Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts svētkos ordeņus saņems pusotrs simts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
njaa.. man jau kopš bērnības likās, ka šie ordeņi tiek pasniekti par kaut ko izcilu taču lasot šo sarakstu liekas, ka tie tiek pasniekti gandrīz visiem pēc kārtas un tiek aizmirsti daudzi , kuri tiešām to ir pelnijuši un es uzskatu ka helsinki '86 biedri būtu tos pelnijuši!
prahtweeders
p
Piedodiet man ļaudis,bet ,katru reizi kad dzirdu par triju zaudēto zvaigžņu ordeņiem, man nāk prātā pantiņš par žandarmu kas apsēja ap vidu banti.
"aiz borta"
&
Tā gadījās,ka šim pasākumam esmu nokļuvusi tik tuvu...tagad lasu-kas ir apbalvoto lepnajā kārtā celti. Un zinu KĀDI cilvēki palika ...AIZ borta...Esam šokā-visi tie,kas iesniedzām kandidātu apbalvošanai.Nekādu paskaidrojumu, ne komentāru -ne kapēc piešķīra -ne kapēc nepiešķīra. Kārtējo reizi 7 galvas Rīgā PROTAMS zin labāk par ... ļaužiem no provinces. Mjāāā...tagad ieraudzījām tuvplānā to-par ko sašutuma vārdus esam lasījuši jau agrāk... ...Meklēju loģiskus secinājumus starp šiem publicētajiem sarakstiem un ...tiem,kas palika -aiz.....Bet ausīs skan vecum vecā dziesma...Man pa priekšu grozotiesi-pašai pirmai gadījās!!!... Šoks.Skumjas...un kauna sajūta tā cilvēka priekšā ,kurš gadiem pamatīgi dara milzīgu un no valdības nenovērtētu darbu Latvijai. Arī šodien...un pat nenojauš,ka kaut kur augstos valdības gaņģos viņa nopelni tiek svītroti...Un ja arī zinātu-tas viņu nepārsteigtu.Diemžēl.
xx
x
Manuprāt degradējas šī apbalvojum būtība. Vai pēc dažiem gadiem lielākā LV pilsoņu daļa jau nebūs apbalvota?
Jāāā
J
tai sarakstā ir ļoti daudz veco komunistu, čekistu un tautas kangaru...kad beigsies tie padomijas laiki? Nav ne Strīķes, neviena no Delnas un Providus, nedz arī no progresīvajiem žurnālistiem(V.Avotiņš, kurs pārdevies oligarham!)...viela pārdomām...
VKPAI
V
Ak, Dievs, bet par ko Dambim?! Vai par korupcijas un mafijas perēkļa izveidošanu? Vai par Vecrīgas piečakarēšanu ar dzelzbetona klučiem? I.Kalniņam un R.Paulam augstāka šķira nekā brāļiem Kokariem!!! NONSENS! Tā apkopēja varēja vēl arī savam Trīsbrāļu Magonim kādu bļembaku iešķiebt. Koplekts būtu pilns! Tie apbalvojumi kļūst apkaunojošie, normāls cilvēks ar nopelniem, tajā kompānijā neiederas. Ceru, ka M.Kosteņecka atteiksies no šitās kauna zīmes, kura tiek daļāta kretīniem.
mērglis
m
mani no iesas aizkustinaaja mazdzirdiigo beernu dakteriites paareteigums par apbalvojumu , bet kad paarlasiiju šo sarakstu un apbalvoto policistu rindaas pamaniiju visaadus ļuuļakus bet neatradu KNABa darbinieci Jutu Strīķi , tad patiesi bija ko padomaat...dariijusi viņa valsts labaa ne mazums...
Helsinki-86
H
Te nu ir viss Latvijas zieds, vienīgi no LCTAG Helsinki-86 aktīvistiem neviena paša. Tas, šķiet, jau piemirsies, ka viņi to smagumu vilka lielā riska laikā. No dažiem grupas līderiem pirms kāda laika "atpirkās" ar tādām švkām šķirām, bet tie ikdienas darbarū\ķi, kas rosījās un iznesa to smagumu - tie jai ir aizmirsti.
po
p
Vrublevskis????? Sne????? Par TP reklamesanu un Lemberga aizstavesanu? Sie nav vienigie saja saraksta kuri drizak ir sabotejusi Latvijas valsti.
Maijpuķīte
M
Augstos apbalvojumus "pie krūts" , šķiet, esmu redzējusi GU, VVF, Kārlim zariņam un Sandrai Kalnietei. ...Šogad ,varbūt, redzēšu vairākiem.
wasp
w
tu tač neesi īsts anglosaksis, ko? īsts protestants nemaz nezin, kas ir "skaudība". tāpēc kad lasu komentos par idiotisku tv-šovu ka "jums skauž ka jūs tur nav" (dubult-idiotisms), jeb par ordeņu pešķiršanas bezjēdzību ka atkal "skauž" - tad saprotams ka to saka cilvēki kuri paši lieliski zina kas ir skaudība. Nē, man neskauž vispār un itsevišķi ka idiņi nav ņēmuši līdzi. Bet man nepatīk manā vārdā (jo arī esmu valsts) godās partiju un draugu saraktus.
Berta
B
Milzīgs prieks par visiem lauku un mazpilsētu cilvēkiem, kuriem piešķirts ordenis. Attiecībā uz to Zatlera iniciatīva ir kolosāla. Diemžēl VVF laikā ordenis tika piešķirts tikai "frontes redzamajai daļai" - tiem, kas parādās smalko aprindu hronikās.
Ordenis
O
Kas pasniegs? Ar tām pašām rokām?
lūriķis
l
Varbūt "Par uzticību valdošajiem"! )
anglosaxis
a
Ai, ai, skaudība, nenovīdība. Komentētāji, vai jūs neesat paši sev pretīgi? Neesat gan. Kad kaunu dalīja, jūs nebijāt mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas