Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts prezidenta uzdevumu izpilde ir radījusi lielāku politisko stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Ričuks ir tas transporta līdzeklis, ar kuru būtu jābrauc Aplokšņu Valdiņam!
hmm
h
Zvirbulēn, ja Jūs nolaistos no savām iedomātajām intelektuālajām augstienēm, tad spētu paskaidrot jebkuram dažos teikumos par nepieciešamību likvidēt prezidenta institūtu, arī man. Bet Jūs izvairāties no atklātas diskusijas un argumentācijas, aizbildinoties, ka Jums nav līdzvērtīgu oponentu. Diemžēl tas izskatās pēc narcisma kā diagnozes. Pierādīet pretējo, paskaidrojot, kādēļ prezidenta institūcija likvidācija nepieciešama, un kādas sekas tam būs. Pagaidām no Jūsu puses esmu dzirdējis tikai to, kas jādara, bet ne kādēļ, un to, ko šādas izmaiņas dos.
cony to LELLE
c
Veiksmiigi izopereet un izgriezt visus mirushos,bojaatos,nefunkcioneejoshos orgaanus un audus nav viegls darbs un daraams nav bez ieprieksheejaas sagatavoshanaas uz uraa.Tas ir pats galvenais un atbildiigaakai darbs kopsh izstaashanaas no PSRS: Uzvilkt skaistus dzinsus,kreklinjus,utaisiit eiroremontu,vai jaunu maaju,nopirkt jaudiigu luksus mashiinu,pat runaat angliski un tiiriit zobus un daudzko citu mees protam,bet tas ir nepietiekoshi lai mees dziivotu briiva tirgus ,privaataa kapitaala un iniacitiivas apstaakljos. Lielaam paarmainjaam jaabuut muusu galvaas muusu domaashanaa un tam sekojoshaa riiciibaa.
cony to zvirbuleens
c
es un domaaju arii paareejie Latvijas iedziivotaaji nav tik attiistiiti-demokraatiski un apziniigi,lai mees vareetu atteikties no kaada valsts paarvaldes zara.Etiskaak diskuteet par kaada instituuta lietderiibu buutu pirms jauna terminja saakshanaas,pirms veeleeshanaam.Tagad noveeleesim labu veseliibu,labu veiksmi darbaa visaam augstaakajaam valsts paarvaldes instituucijaam.
Lelle
L
Tu ko?! Es krīzi neradīju! To radīja pie varas esošie alkatīgie mērgļi!!! Jau tagad oficiālais bezdarbs ir pāri simts tūkstošiem, otrs simts ir mazie uzņēmēji, kuri pat nevar kļūt par bezdarbniekiem, trešais simts ir izbraukuši, kuri tomēr vēl cer atgriezties majās. Raicini ciesties??? Rīgas ierēdņu mafija pat izkustējusies nav, cieš pamatā melnā darba darītāji. Un Tu vēl mūs aicini ciesties un skatīties kā LVM ar debīlo Gulbi un komuņagu Gorbiunovu padomē bārsta naudu kretīnu dēliem? Nedomāju vis, ka mums vēl tas viss būtu jāpacieš. Gaidiet aprīlī smagus grautiņus....
cony to hmm
c
ir mums visiem arii saeimai tikai viens vienvirziena celjsh stabilizeet valsts ekonomiku un paarvareet kriizi,neskatoties uz to,ka es vai kaads cits zaudee lielu dalju savu ienaakumu.Svariigi lai kugjis nenogrimst,individuaalai glaabshanaas kaarei nav noziimes,jo ilgi viens neizdziivosi juuras uudenjos. Saeima nebremzees ekonomikas attiistiibu.
zvirbulēns
z
Esmu ievērojis, ka Jūsu komentāri ir puslīdz sakarīgi, izņemot šo-par prezidenta institūtu, demokrātiju. Ja, Jūs būtu jurists, konstitucionālo tiesību speciālists, es ar Jums padiskutētu dziļāk, bet, cik noprotu, Jums ir cita profesija. Ja man par Satversmi ir jādiskutē, piemēram, ar ārstu, tad tas ir pāri maniem spēkiem, tās lietiņas itkā vienkāršas, bet tai paša laikā gana sarežģītas.
hmm
h
Cony, var Tev piekrit, bet, ja tieši šīs Saeimas sastāvs ir tas, kas visvairāk bremzē tautsaimniecības attīstību, vai ir cita izeja, kā vien tās atlaišana? Jāatzīmē gan, kas tas vēl ir ļoti diskutējams jautajums.
cony to Lelle
c
kaut staavoklis ir smags,tomeer valdiibai ir ticama riiciiba,ka staavoklis var arii pamazam laboties,visiem jaabuut nosveerti mieriigiem,mekleet un pienemt vismazaakaas iespeejas straadaat un apgroziit naudinju.Peec manam domaam iet ielaas,streikot var galiigi aprobezhoti,vai galiigi kaitnieciski elementi.Kaads labums,no atlaistas saeimas vai valdiibas destabilizaacijas,zaageesim tikai zaru uz kura seezham. Pashi ,ar neapdomiigaam riiciibam,radiijam padzilinaato kriizi un pashiem ar mieru,aukstu un gudru galvu reformeesim totaali savu darbu un dziivi.Jaa,buus daudz aizvainotu,buus striidi ,buus sevishki nepopulaari-nepatiikami valdiibas un citu vadiitaaju leemumi,buus jaasaak jauni biznesi no 0,jo mainiisies arii pieprasiijums peec produktiem un pakalpüojumiem. Priekshaa daudz veel nezinaamaa,vajadziigi ekonomijas izluuki.
hmm
h
Zvirbulēn, ja vēlaties diskutēt, runājiet pēc būtības, nevis mēģiniet pārvirzīt sarunu uz lietām, kas attiecas uz mani...
zvirbuļvanags
z
Parocies vēl sev atvēlētajos zirgābolos, varbūt liksies, ka absolūta monarhija ir visekonomiskākā, kļūsti karalis, jo esi visgudrākais!
zvirbulēns
z
Hmm, ja nav noslēpums, kas Jūs esat pēc pofesijas?
hmm
h
Var jau Zvirbulēns un līdzīgi domājošie čiepstēt (riet), bet karavāna (vispārējie principi) iet tālāk. Latvija ir demokrārtiska valsts, kurā ir paredzēti dažādi institūti varas sadalīšanai. Un prezidenta institūts ir viens no tiem. Ja es dzirdu par prezidenta institūta likvidāciju, tad man tas asociējas ar vainu vēlmi mazināt demokrātiju Latvijā, vai par nekompetenci šajās lietās. Nesaprotu, ko jūs visi esat tik ļoti sašutuši par prezidenta uzdevumu jeb ultimātu, kā jums patīk to saukt? Prezidents nav pārkāpis savas pilnvaras. Satversmes grozījumu izstrāde ir tikai aisberga virsotne, ar ko jāsāk. Smiekli nāk, kā Daudze ar putām uz lūpām norāda, ka prezidentam nav tiesību Saeimai neko uzdot:D A ko viņš gribēja? Lai prezidents neko nepaskaidrojot paziņo, ka atlaidīs Saeimu, ja viņam tā gribēsies? Pamatojumam taču ir jābūt... Var runāt par prezidenta pienākumu izpildījumu, bet kopumā šis paziņojums ir bijis pareizs, jo šobrīd Satversmes grozījumi bīdās apbrīnojami raiti un lielā vienprātībā (ai, kā gribās tomēr atsēdēt siltajās vietiņās līdz Saeimas termiņa beigām)!
zvirbulēns
z
Zvaigznēs rakstīts, ka uz 2010.gadu Latvija kļūs par prezidentālu republiku. -------------------- Zvaigznes Jums samelojušas :)))
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Tā vienmēr, jo augstāk sēdi, jo lielāka vara...bet nedrīkst, tik traki iznīcināt visas darba vietas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Eksperti vērtē: ko darīt Zatleram 31. martā?

SKATIES VĒL


FOTO: Zatlers uz riteņa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas