Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts pārvaldē atņems latus no pašreizējā atalgojuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cheburex
c
Ļoti lielu ekonomiju iegūtu, ja samazinātu darbinieku skaitu valdībā- atstājot 51 no 100. Un protams samazinot algas tiem "brīvdomātājiem" vismaz tad varbūt nesēdētu un nelasītu presi,neurbinātu degunu vai negulētu darba laikā, vai arī ejot runāt tribīnē vismaz padomātu ko saka, ne tikai tukši gvelztu. Dārgā tauta - mums vienam otram jānovēl izturību nākamajā 2009.gadā-tā lieti noderēs....
Nesija
N
Ja man algu nogriezīs, tad palikšu ar minimālo. Tad jau labāk kādā veikalā strādāt, tur jau tagad lielākas algas, nekā daļai mazo ierēdnīšu. Kur nu vēl prasības. Augstākā izglītība, likumu zināšana, morālā stāja un nebeidzamās atskaites par to cik kuram pieder. Katru reizi jātaisnojās, kā tas ir, ka nekā nav. Jau tagad nevar atļauties dzīvot atsevišķi no vecākiem, labi, ka ir māsa, kas aizdod un neprasa atpakaļ.
Lex
L
Priekšlikumi, kur ņemt naudiņu: 1) necelt gaismas pili (īsti nezinu, cik sanāks, bet ~100 milj.noteikti). Līgumsodi? Tos iekasēt no Helēnīes un līguma parakstītājiem un sagatavotājiem; 2) beidzot iekasēt no LPP/LC un TP u.t.t. vēlēšanu aģitācijā pārtērētos līdzekļus (kādi pāris miljoni sanāks) 3) no Kukuļiem, Dripes un viņu sponsoriem piedzīt 80tk par skaisto ceļojumu par valsts naudu. Badā jau nenomirs! ... domāju, ka katram vēl kāds piemērs padomā. Kopā moš miljards arī salasīsies.
lasitaja
l
Valst agenturas butu jaizverte, jo tada ir ari, piemeram, Nac,. vestures muzejs...
Aivars
A
Latvijā ir vairāk nekā 200 valsts aģentūryu. Vai tās beidzot likvidēs? Tā ir kolosāla nodokļu maksātāju naudas škiešana.
Marija
M
Kāpēc tad pārtraukt Nacionālās bibliotēkas būvniecību? Kā tad TP finansēs vēlēšanu kampaņu?. Helēnīte taču apsolījusi savējiem, tad no bibliotēkas celtniecības līdzekļiem naudiņas vēlēšanu kampaņaibūs atliku likām.
žurka
ž
Vai tiešām notiks brīnums un gauži nodarīs arī savējiem padomēs un valdēs un beidzot tiem samazinās atalgojumu? Saeima gan izklaigājās, Godmanis apņēmās, taču Šlesers visu sakārtoja - stingri nokomandēja Godmani neķerties klāt šim partiju naudas pumpim.
beta
b
Nu jaaaaa, policisti, ugunsdzēsēji, medmāsas un kultūras darbinieki jau ir tie,kuri saņem vislielākās algas. Kāds apsmiekls!!!
Joks
J
Partraukt Nacionalas bibliotekas buvniecibu!
Iveta
I
IR BANKROTS , MŪSU TREKNO MĀKOŅU STŪMĒJI IR APDIRSUŠIES......... SAEIMA UN VISAS PAŠVALDĪBAS SAMAZINA VISUS DEPUTĀTUS UZ PUSI , JĀTAUPA !!!! TIE BŪTU SKAISTĀKIE GODMAŅA VĀRDI ZIEMASSVĒTKOS LATVIJAS iedzīvotājiem !!!!
A.
A
Vai Valsts kancelejai arī samazinās? Parasti jau viņiem pieliek, kad citiem samazina. kad nauda ir, to sadala savējiem, bet kad nav, tad nezin kāpēc jāsametās visiem! Bet vispār, ja būs vispārējs steiks (beidzot), es noteikti piedalīšos.
darbinieks
d
Kas tā par padomjlaiku sistēmu, ka visām iestādēm vienādi obligāti jāsamazina noteikts skaits darbinieku. Bet varbūt ir tādas, kur reāli, lai neciestu darbs var atlaist 1-2%? Par to kāds ir padomājis? Valdība rīkojas tā - vispirms mēs saimniekojam kā mākam, pēc tam jūs visi izstrebiet ar savām pārsimt latu aldziņām.
Santa
S
Kārtējais pārbaudījums latviešu tautai. Lieks, lieks tās muguriņas, kamēr pārlūzīs. Ko dara arodbiedrības, kādēļ tās neko nesaka šajā situācijā? Vai krīzes histērijai nav kaut kādi likuma ietvari, kuru robežās jārīkojas??? Starptautiskās tiesības un tā? Kā budžetu ietekmēs bezdarbnieku pabalstu maksāšana, atlaišanas kompensācijas? Šķiet, ka tieši tas varētu izsūkt pēdējos valsts naudas pārpalikumus, nerunājot par visiem citiem pabalstiem.
Kas notiek?
K
Kas notiek? Ir izsludināts ārkārtas stāvoklis, vai? Godmanis devis rīkojumu... viņš deva rīkojumu arī neizmaksāt prēmijas ! Un kas ir ar tiem , kas to neievēroja? Vai atkal tie muļķi būs tie pirmie - izpildīgie? Pārējie klusu pasēdēs maliņā un turpinās dzīvot kā dzīvojuši. Un cik pamatīgi visiem iestāstīts, ka Valsts pārvaldē visiem ir lielas algas. Tiešām domājiet, ka tas "trekno gadu" ikgadējais procentu pieaugums attiecās uz visiem valsts pārvaldes darbiniekiem? Atļaujiet pasmaidīt...
Žuks
Ž
Vai tiem valdošajai elitei pietuvinātajiem pilsoņiem - svešu zemju apceļotajiem arī kaut ko noņems, vai varbūt izmaksās dašnu pabalstu un komandējuma izdevumus par pārējo 4 kontinentu apceļošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas