Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vecāku pabalsta samazināšanu apstrīdēs Satversmes tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas ir maminu klubs???
K
Paligaa! Nevaru saprast, kas tas mistiskais "Maminu klubs" ir... Cik es saprotu ta ir firmas Huggies reklamas majas lapa. Pieraksties reklamas e-vestulem - un Tevi sauks par "biedru". Loti divaini. Bet DIENA izklausas ka ta ir NVO. Kuraa vietaa varu atrast statutus?
Interesanti
I
kāpēc valdība visu novelk līdz beidzamajam, kad tiesiski un Satversmei atbilstoši vairs nevar paspēt ieviest izmaiņas. Bet izmaiņas tiem, kam jau ir piešķirts - tā jau ir ģeniāla pērle. Kāds tur brīnums, ja LR 'var virzīt Saimā un pieņemt lēmumus, kas ir pretrunā Satversmei, jo šādi var iegūt laiku un nemaksāt līdz tiesas spriedumam., Un arī tad būs jāsamaksā tikai tiem, kas paši tiesājās.
ex
e
cenzē, ideāli
d'Andris
d
Atkal te parādās "valsts, valsts, valsts". Ja kādam tā "valsts" tik neaizskarama, tad ielieciet mugursomā un aizvediet to uz Antarktīdu pingvīniem. Tie bērnu pabalstus neprasīs. Palikušie - uz priekšu, uz Satversmes tiesu! SC nav mani favorīti, bet nevaru viņiem neko pārmest par šādu politisko punktu pelnīšanu.
nodoklis
n
Es smagis strādāju laikā un maksāju lielus nodokļus, līdz ar to sagaidu atbilstošu pabalstu. Kāda jēga man rauties un maksāt valsti, ja pēc tam tiek noteikti mistiski griesti, ar ko nevar segt elementārus izdevumus (cik maksā vizīte pie ārsta un izmeklējumi!). Varbūt atteikties no nodokļu maksāšanas?
mērglis
m
dzirdot maamiņu žeelabas panoraamaa secinaaju ka lielaa daļa vainas sleepjaas ieliistajos krediitos , viirs darbu zaudeejis bet krediits uz kakla , ceriibas ar valsts trekno gadu pabalstiem tos dzeest izzuud , nevajag bļaut par plaanotajaam demdiibaam bet gan par plaanotajiem krediitiem
targash
t
Valsts sociālās apdrošināšanas iemaksas ir pārmērība. Vai tā?
ex
e
Kārtējā izgāšanās no LM! Viņu mājas lapas kopija man ir :) kur info bez papild info :) Duriki Pasaka vienu, un tad groza 1) Tas liecina ka esošā valdība ir "metēji"! 2) Tauta jūsu vārdus uzvārdus dziļi sirdī ierakstīs, un ticiet man mani bērni vēl par jūsu bērniem pasmies, ja jums nav vienalga par savējiem! 3) Ar Lepnumu attiesāsimies, un tad redzēsiet! Attiesāsim ar procentiem Rigibor +3% Galvenais ka šodien runāju ar ģimeni, kura rēķinājās un te metiens :) to es negaidiīju. 4) Bezalgas atvaļinājumā ministrus, padomes, aģentūras, Gaismas pildis, un t.t.t.ttttt piekusu rakstīt, bet ehhhhhhhh Vēl te dažī ministri ilgi klepos par saviem lēmumiem DURAKI, ticiet man, jūsu īpašnieki jums neatmetīš tik daudz. lai jūs šo kaunu izciestu! KAs Grūti izmaksāt visiem, un pieņemt lēmumu ar šõdienu, ka tie kas no šodienas stājas uzskaitē, tiem cits pabalsts? Vienkāršī! Tas ir tikai 60mio, bet jūs par 60mio gribat Tautas naidu :) Ticiet man, pat padomnju laikā grūtnieces izmantoja kā dopingu. lai vinnētu olimpiādē, iedomājieties viņu enerģiju, kas velīta tieši uz jums! Negatīvo enerģiju!!!!!!!
hmm
h
Valstij vispār nav pienākums kādam maksāt pabalstus. Cilvēki maksā valstij nodokļus, valsta maksā algas skolotājiem, policistiem un ārstiem, būvē ceļus. Pabalsti ir pārmērība.
rolis
r
Interesanti,kur taas (nabaga) maaminas nem naud tik verieniigu akciju riikosanai,no SC vai no kaa....?????Es piekriitu valdiibas leemumam,vai jums nav kauna???daudzaam gimeneem pat 10%nav no taa un juus veel gribat straadaat sanemot no valsts lielus pabalstus.Salakas k-dze cik ir juusu pabalsts???Vai juus zinaat,ka daudzas gimenes audzina beernus zem istikas minimuma un nekas,audzina.Taa S.ir iista cuuska.
lily
l
Balsošu par to partiju, kas aizstāvēs topošo vecāku tiesības un nepielaus "griestu" stāšanos spēkā jau ar 1. jūliju - vajadzīgs 306 dienu pārejas periods!
erna
e
Vecākiem nav jāsaņem dubults pabalsts no valsts - tieciet paši ar savu izvēli galā. Kad radījāt, vajadzēja domāt, kā izaudzināsiet. Tiesiskā paļāvība ir beigusi pastāvēt arī algu jautājumā daudziem, kuri pelna mazāk kā jūs un arī audzina bērnus.
xxx
x
smalki! sanāk, ka šis likumrojekts būs ar atpakaļejošu datumu!!! jo bērna tapšanai vajadzīgi 9 mēneši un tie vecāki, kuri paļāvās uz iepriekšējo likumdošanu, ir pamatīgi iegāzti!!!
z81
z
attopieties- treknie gadi ir beigušies. ko valsts ar vieglu roku iedeva, to tagad ņem nost.
Sniper'sJob
S
Jātic abiem, tādēļ Dombrovska komandā pa purnu politiski visiem un noteikti uz ST, -- tieši par tiem bērniem, kuri dzimuši pirms 01.07.!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas