Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vaškevičam draud karjeras gals

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zinošā
Z
Viņš ilgi slimos---tā politikā ir pieņemts !
ABC
A
Vienīgais reāli iespējamais "damage control" būtu ierosināt krimināllietu pret Gundaru Bērziņu par valsts finanšu sistēmas pamatu graušanas mēģinājumu, izplatot baumas, bet to tak atkritumu karalis/pedofils nemūžam nepieļaus.
Ērglis
Ē
Mjā, Koalīcijai kaut kā galīgi neiet. Nogāza Loskutovu par biedinājumu, bet ātrumā neko nevarēja iesēdināt un procesi pret mīļajiem labajiem virzās uz priekšu tā kā vilciens pēc inerces. Būtu Vaškēviču noņēmuši, vēl varētu sarūpēt "damage control", bet tagad jau nu vairs nekā.
zina
z
arī nopērt ar nātrēm
pamela
p
Nu nē,ne tikai Vašķim jāzaudē amats,bet arī Godmanim,Kalvim,Gundaram,Veldrem un Ko ,jo viņi PIESEDZA Vašķa korupciju un paši no tā guva partijai labumu.Lembis visus uzpircis.Pilnīga nakts virs Latvijas kā "tiesiskas"valsts.Vienam Zatleram lustes,valsts pie kājas,lai tik ātrāk Pili izremontē.Zīle pāris dienas atpakaļ plēsa ciļņjašku,ka TB/LNNK ni,ni pie Hūtes naudas.EIROPARLAMENTĀRIETIS!!!!!!!Visa vara ir mafijas rokās.VALSTS IR SABRUKUSI EKONOMISKI UN POLITISKI,NAV VALSTS.Izveidots mafijas SIA.KUR IR ,t.s., INTELIĢENCE?Mani jau nelaidīs pie plašsaziņas līdzekļiem.Šito pašu kom.izņems.TAUTIEŠI,LŪDZU VIENOJAMIES PAR LATVIJAS MAIDANU SAVĀ KRASTMALĀ!!Nu nevar gaidīt vēl 2-us gadus!Zatlers NEKO nedarīs lai atlaistu SAVU Saeimu,bet mums viņš ir jāpiespiež kā viņš meloja to izdarīt ar Saeimu.Valsts brūk ,Zatlers vazājas pa izklaides vietām.Saeima vairs nav spējīga pieņemt sakarīgus likumus,Saeima nav rīcības spējīga.ARĪ Godmanis tikai imitē darbībvu,bet viss iet uz iznīcību.KUR ĒLERTE?
peter
p
Un kurš būtu tas varonīgais ārsts, kas Hipokrāta vārdā atzinis Sportu par slimu esam ?
kas te par smaku???
k
Godmanis un Kalvitis ari skaidri acimredzot vainigi? Ko vini teica par Vaski, salidzinot vinu drosibu ar Latvijas drosibu. OOOOH maan, TE SMIRD!
Mija
M
Vajadzētu slimību reģistrā ieviest jaunu sadaļu- ''laikavilcius simulantius'' un to arī piemērot, nav vērts pūlēties sagudrojot visādas it kā patiesas kaites, tāpat jau viss skaidrs. Ja visas šīs kaites būtu patiesas, tad mums būtu vārgulīgākā vadība pasaulē, gatavā bēdu leja. Varbūt ieviest veselības pārbaudes pirms stāšanās daudz maz ietekmīgos amatos? Šajā gadījumā man gan gribētos dabūt veritaserumu no ''Harija Potera'' (tas liek runāt vienīgi patiesību) un tad paklausīties Vaškeviča stāstītajā, bet šāda laime man nespīd...
hm
h
Man liekas, ka viņam draud rūtaina saule un svītraini draugi.
janis
j
gan jau Vaskevicam nekas slikts neatgadīsies - arī Naglis tacu joprājam sveiks un vesels?
kokons
k
Sportistu vispār vajadzētu apcietināt, lai glābtu viņa ādu..Oranžie taču viņu piedušīs visā drīzumā, pirms viņš KNAB pagrabos paspēs izpļāpāties par Mākoņu projektiem latgalē..
Ieva
I
Man reiz gadījās gulēt vienā palātā ar kādu Krona slimības slimnieci, kura artrīta dēļ knapi vilkās un rokās neko lielāku par krūzīti nespēja noturēt, arī no zarnām viņai bija izgriezts akurāt tik liels gabals, ka vēl viens centimetrs un būs jāstaigā ar kuli pie sāniem. Un šai sievietei negribēja piešķirt invaliditāti, tāpēc viņai nācās gaidīt kārtējo saasinājumu, lai nonāktu Stradiņos un varētu lūgt turienes ārstiem atzinumu, ka viņa ir pietiekami slima II grupai.....Esmu satikusi sieviete, kuru ārste apsaukāja par hipohondriķi, līdz šī sieviete glaukomas dēļ zaudēja lielāko daļu redzes......Savukārt ierēdņiem, īpaši tiem lielākajiem, pietiek pasvilpt un ir gan neskaitāmi ārsti, gan invaliditāte.....
@
@
Aprakstītais - karjeras beigas - ķēķa nezinātājiem noteikti šķitīs pasaules gals. Nu tik tālu, ka būs jāpārdod daļu no exclusive kurpju pāriem. Vai tiešām? Savējie tak piesedz. Visi sašmucējušies, visi vienlīdz mierīgi. Tikai Gundarbērziņš trako. Vajag vienu ierosinātāju, kas mēnešiem ilgi melo, musina un skaļi to dara, tad būs pamats teikt - paklau, bet, ja tā runā, varbūt tur tiešām ir problēmas? To jau tikai vajag.
astro
a
viņš nav vienīgais ierēdnis, kurš vasarā ilgstoši slimo uz valsts rēķina. Šītās slimības lapas ir viena liela nelaime. vienkāršam strādniekam tāda laime nespīd - ilgstoša simulēšana. Priekšniecība ātri vien būs klāt, bet šitie direktoriņi un priekšnieciņi - tik kusli un slimīgi. Pretīgi!!!!
Mika
M
Draud? Sim sunim ta diena jau pienakusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas