Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Veldre dodas darba vizītē uz ASV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Kāpēc ne uz Kentakiju? Pat Anglijas karaliene viesojās slavenās zirgu sacīkstēs. Vai tāpēc, ka tauta tad ASV ceļojumu uzskatītu par apmaksātu atvaļinājumu. Jāapmierinās ar Virdžinijas zirgu audzētavām turpat pie Vašingtonas.
dsd
d
Veldre tiekas ar US National Guard komandieri jo driz Latvija bus sacelsnas vairaku iemeslu del un vajadziga asv pieredzi ka neapmierinatu tautu savaldit.
redakcijai
r
Vai Endriju gaisa speku baze ANDREWS AIR FORCE BASE???? Kapedc jus izvirtulojat nosaukumus ( pilsetu, statu, cilveku, utt) Nesen jus partulkotat ASV rajonu New England ka Jaunangliju. Vai tas jo vareja erti vardus atrast Ka tulkosiet New Jesey? Jaunais sportu krekls> Ka tulkojiet>? fonetiski, burtiski jeb ta ka sanak
ABC
A
Es regulāri skatos CNN un BBC, taču esmu palaidis garām Zatlera kunga "uznācienam" veltītas reportāžas. Vai Tu, lūdzu, neatgādinātu, kad šīs headline news vai breaking news tika publiskotas?
lapsa
l
Jūs neesiet diezko informēta par Zatlera uznācienu Bukarestē! Varbūt vajag raksīt to ko ziniet?
pamela
p
Janka , kavalēriju Veldre nolūkoja Maskavā,kur ir Kremļa šovs ar zirgiem.Veldre nav ASV un NATO fans!Ko šie tur abi ar Zatleru darīs?Vai lekcijas lasīs no vienas cedeles?Bušam,ASV,NATO tā būs "milzīga"dāvana ar pamācību ,kādas virsotnes Latvijā politikā īsā laikā var sasniegt VETārsts un ļaužu ārsts.Droši,ka Zatlers angļu mēlē noliks pie vietas Bušu kā itkā to esot izdarījis ar Putinu Bukarestē.Tikai ļoti,ļoti žēl,ka NRA nepārtulkoja un neatreferēja gadsimta Zatlera uznācienu.Tā kā NRA ir tik daudz melojusi par Kažociņu,tad neticu itin neko par Zatlera "varoņdarbiem".Tad jau Putins neaicinās semočkas pagrauzt uz Kremli.
Janka
J
Iepazīsies ar ASV zirgu kavalēriju :D:D:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas