Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Varas pārbaude ar Ciklonu-B

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Ar Kundziņsalas iedzīvotāju pārcelšanu citur jau nekas nebūs atrisināts, jo ja būtu noticis sprādziens, un vēl lietus uzlijis, lai Dievs visai Rīgai žēlīgs!
Kaspars Gasūns
K
Patiešām ļoti saturīgi pasniegts raksts. Baudāmi argumentēts. Sevišķi patika, ka bija matemātiskā daļa. Tomēr nevaru dažos punktos neiebilst. Nezinu, ko tur darīs Šlesers, tomēr domāju, ka tā daļa par reaģēšanu ir krietni pārspīlēta. Neviena valsts nevar dzīvot pastāvīgā avārijas gatavībā un reaģēt uz jebkādām avārijām zibenīgi. Pēc tam jau var skaitīt stundas, bet kopumā šī bija nebūt ne tizlākā novēršanas akcija gan Latvijas, gan pasaules vēsturē. Kā jau bija rakstā minēts, tās cisternas iet caur visu valsti, un nevar taču visa maršruta garumā visām bīstamajām kravām sēdēt viens sargs klāt. Arī ventīļu plīšana pie šīm temperatūrām nav nekas tik ārkārtējs - no ierindas iziet kaudzēm tehnikas, jo šādas temperatūras rezerves te daudzām iekārtām nav ierēķinātas. Jautājums ir viens - vai tika veikti saprātīgi un samērīgi pasākumi, lai pasargātu cilvēkus. No man zināmās informācijas atbilde ir "jā".
Sandra
S
Kāda vella pēc kaut kāds krievelis te vadā pa Latviju tādas indes?
Māris Jansons
M
Informācija par Ciklonu B ir ņemta no Wikipedijas, kas tiek uzskatīta par uzticamāku informācijas avotu nekā Britu enciklopēdija. Bet man personīgi nesatrauktu, ja tur būtu ieviesusies kāda neprecizitāte, jo visiem ir skaidrs, ka inde bija ļoti stipra, bet galvenais, raksta būtība ir par ko citu!
okupants
o
Degenerat-Google"-ciklons-b"-meklet.Palasi pats .idiot,ko tur raksta.
cukermans
c
Nekad neticēšu tam, ko stāsta par kaut kādiem "cikloniem B".
Uldis
U
Vēl jau tika arī apgalvots, ka vācieši no ēbrejiem vārijuši ziepes... Pat ja arī tas būtu noticis, tad katrā gadījumā, vācieši tādus mēslus pat rokā neņemtu.
Kaspars
K
Zilskābe bija galvenais komponents bēdīgi slavenai Ciklons - B indei, kuru nacistiskā Vācija izmantoja koncentrācijas nometnēs gūstekņu noindēšanai... Vispirms vajadzēja painteresēties, kas tas Ciklons-B vispār bija un kādiem mērķiem to izmantoja. Nevis atkārtot visu to, ko "uzvarētāji" apgalvo. Jo vēsturi raksta "uzvarētāji". Vienīgie, kuri tiešām izmantoja izplūdes gāzes "Melnajās bertās", bija NKVD deģenerāti, un jau pirms kara, kad nācās ekonomēt patronas un ārpus Maskavas izveda jau noindētus līķus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas