Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vējoņa pirmais pārbaudījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LETA
L
LETA: Ja valdošā koalīcija piekritīs uzņemt ES uzspiestos imigrantus, pastāv augsta ticamība, ka šoruden tiks uzsākta saeimas atlaišanas konstitucionālā procedūra. Kaut arī referendumu ierosināšana, samazinot demokrātiju, ir padarīta sarežģītāka, tomēr var prognzēt, ka referendumam par saeimas atlaišanu nepieciešamais parakstu skaits tiks savākts. Izziņa: Pirms prezidenta Zatlera veiktās saeimas atlaišanas Latvijas Nakotnes Institūts bija vienīgais, kas rakstiski un publiski divas nedēļas iepriekš prognozēja šāda lēmuma iespējamību. Parastie eksperti, pie mēram, Ījaba kungs , pat tikai dienu pirms saeimas atlaišanas publiski noliedza šādu iespēju. Normunds Grostiņš LNI valdes priekšsēdētājs
Ījabs jau GALVENAIS MELIS .
Ī
!
  • 0
  • 0
Domas pārdomas
D
Neiedziļinoties Sīrijas kara izraisīšanas iemeslos šos bēgošos cilvēkus var saprast tiktāl , cik viņi cenšas izkļūt ārpus karadarbības reģiona , bet uzmanību pievērš tas fakts , ka Lielākoties šie bēgļi ir jauni vīrieši un tāpēc mazliet rodas izbrīna par ziņām , ka šinī situācijā Sīrijā armijas rindās tankos karo sievietes . Kā tas izskatās no musulmaņu ticības striktajām noteikumu prasībām ir grūti spriest , bet katrs cilvēks pats izvēlas savu dzīves ceļu . Tas no mūsu Eiropiešu izpratnes normām . Latviešiem ir tāds teiciens - kur ir divi latvieši , būs trīs partijas . Tikai mēs lielākotis cenšamies šīs valstiskās uztveres atšķirības risināt miermīligos risinājumos , bet visi konflikti , kuros esam , kā latvieši piedalījušies turot ieročus rokās , nav latviešu izraisīti incidenti , bet gan svešu lielvaru veidotie konflikti . Mēs dižojamies ar latviešu strēlniekiem Pirmā pasaules karā un brīvības cīņās , bet tajā pašā laikā , ja padomājam , tur cīnījās daži desmiti tūkstoši vīru , bet Latvijā bija vismaz viens miljons iedzīvotāju ! Tātad arī tajā laikā tikai neliels skaits Latvijas iedzīvotāju iesaistījās cīņu notikumos . Tās tadas nelielas ieskices pārdomām . Karš posta , miers baro . Latvija nav iebrukusi Afganistānā . Latvija nav veikusi uzlidojumus arābu valstīm un nav izraisījusi konfliktu Sīrijā . Pārmest Latvijas sabiedrībai , ka mēs esam neiejūtīgi pret cilvēku ciešanām ir Amorāli , ja ieskatamies mūsu valsts vesturē un šodienas situācijās , kurās tik daudz iekšējo problēmu tā arī nav atrisinātas . Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju nav rasisti , nacisti , vai kādi citi cilvēku nīdēji un ja arī kāda neliela daļiņa cilvēku ir ar tādiem noskaņojumiem , tad tie noteikti nav bez sava iemesla . Nenormāla attieksme no kādas cilvēku grupas , citos cilvēkos veido tādu pašu slimīgu reakciju ! Nekas nenotiekas tāpatās . Arī baltos cilvēkus ne visur ciena un gaida , jo jādomā , ka baltie cilvēki ir par šādu attieksmi pacentušies . No Latvijas ir aizbēguši 300 000 Latvijas iedzīvotāju ! Es nezinu , cik cilvēku izbrauktu no Latvijas paodomju režīma apstākļos , ja uz vienu dienu toreiz tiktu atvērts Dzelzs priekškars , bet to , ka šāds skaits cilvēku atstās Brīvo Latviju šodienas apstākļos , toreiz neviens pat iedomāties nespētu ! Mulsina Briseles pavēles un ne tikai bēgļu sakarā . Arī iepriekš Suverenai valstij tika aizrādīts par dažādām iekšvalsts dzīves lietām , kuras būtībā ir katras tautas un valsts brīvas izvēles prioritāte . Teorētiski mēs varētu uzņemt pat to skaitu bēgļu , kuri izbrauca no Latvijas labākas dzīves meklējumos , bet pat ja pieņemam , ka šie bēgļi nav Trojas zirga kaujinieki nomaskējušies bēgļu izskatā , Tomēr piesadzības uzmanību pievērš šo cilvēku Uzvedība . Tieši šī uzvedība ir tā , kura atgrūž dvēselē , šo pūli .
Domas pārdomas turpinot
D
Bēgļi , kuri bēg no kara šausmām tā neuzvedas . Vini ierodas no musulmaņu ticības valstīm meklēt Palīdzību valstīs , kur pilnīgi cits dzīves , sadzīves un reliģisko nostāju pamats . Šī uzvedība nav etniskā īpatnība , kura ir katrai tautai . Izteikta Agresivitāte savās prasības ! Tādi ir šie bēgļi atrodoties bēgļu nometnēs , bet kādi vini būs atrodoties starp mums un lielā etniskā grupā , nepārtraukti vicinot savus mobīlos telefonus ar brīdinājumu zvanīt Briselei ?! Mēs taisāmies integrēt bēgļus , bet pašā bēgļu uzņemšanas dokumentā jau ierakstīts , ka bēgļi paši izvēlēsies valodu , kurā integrēsies . Kādu valodu ? Latgaliešu ? Ventiņu dialektu ? Mana uztverē bēgļiem jāuzvedas , kā cilvēkiem , kuri nevis Prasa , bet ar sirdi pieņem to , ko viniem sniedz , kā palīdzību un nekādas savas Prasības citu tautu valstīs viņi nav tiesīgi sev pieprasīt ! Savādāk tā bēgļu uzņemšanas direktīva izskatās pēc apzinātas diversijas . Tur , Sīrijā vini nevicinājā savus lozungus un prasības , bet bēga neatskatīdamies no savas Dzimtenes projām ! Par līdzekļiem , kas tiks piesķirti šiem cilvēkiem var diskutēt , jo piešķirot attiecīgās iespējas tomēr ielūkojieties vispirms savas Latvijas iedzīvotāju vajadzībās . Apskatījos pabalstu sarakstu un izbrīnē daži uzstādījumi . Trešas grupas invalīdi , kuri invaliditāti ieguvuši kopš dzimšanas saņem 64 Eiro mēnesī , bet pārējie , kas invaliditāti ieguvuši dzīves laikā — ap 100 Eiro mēnesī . Tos , kurus pazīstu ar trešo grupu , visi saņem 64 Eiro mēnesī , lai gan invaliditāti ieguvuši brieduma gados . Kas attiecas uz visu pabalstu summu , kas tiek piešķirta bēgļiem , rodas domas , vai tiešām jābūt karam , lai izdotu likumu , kurš pret bēgļiem izturas dāsnāk , ka miera cilvēkiem ?! Mans tēvs piedalījās divos karos un vienmēr ir teicis — Labāk liet sviedrus darba frontē , nekā asinis kara frontē ! Savu labklājību katra tauta sava valstī veido ar savu apzinīgu darbu un attieksmi pret savu tautu . Ja bēgļi labklājību nav spējuši īstenot savā Dzimtenē , tad viņiem šeit pilnībā jāiekļaujas valsts un sabiedriskā dzīvē bez privelēģiju prasībām !
  • 4
  • 0
Bēgļu
B
iepludināšana ir viens no latviešu tautas iznīcināšanas līdzekļiem?
Bēgļu
B
iepludināšana ir viens no latviešu tautas iznīcināšanas līdzekļiem?
Bēgļu
B
iepludināšana ir viens no latviešu tautas iznīcināšanas līdzekļiem?
Mēs jau uz 250 piekritām
M
Meli, vienīgi meli. Vai tad Vienotība jums nepateica, ka ja piekritīs uz bēgļu papildināšanu, tad nebūs nekādas kvotas, bet viņu nepārtraukta iepludināšana Latvijā?
Ilona
I
Vējoņa pirmais pārbaudījums... Vai Vējonis maz saprot, kāds pārbaudījums mums bija vairāku gadu garumā paciest vienoto vienotību ar tās absurdajiem un latviešus iznīcinošajiem likumiem, pūšot ES stabulē? NĒ! NĒ! un vēlreiz NĒ! iebrucējiem!
Dundukovs
D
Man radās tāda platpieraina ideja - bēgļi Latvijā remontēs šosejas un ilggadējie "tūristi" no krievelijas-nepisloņi viņiem būvēs mošejas ! Mošeju būvniecībā palīdzīgu roku varēs sniegt ushaka socdemi un didžbikšvveidīgie gumānisti !
IMHO
I
Īstenībā es Vējoni neapskaužu. Viņš var turpināt mēģinot samierināt smilšu kaudzītē Anniņu ar Pēterīti, kuri nevar sadalīt vienīgo smilšu lāpstiņu. Lai veicas. Ja viņš grib ko mainīt, viņam tai smilšu kastītē esošajiem vajag pateikt - basta, pietiek. Jaunu smilšu nebūs, rotaļlietu arī un rīt varbūt tā kaste jāatdod citiem - tiem, kuru ir vairāk par jums. Tāpēc Jūs mīļie, domājat valstiski, atbildīgi un ātri. Un beidziet murgot par 500 vai 1000 vai kādu citu ciparu - šogad eiropā miljons, nākamgad 2 miljoni, bet rindā stāv vēl 200 miljoni. Un neceriet, ka visi salīdīs Vācijā vai Zviedrijā. Man vajag risinājumu šai problēmai.
IMHO
I
Un vēl - nav jāfantazē par ES. Robežas vaļā un pēc gadiem 5 pati ES vai nu pāplīsīs vai aizrīsies. Ja kāds domā ka eiropa var uzņemt kādus 20 - 30 miljonus cilvēku 5 gados un palikt tāda pati kā šodien - tad šis cilvēks ir vairs nedomā pats ar savu galvu.
  • 13
  • 0
Kārlis
K
Tieši tā, bet tikai nevajag neiedomāties, ka spēsim panākt, lai būtu tikai vērotāji šajā procesā! Mēs kašķējamies un aizraujamies ar emocijām tā vietā, lai reāli domātu, kā sadarbībā ar citām valstīm izietu no šis situācijas. Tas ir pasaules līmeņa process, bet te daži aizraujas tikai ar sava vēdera problēmiņām.
  • 2
  • 4
ivars graudums-īstais
i
Atkārtoju, tas nav mans nraksts.Es nedomāju mkā Zuze,es vispār nekā nedomāju!!!
Iegumējiet!
I
Imigrants nestrādās, valodu nemācīsies, zags un laupīs, ja jūsdzīvosiet labāk par viņu. Visi šie Vienotības stāsti patiesībā ir pasakas (precīzāk - murgi).
Dr.xy
D
1986.gads. Lisabonas ligums.Sengenas ligums.ES IEKSEJO ROBEZU atcelsana. 1990.gads.Sengena II-pastiprinata ES AREJO ROBEZU un VIZU kontrole.Patveruma lugums jaiesniedz taja valsti,kura patveruma mekletajs ir ieradies sakuma. 2004.gads. Hagas programma.Pastiprinata patveruma mekletaju dokumentu ,un robezu kontrole. Kurus no siem likumiem ir izpildijusi Brisela ? Latvijas Valstij un latviesu tautai nav jaatbalsta likumu ignoretaji,lai kur,un kas vini ari nebutu ! Nekavejoties,atbilstosi Starptautiskajiem likumiem, okupacijas seku likvidesana ,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Noziegumiem pret cilveci nav noilguma !
Babai
B
Taisnība. Šitie IV kuiļi nemaz nezina,ko nozīmē darbs.
Dr.xy
D
Lai vismaz kaut ko zinatu ko jautat, zali parkrasotajam ventspils stipendantam,un ko vinam atbildet jautajumu devejiem,vispirms ir kaut ko jazina no ES un Starptautiskajiem likumiem. Saja gadijuma jautajumus Pleskavas desantniekam ir jauzdod Rihardam Kolam,jo iespejams, ka vins ir vienigais kurs kurs orientejas likumos. Protams,ka Briseles kreisie multi - kulti debiliki ari likumus nezina,un nevelas zinat,viniem ir citas intereses.
Dr.xy
D
Lai vismaz kaut ko zinatu ko jautat, zali parkrasotajam ventspils stipendantam,un ko vinam atbildet jautajumu devejiem,vispirms ir kaut ko jazina no ES un Starptautiskajiem likumiem. Saja gadijuma jautajumus Pleskavas desantniekam ir jauzdod Rihardam Kolam,jo iespejams, ka vins ir vienigais kurs kurs orientejas likumos. Protams,ka Briseles kreisie multi - kulti debiliki ari likumus nezina,un nevelas zinat,viniem ir citas intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas