Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vešņakovs noraida bažas par iespējamiem draudiem no Krievijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fascists
F
Sitas vestnieks laikam ari nezin Krievijas vesturi. Tikai atceras to kas esosa bridi izdevigi. Saistosi ir tas ka Eiropas dokumentos kuri nosoda Krieviju par agresiju pret Gruziu raksta ka Krievu argumenti iebrukt Gruzija ir UZMATA TIE PASI ARGUMENTI HITLERS LIETOJA LAI IEBRUKT POLIJA UN CHECHOSLOVAKIJA Pec definicijas ekstrem nacionalisms ir Fascisms. Krievi ir baigie fukn fk Fascisti
bernu bars
b
Vispar jau izklausas smiekligi- pashi vicinamies ar lozungiem un notam, izsakam parmetumus Krievijai attiecibas ar Gruziju, pec tam sezam ka tads bernu bars pretii vetsniekam un kautrigi prasam- a kas tagad bus? Vai mums gadijumaa nesados pa dibenu, ka shitaa uzvedamies? Morale- domaa ar galvu, pirms kaut ko dari, lai nav jabaidas no sekam.
Žuks
Ž
Runāt viņš var visu ko, bet ne jau viņš kaut nosaka, bet tikai izpilda... Tomēr viņa un viņa saimnieku āža kāja spīd cauri pamācošajā runas veidā kā mums jāuzvedas un kas nav jādara. Parasts deržimordisms.
Bins
B
papildināta - Klimovičs: Gruzijas pilsētās šorīt iegājuši Krievijas tanki Atis Klimovičs Tbilisi Trešdiena, 13. augusts (2008) 12:47
Dille
D
Šitā krīzes retorika normālā valodā saucas DRAUDI. Bet vispār smuki skan, varbūt Riekstiņš to var latviskot, piemēram, ziepēs nokļuvušā izrunāšanās, vai tml
Berta
B
Krievija nedraud, Krievija nogalina bez draudiem. Tā teikt, bez liekām ceremonijām.
Viesulis
V
Vešņakovs, trešdien tiekoties ar Saeimas Ārlietu un Eiropas lietu komisiju deputātiem, atkārtoti sacīja, ka "nekādi draudi no Krievijas nevienam nedraud", un aicināja atkāpties no vēsturiskajiem stereotipiem par Krieviju kā par agresoru. ------------------------------------------------- --------------------------------------------- Vēsture un tagadne pierāda pavisam pretējo, biedr Vešņakov! Pēdējās nedēļas notikumi un Krievijas teksti vien norāda, ka Krievija turpina dzīvot ļoti senā pagātnē. Diemžēl ticēt Krievijai ir tas pats, kas ticēt meļu konkursa 1. vietas ieguvējam.
MIkus
M
Nu vārdi, ka Krievija nevienu neapdraud un nevienam negatavojas usbrukt šajā situācijā ir ciniski !!!
Latvijas Nekrietneļu Televīz
L
Interesanti gan, kāds ir taukmūļu-gazpromizētāju mērķis mēģinot sēt paniku Latvijā? Kabatas kvaukšķītis LNT jau gatavo satriecošus sižetus vakaram. Nožēlojama televīzija. Vakar no rīta 900 sekundes vairākkārt nekrietni meloja, atkārtojot, ka naktī "Gruzija kā valsts ir kritusi". Šorīt baida ar tankiem Latvijā. Aizverieties tak, pretekļi!
@
@
Kā Tev šķiet, kāpēc Krievija tā spiež te iekšā un mūsējie Trojas zirga ganītāji arī pieņem t.s. kultūras palīdzību - grāmatas par pareizo vēsturi, kultūras centrus, sākotnēji bezmaksas abonējamu satelītTV ar 200 kanāliem, visiem krieviski?
@
@
No valodniecības jomas skatoties, "nekad", "nevienam", "nekādi" ir pārspīlējumi, arī psiholoģiski. Garām. Man par Krievijas ārpolitiku viss ir skaidrs. Man tik nav skaidrs, uz ko viens pats uz Ķīnu aizskrējušais Zatlers vēl cer, kā prezidents. Ka mēs paliksim savās vietās, bet šis Ķīnā?
edgars
e
Nu, protams! Uz latviešu apdzivotajiem apgabaliem (Kuldīga, Saldus) Krievijai pretenzijas nav. Taču Latvijā dzīvo ļoti daudz krievu sooķečesviņiku. Daugavpilī 90%, Rīgaa 60%. Tā kā situācija nav tik vienkārša. Piemēram ar Daugavpili. Krievijas "palīdzība" Daugavpils reģionam, kas rezultētos demokrātiskā pašnoteikšanās aktā, nav nekas nereāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas