras dēvē par naudu. Un Vilks ir tipisks šīs sugas pārstāvis. Kāpēc kartona kastē būtu jādzīvo skolotājai un kāpēc tur nemitinās K&K, kuru dēļ mēs visi esam s.ūdos līdz ausīm? Kāpēc ar skolotāju, kurai abu darboņu dēļ alga samazināta uz pusi, vailstij nav "jāauklējas", bet ar šiem abiem ir?
Zane
Z
Ārprāts! Valdības cilvēkiem vajadzēja iet par tautas skaitītājiem, lai saprastu, kas Latvijā notiek- vairums negrib nekur braukt, bet cilvēkiem nav darba. Cilvēki palīdz viens otram, cik nu spēj, bet valdību nicina...
njam
n
tā ir. esmu izglītota, gudra sieviete, kura strādā labu darbu un valstij maksā vairāk par pustūkstoti mēnesī. un ar katru dienu aizdomājos vairāk par iespēju maksāt tos citai valstij. jo es nesaprotu, kādēļ mēs par šo valsti cīnījāmies. lai ar mums neauklētos? kādēļ man jāauklējas ar jums? jo man te ir veci, slimi vecāki, kurus ir jāaprūpē. bet brīžam mani pārņem šausmas, kas būs, ja darbu pazaudēšu, kas pabaros manu bērnu, kas mani atbalstīs un vai man galu galā pēc šīs katorgas un attieksmes būs pensija. jo šai valstij bērni nav vajadzīgi, veci cilvēki nav vajadzīgi un arī mēs, nodokļu maksātāji īsti neesam vajadzīgi, tā sanāk. būtu vismaz valstij uzlikuši reālistiski sasniedzamus mērķus, domājuši,. kā pamatot nodokļu pieaugumus, izņemot to, ka kaimiņam tā ir (jo kaimiņam ir arī labas pensijas un pabalsti, tad esam konsekventi un sekojam līdzi visā, lai nav paniski jābaidās pazaudēt darbs, lai ar mani neviens neauklējas). būtu noteikuši latvenergo un citu lielo uzņēmumu mērķus, jo viņiem, vismaz saskaņā ar teoriju un valsts pārvaldes iekārtas likumu, ir sociāla, nevis pelnoša funkcija. viesstrādniekus viņi ievedīšot. da pat tie uz šo kaktu kantori vairs negrib braukt. valsts pašlaik šļūc uz patriotiem un ķīlniekiem, kuriem te ir bērni un vecāki.
Pēteris
P
Vilka kungs. Piedod, bet Jūs esat neizglītots cilvēciņš. Vai esat lasījis DŽEKA LONDONA darbu, kā kapitāls izvairās no inflācijas un liekas naudas valstī? Vai esat lasījis MARKA TVENA darbu, kā vienā salā visus pataisīja par ierēdņiem un priekšniekiem, piedzīvoja badu. Tvena ceļojuma aprakstus. Tas viss notika , pamatojoties uz faktiem, nevajadzēja lasīt gudras grāmatas, lai veidotu dzīvi. Tu esi salasījies masonu ložas uztiepto literatūru. Viss vienkāršais un praktiskais ir ģeniālākais. Zēniņ, paņem lāpstas un iedod saviem ierēdņiem. Ja gribi, tad 3 mēnešos pierādīšu tavu ierēdņu un citu ierēdņu nelietderību, iebāzīšu to pašiem purnā. Tad gan mani viņi nošaus. Ja tā turpināsies, neko nedarot, žēl bet jūs apkaus bez žēlastības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas