Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Var parādīties jauni kriminālpocesi pret KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vivita
v
UZMANIBU!! lieliska iespeja nopelnit nepametot majs,dars ar pilnu vai daleju aiznemtibu,pats sev prieksinieks,darbs saistits ar e-pasta sutisanu un ta izveidi,sludinajumu ievietosanu. vajadzigs savs personigais dators ar interneta pieslegumu majas.. sis darbs ir loti izdevigs un ienesigs-lidz par 200ls ned. sikakai info griesties pie manis [email protected]
Uldis
U
Kamēr tādi sašmucējušies darboņi kā Vaškevics tiks paaugstināti amatos, es mūsu varai neuzticos. Es to uztveru ļoti personiski, kā spļāvienu sejā, un satrauc mani tas daudz vairāk kā inflācija un ekonomiskā krīze.
haļava
h
Vai beidzot valdība neattapsies un neslēgs to bordeli ko par KNAB sauc.Dodiet tautai atskaites cik lietas ir izskatītas.Kāda ir lietu pašizmaksa.Rakstiet pēc būtības,nevis murgojiet ,kas kam ir uzēdies.Kā KNAB var kontrolēt citus,ja paši ior netīri kā kraupainas cūkas.Tā ir mana nauda ko tie Loskutovieši izlaupa.Godmani ,dod atskaiti kāpēc miljardu dārga iestāde strādā tukšgaitā.Mani arī interesē vai KNABā strādā KĀDS NO Tautas Partijas.
zina
z
Valstij,kurai nauda ir mīnusos jāuztur mijardus vērtais zagļu perēklis.Kas aizstāv Loskutovu un viņa pakļautībā esošos zagļus,nopublicējiet cik lietas 5 gadu laikā viņi ir izskatījuši. un kāds valstij no tā ir ieguvums.
zagsims
z
Diena,domā ko raksti!Ja KNAB kontrolē,tas ir labi.Ja kontrolē KNABu tad ir slikti.Godīgu kontrolē no rīta līdz vakaram,kā šis bessssz vainas tā bez vainas.No malas izskatās,ka 5 gadus ir zagts ne pa jokam.Nesaprotu ko diena valsts izzadzējiem uzmetusies par krustmāti?Beidzot varēja nopublicēt cik miljardus mūsu naudas` KNAB ir noķēzījis,bez nozagtā.Dienai būtu jākaunas uzmesties zagļiem par krustmāti.
Šuk šuk
Š
Mērķtiecīga cīņa par KNAB likvidēšanu. Oi , ja gaismā nāktu visi tie mēsli kas Latvijā sataisīti , pasaule noslīktu !!!
nu VID jau shēmas zin
n
bet KNAB nezin...tāpēc jau nevienu nevarēja notiesāt.
Elisa
E
Īsti nevaru pateikt,bet Knabim kaut kas ir jāmaina,pat ļoti,līdz šim viņiem itkā uzticējās pilnībā,bet kā rādās,tas nebija pareizi,kā īsti būtu pareizi arī nevaru saprast,bet kaut kas ir bijis ļoti nepareizi visā organizācijā.
Lāpītāja.
L
Nu ko te atkal ņemas, tāpat pat ezim ir skaidrs, ka VID jāpilda uzdevums noknābt knabi, jo citādi tie bāž degunu kur nevajag un apdraud galvenā politmafijas kontrabandas naudas pumpja "smotrjaščaja" V.V.iespēju palikt uz brīvām kajam. šito liekulību, nav nemaz tik sen, kad VID baudija un konstatēja visādas neatbilstības un aizmaršības gan politiķu, gan amatpersonu (ministru) u.c. deklarācijās, nu un kas tad bija, nekādi kriminalprocesi jau netika sākti, kungi atvainojās, ka "aizmirsuši","nav zinājuši, ka jānorāda, ne tur komatu ielikuši cipara, tad atkal lieka nulle pierakstījusies un pat atklāti atzinas ka melojuši(atceraties kā bija ar tiem skaidras naudas uzkrajumiem), nekas tak nenotika, visi sveiki un veseli, pat amatu neviens nezaudēja, par procesiem pat runaa nebija.Politiķiem te "klētiņas "un pirtiņas" glāžu logiem,villu lielumā, bet nekas.Toties te lūk KNAb kads puisis nedod dievs kādu ķīlētu sporta vāģi pircis,pārdevis un jaunu pircis, vot ir gan tagad noziegums, a citam jautrā atraitne ar miljonu bŗūtēs tikusi,un BMW suzšķiņkojusi,nu tak briesmīgs noziegums. Un daži rokaspuiši un meitas te veselu lērumu par to saceļ komentos.Beidziet sava sulā vārīties.Dieva dzirnas lēni maļ, bet labi, gan samals ir Vašķa tiesu, gan samals miltus ari Mākoņtēvam.Nekur jau nepaliks.
Kārlis
K
Pie mums bija izveidojies uzskats,ka šī iestāde-Knab ir neaizskarama,iespējams arī Vid šajā ziņā viņiem īpaši netuvojās ar savām pārbaudēm,jo tāds priekšstats tiešām bija,bet uz šī neaizskaramības statusa Knab aizrāvās par daudz ar savu neaizskaramības titulu un sāka palikt visvareni savās izpausmēs pret visiem pārējiem,kas beigu beigās deva šos augļus,kādi patreiz ir,tā ir patiesība,kas ir ļoti rūgta.
juris j
j
Andžejs būs droši nākamais, tādu māju no algas uzcelt nevar. Un uzvedās viņš cūciski.
Vilnis
V
Bet tak jau domāju,ka Vid ir arī info par to,no kā tad šī pati Savenkova tāda turīga? Redz Vaškevičam dēļ šķirtās laulenes visi samazgu spaiņi jāsaņem pā savu galvu,gan viņas īpašumi,gan sirdsdraugi nodevēji,kuriem bijuši mantkārīgi un ļauni nodomi,varbūt Savenkovam ir kas līdzīgs.
Lēna
L
Cik man ir bijis darīšanas ar Vid,tad varu teikt,ka viņiem es ticu,gan kā speciālistiem,gan kā cilvēkiem.
ululiņš
u
Vai tev ir bijušas darīšanas ar KNAB vai VID? Ar KNAB man nav, bet VID pats katru noskaņospret sevi.
Sids 69
S
Tas, kuram ir pilns kažoks ar utīm tam tad arī jākasās jo kā redzams no amatu sadalījuma,tad tā nieze ir pamatīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas