Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vaškevičs vēršas tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
amis
a
Loģika Tavos komentos ir saprotama tikai tad ja pieņemam ka valsts prezidente, SAB un ģenerālprokiurors ir korumpanti toties Vaškēvics priekšzīmīgs Latvijas pilsonis kuram ar kontrabandu nav sakara. Ja šaubies par šo iestāžu objektivitāti [jā, arī prezidents un ģenerālprokurors ir iestādes nevis kādi diktatori], tad painteresējies par 'sportu' ārzemju vēstniecībās... Bet izlasot Tavu teikto iepriekšējā komentā, proti: "Tāpēc jau nav brīnums, ka SAB "patrons" VVF un tās sabiedrotie darīja visu, lai nepieļautu grozījumus attiecīgajos likumos, pat melojot sabiedrībai par referenduma mērķi..." , redzam par ko Tu raizējies. Par to ka SABs vēl arvien nosaka kas tiks pie 'valsts noslēpumiem' , bet nevis kāds tur premjera analīzes birojs, kā tas Kalvīša drošības likumu grozijumos tika paredzēts. Vai tad brīnums ka arī NATO partneri par to uztraucās??? Tā kā 'nelaid muļķi' un arī tādus pa portāliem nemēģini ķert. Varbūt koalīcija atkal taisās šos likumus mainīt... tautu jau pierunājāt ka uz referendumu nav jāiet.
Tēvs Terēzis
T
Pamēģiniet uz mirkli aizmirst iesaistītās personas - Vaškeviču, Maizīti, KNAB un SAB. Paskatieties uz situāciju principā: SAB var veikt jebkādu pārbaudi, atzīt jebkuru personu par nepietiekami uzticamu, nesniedzot šai personai nekādu informāciju par apstākļiem, kuri ir bijuši par pamatu šādam lēmumam un tādējādi liedzot tos atspēkot. Patiesībā tas ir "absolūtais ierocis" gadījumos, kad noteiktiem politiskiem vai ekonomiskiem spēkiem nepieciešams kādai personai liegt iespēju ietekmēt noteiktus politiskos un ekonomiskos procesus. Īpaši, ja "absolūtais ierocis" ir politiski angažētas personas rīcībā. Tāpēc jau nav brīnums, ka SAB "patrons" VVF un tās sabiedrotie darīja visu, lai nepieļautu grozījumus attiecīgajos likumos, pat melojot sabiedrībai par referenduma mērķi... Konkrēti Vaškeviča gadījumā kombinācija, šķiet, ir salīdzinoši vienkārša - tiek uzsākts, kā šobrīd izskatās, ļoti apšaubāms kriminālprocess par it kā darījumu nedeklarēšanu, it kā piedalīšanos neatļautos mantiskos darījumos. Materiāli par uzsākto kriminālprocesu tiek nosūtīti SAB, kurš, pamatojoties uz tiem, savukārt pieņem formālu lēmumu anulēt pielaidi valsts noslēpumam amatpersonai, pret kuru uzsākts kriminālprocess... Pilnīgi iespējams, ka, teiksim, pēc pusgada izrādīsies, ka kriminālprocess jāizbeidz, jo nav nozieguma sastāva. Pilnīgi iespējams, ka tad Vaškevičs VARĒTU atkal saņemt pielaidi valsts noslēpumam. Taču tad, kā saka, "vilciens jau būs aizbraucis" ... Mērķis ir sasniegts.
amis
a
Protams ka nezinu Latvijas kritērijus pielaides piešķiršanā. Nezinu arī vai Latvijā diferencē starp valsts un NATO noslēpumiem. Varu pastāstīt dažus no kritērijiem ko pielieto ASV piešķirot 'top secret' un tas der arī NATO noslēpumiem. Protams vispirms pārliecinās vai ziņas anketē ir patiesas. Tad skatās uz ienākumiem... vai tu dzīvo atbilsoši saviem ienākumiem un no kurienes tie nāk. Izpēta cilvēkus ar kuriem tiecies un pārliecinās ka nav tev tuvu radinieku kuri dzīvotu nedraudzīgās valstīs. Respektīvi skatās vai ir kādam iespējas tevi kompromitēt. Ja esi atklāts homoseksuālis, nav problēmu, bet ja to turi slepenībā pie pielaides netieci, jo ienaidnieks viegli var tevi kompromitēt, ja to faktu uzzin. Tā kā Latvija ir NATO valsts, tad domāju ka kritērijiem vajadzētu būt līdzīgiem mūsējiem. Tiešām nesaprotu ko te kāds tiesnesis var ko nospriest. Respektīvi tevi izsludināt par 'baltu un pūkainu'. Tad jau drīzāk pie Pāvesta būtu jāiet.
Tāuntā
T
A man ar nav pielaides Valsts Noslēpumam (un kaimiņa meitai arīdzan), es ar sūdzēšu Valsti tiesā par savu Cilvēktiesību pārkāpumiem.
kj
k
Vaškevičs pēc kontūzijas vairs nevar parunāt - tikai rakstīt
grūti laiki
g
-Atlaist no darba V.Vaškeviču VID nedrīkstot- tad jau daudzi no viņa barojušies. Vaškevičs var sākt runāt, ja tie nepalīdzēs saglabāt tik labu amatu
J.Hermanis
J
Kā gribās viņam sadot ... Ģenerālprokurora lēmums ir negrozāms...izņēmums - mafijas galvenais izsitējs.
j
pasaki man, kas ir tavs advokāts, un es pateikšu cik godīgs cilvēks tu esi. Var arī tā - cik nozīmīgs bandīts tu esi.
Lelle
L
Sen zināms, ka bandītam labākā aizstāvība ir uzbrukums...
jurists
j
Platača kungs! Palasiet Satversmes tiesas spriedumus par KPL sakarā - šādas SAB un prokuratūras (Ģenerālprokurora lēmums ir galīgs) atbildes nav apstrīdamas. To jau nu gan vajadzētu zināt - tiesa šādu lietu neskatīs un tai tas nav jādara. Taču, no otras puses, kāpēc neizmantot situāciju, ja de Sports maksā?
Grads
G
Te redzams cik tālu var aiziet viens noziedznieciņš, ja viņa darījumos izdevies iesaistīt pietiekoši daudz vadošu noziedznieciņu. Vajadzētu vienkārši sakārt pie stabiem šo bandu - bet tur jau pārāk daudz netīri ievēlēto iesaistīti... pagaidīsim... ceru netiks līdz noilgumam...
kj
k
No Lembja samācījies
vecais-2
v
"Sports" ir labākais piemērs mūsu valsts bardakam un likumdošanai, ko sakārtojuši stipendiāti-deputāti visādu valsts izzadzēju labā!
zaks
z
Puisim agonija saakusies,vispaar taadus shaut vajag:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas