Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts prezidenta Jūrmalas rezidence pēc remonta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tautiete
t
Vismaz viens stūrītis Latvijā ir sakārtots.Kad vecai prezidentei šitā Saeima piešķīra mistiskiem ceļa izdevumiem 8500000 latu ,tad naviens pensionārs nebļāva.
CitsValdis
C
Patiešām, prasts un bezgaumīgs mājoklis. Nekas nestrādā kopā. Vienīgais ar ko var lepoties, ir daudzie kvadrātmetri! Tā jau ir, mērkaķim brilles var iedot, bet viņš jau nezin ko ar tām darīt!
andris B.
a
No ārpuses jau māja ir OK( ja neskaita apšuvumu) - tas ir kvalitatīvs 70 - gadu funkcionālisms, bet nu iekša - zigzagu parkets, baltas sienas... - vai Zatleriene dzīvo 1992. gadā? Nu varēja taču paskatīties kādu ārzemju dizaina žurnālu. :)
Lāpītāja.
L
Nu, maja mantojuma kops padomju laikiem un tāda arī ir, interjers bez visām mēbelēm un papildpriekšmetiem izskatās pliks un garlaicīgs,ne omulības, ne solīduma, jeb kaut vai pretēji-neparasta šika, nekā..kad sāks reāli apdzīvot telpas droši vien kļūs mazliet labāk. Reprezentācijas telpas vajag,bet es varu iedomāties, Vaira,kura mīlēja būt šika, dzīvoja tādā nolaistā miskastē, kāda bija šī rezidence pirms remonta(TV tak rādīja)un arī pils viņai bija avārijas stāvoklī, bet ja viņa būtu prasījusi remontēt telpas, tad viņu būtu tāāāā!!!! norējuši,toties, kad nu tagad prezidents no zvēru dārza konkursantiem, tad jau nemaz nav naudiņas zēl,un nozagts tur ir pamatīgi, tāpēc jau arī remontēja tikai "savam|" prezidentam, jo tos 10% tad var ielikt savā kabatā.
duuda
d
Tie, kas veidoja dizainu, var sev uzsist uz pleca par "labi" padaritu darbu un "lietderigi" izteretu valsts naudu..:)
duuda
d
Nu loti gudri izteicies.. :):):):) Lai gan man nelikas, ka Lelles komentars izklausijas tik naidigs, ka tu to noraksturoji savaa komentaraa...:) Un, ja jau es Lellei piekritu ( domajams, ka lielakaa dala komentetaju), tad laikam jau visi mes neesam normali, protams iznemot tevi...:) Bet man liekas, ka beigas tomer piekritisi, ka ir loti negaumigi izremontets (ja tev piemit kaut nedaudz stila izjuta). Nebutu bijis tas naudas zel, ja butu vismaz labu darbu padarijusi, jo piekritu, ka ir vajadzigas labas telpas, kuraas uznemt augsta ranka amatpersonas.. Bet jaunaas telpas ir loti aukstas, nemajigas un negaumigas..:) Tie, kas veidoja dizainu, var sev uzsist uz pleca par "labi" padaritu darbu un "lietderigi" izteretu valsts naudu..:)
sisi to lellei utt.
s
Paklausies, kur Tevī tik daudz naida un žults. Un plika stulbuma? Jo NEVIENS NORMĀLS UN IZGLĪTOTS cilvēks nevar rakstīt un domā tā kā TU!!! Ja jau Tu nespēj nevienu frāzi izdvest bez lamu vārdiem un gānīšanās, Tevi nevar ņemt par pilnu! Galējs fanātisms un akls skepticisms raksturīgs tikai zemas kultūras un attīstības cilvēkiem. Nezinu - vai Tu domu sapratīsi...
Upes Juris
U
Bet kur prezidenta viesnīcā atrodas pēdējā 25. attēlā redzamā vieta ar kaut kādu podļugu un izgāztu zdelzbetona sētu?
Maksis
M
es atvainojos, tas ir valsts īpašums nevis personīgais. Un diez vai kāds ir plānojis ar šo dzīvojamo vietu izrādīties,kā varētu šķist no iepriekšējiem "normāla latviešu stila" komentāriem.
enter
e
Pilniigi bezgaumiigs interjers. Sajaukti stili, bezkaumiigas meebeles. Izskataas ka plastmasas logi. Nu negribeetu es taadaa nemaajiigaa monstraa dziivot. Es teiktu ka remonteets 90jos gados ar saukli "eiroremonts" :) Dazhas detaljas ir ok, bet lec araa no kopeejaa stila. Domaaju ka miljonu vareetu pratigaak iztereet. Nevis netreet remontam, bet tieshi praatigaak iztereet.
condo
c
Kaa slimniicaa.Vecmodiigas griidas.Garlaiciigs,blaavs un beediigs dizains.Viesniica "Latvija"-70'to gadu beigas.Vai tieshaam Vosa reegs joprojaam diktee dizainu? Un taas meebeles...Par taam labaak neizteikties.Lai gan varbuut ir sagaidaama naakamaa taame par jaunaam meebeleem-taa uz 500 000 tuukstoshiem?
Lelle
L
Tā runča Makša vietā labāk būtu paņēmis kādu vientuļu pensionāru uzturēt. Mietpilsoņi ibi...
kaprīze
k
Privāto daļu nerādīja, lai neredz visas prečzines kaprīzes simtu tūkstošu latu vērtībā... KRUTA!!!
Lelle
L
Apskatīju bildes un secināju, ka kāds par to naudu ir kartīgi uzvarījies, jo kauns ka valsts prezidentam ir tik nožēlojamas un bezgaumīgas telpas viesu uzņēmšanai.
zz
z
Lieti iederētos pa kādam tematiskam interjera elementam... stilizēts būris, terārijs, akvārijs... nu, kā jau ZOO.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas