Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Veselības ministrija: streiki zaudējumus nerada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muris
m
Bet tu, Saulīt, neiesaisties! Mediķi tikai izmanto savas likumā paredzētās tiesības. Par to viņiem ir atkal un atkal jāuzklausa vispār pret visiem mediķiem vērstas nievas. Varbūt mēģināsim būt konkrētāki un vērsīsimies pret konkrētiem mediķiem, kuru darbs mūs neapmierina, nenozākājot profesiju kā tādu. Bez tam, kas jums traucē izvēlēties savai gaumei atbilstošus speciālistus?
Ieva
I
Runa nav par mani, bet gan par to, ka sistēmā visi (ar ļoti retiem izņēmumiem ārstu, ne ierēdņu vidū) strādā pēc principa: "gan jau kaut kā". Un tā kā nav nekāda pamata domāt, ka visi stulbeņi ir salīduši tikai veselības aprūpē, tad arī Slaktera un Godmaņa apgalvojumiem, ka naudas nav, ticēt nav ne vismazākā iemesla, jo, ja jau ir ko šķērdēt bezmērķīgi imitējot mērķtiecīgu darbību, tad gan atradīsies arī algu pielikumam turklāt ne jau uz attīstības rēķina.
@
@
Vēl tavas vātis atvērtas? Ārstējies beidzot.
DL
D
Atceroties valdošo politiķu līksmošanu par pēdējo referendumu rezultātiem, par streikojošo mediķu un skolotāju skaitu , šķiet, ka valdība un Saeima sastāv no iesūtītiem ienaidniekiem un viņi kārtējo reizi uzvarējuši kaujā, cerot uz uzvaru karā - plika vieta, kur pieņemt pasaules mēslus glabāšanai, daži nemācīti un slimi iedzīvotāji, daži roku un kāju bučotāji un iespēja pievienoties atpalaļ pie "dižajiem". DL no kvaukšķiem
Marika
M
vai tiem mediķiem, kuri streiko tas laiks tiek uzskaitīts tabelē un netiek apmaksāts?? tā vismaz ir rakstīts likumā, ka darba algu šiem mediķiem maksāt nedrīkst par to laiku, kurā viņi streiko. jeb kā tad ir?? kāpēc žurnālisti neraksta par šo tēmu??
todt
t
Ja kads sai valsti normirs streiku del, neviens par to nezinas.
Žuks
Ž
Šis apgalvojums, ka streiki zaudējumus nerada var dzimt tikai ministrijas ierēņu ačgārnajā domāšanā, jo viņi naudu acīmredzot tāpat kā mīlētāji stundas neskaita.
Ieva
I
Es nosūtīju neapmierinātības pilnu vēstuli Leiškalnam par papīru kalniem, milzīgo birokratizāciju utt. un pateicu, ka atrakstīšanos man nevajag, taču, ja viņam bikses netrīc, tad lai uzraksta apcerējumu "Dienai". Tad nu skatīsimies.
Ieva
I
Tas tikai parāda, kāds bardaks ir mūsu veselības aprūpe: hroniski slimnieki ir spiesti gaidīt, iespējams pasliktinot stāvokli, taču zaudējumu nekādu.
Marta
M
Kāpēc es tieku izmantota kā ķīlniece šajās spēlēs? Kapēc mediķi par savām problēmām soda pensionārus, policistus, kultūras darbiniekus, zemniekus, visus Latvijas ierindas cilvēkus? Pret ko tad ir vērsts streiks? Pret ministriju ne- viņiem tas kā pīlei ūdens. Kāpēc mediķi paši nesakārto sistēmu tā, lai tā būtu effektīvāka, koruptīvās naudas nonāktu officiālajās kabatās, būtu iespēj anormāli apdrošināt veselību? Kāpēc iesaistat mani?
dzeris
d
Jā, kamēr no desmita streikos viens, bet pārējie strādās, skaidrs, ka tādam streikam nav nekāda nozīme. Tāda šķelšanās jau Latvijai raksturīga visur.
aga
a
Man ir ieteikums mediķiem un visiem citiem neapmierinātajiem - virziet savu pretestību pret valdības locekļiem, deputātiem - neapkalpojiet viņus un viņu radiniekus. Tikai tad kaut kas sakustēsies. Patreiz šis streiks ir bezjēdzīgs, it sevišķi ja nestreiko VISI.
Absints
A
Re kur ir avots algu pielikumam. Medicīnas personāls divas dienas nestrādā un - nekas. Tātad visu var izdarīt mazākā laikā- mierīgi samazināt mēneša slodzi par 2 dienām un ieekonomēto naudu izmantot to medicīnas darbinieku algām, kas strādā, jo nevar atļauties streikot..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas