Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

VID uzsāk kriminālprocesu pret KNAB amatpersonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Skumji paliek , ka VID vadībā ir tādi cilvēki kā Jakāns un Vaškevics. Šādas apšaubāmi ierosinātas krimināllietas nākotnē varētu parādīties arvien vairāk, kuras nekādu reālu labumu valstij nedod, tikai realizē TP lielo nepatiku pret KNAB. Kur tad palika Juraša lieta? Vai nevajadzētu KNAB izmeklētājam atvainoties par apsūdzībām, kuras izčākstēja tāpēc, ka nebija pamata. Tā ir valsts resursu klaji nelietderīga tērēšana un tendencioza KNAB reputācijas graušana. Ja ASV neuzstātu par korupcijas apkarošanas nepieciešamību, tad koalīcija jau sen būtu KNAB likvidējusi.
ZBL
Z
Izmantojot Jūsu leksiku ar Repšes lietu budinājās Kalvītis, Lagzdiņš , Ždanoka un pārējā šļura, kas izveidoja parlamentāro izmeklēšanas komisiju un pieprasīja dokumentus, kuru dabūšanai bija jauzsāk kriminālprocess. Tā kā nu nevajag nu glumi melot! Tā vietā lai strādātu kliķe to vien tik darīja, ka meiģināja graut vienu partiju, jo tā bija pret valsts izzagšanu.
ZBL
Z
Droši vien izčākstēs tā pat kā Juraša lieta.
Nūģis
N
Tu laikam no tāda paša kantora, ja spēj apvainot cilvēkus ,kas reāli strādā, bet laiks būtu Knābim papētīt ,kur Vida "godīgie" dzīvo- tētuku un radiņu it kā piederošās mājās, vai arī pussievām un piegulētājām "piederošos" īpašumos uz kuriem lepni dodas ar valsts aututransportu, bieži arī vēl šoferis pie stūres, jo lieli kungi un bieži ar promilēm, nevar taču braukt paši,un visu dienu taču šoferim jāvadā sievas,brūtes un bērni .Izdevīgi taču, valsts benzīns, valsts mašīna, savu nevajag un vēl var uzņēmējus čakarēt par katru nieku- degvielas čeku vai maršruta lapu, bet pašus taču pieved pie pašām Smilšu ielas durvīm par tūkstošiem vērtām caurlaidēm....un tā katru dienu tūkstoši izkūp gaisā vadājot braukājot .....Kad tad ir laiks domāt par iekasēšanu, ja tā jācīnās par saviem personīgiem labumiem no valsts budžeta....... Bet vai tad vismaz izdevumi nebūtu jākompensē vai papildus labumi jāapliek ar iedz.ien.nodokli? Kāpēc vispār tiem kuri sēž Centrālajos aparātos un neko nekasē un nebauda vajag katram mašīnu? Un tad lielummānija tik liela, ka aizmirstās, ka saradies daudz liekēžu, kas izmanto ierēdņa privilēģijas arī publiski izrēķinoties ar citām valsts iestādēm, bet korupcija savā plaukst un zeļ, redz Latgalē atkal muitnieks saņemts ciet, jāmeklē kur paaugstināt amatā par stratēģi....
grenadīns
g
To zagļu kantori, kas maskējas zem korupcijas apkarotāju karoga sen vajag ar jaunu slotu izmēst!
Gusļiks
G
to AD ``Atceraties, kā savā laikā grauzās ap Repši arī ar "IESPĒJAMĀM nelikumībām", kuru, kā tas vēlēk izrādījās, vienkārši nebija`` Liekas, ka pats esi aizmirsis, kurš tad budinājās par Repšes darījumiem? Tas bija tavs mīļais KNABs. Ko viņi panāca, neko. Laikam vienīgā lieta, kas saistīta ar jēlīšu partiju un kuru KNABs ir novedis līdz galam, ir Zelta Audera lieta, kura savā būtībā ir Čibuku pagasta iecirkņa inspektrora līmeņa lieta.
Jānis
J
Nu ko, šai amatpersonai arī 250 latu sodu, kā mūsu zatleram un tālāk par prezidentu! Nevar jau iedomāties, ka KNAB ir kāda dieva radīta iestāde, tāpat tur strādā cilvēki un pelavas no graudiem ir jātsijā visur. Vienīgi žēl, ka švaki strādā pašattīrīšanās, vai iekšējais uzraudzības departaments. KNABam pašam būtu jāpamana, ka viņu cilvēks ceļ 3 stāvu māju. Un pārkāpumu gadījumā jāierosina lieta vai jāpalūdz aiziet no biroja. Savādāk tā jocīgi sanāk un cilvēkiem, kuri ziņām lasa tikai virsrakstus un pēc tiem arī balso vēlēšanās šāda KNAB nolaidība pašiem pret sevi ir graujoša biroja prestižam. Ziņas par biroja darbiniekiem un vērienīgiem kredītiem izskanēja presē un TV jau pirms kāda pusgada, būtu bijis labs brīdis saslaucīt savus netīrumus vismaz tad. Knab ir vajadzigs, bet žēl, kā viņi tagad rīkojas Vairas lietā un atļauj paši sevi čakārēt VIDam....! Prestižš zūd lēnām, un ko tad darīs?!
klusais
k
Diena jau kādu laiku ir stipri sadzeltējusi virs pieklajības normām.
nelielrīdziniece
n
Tagad saprotu kādēļ kad atbraucu pie radiem uz Jūrmalu vairs neredzu "Dienas" avīzi uz virtuves galda. LAvīze. kas to ir atvietojusi, it kā nav man pa prātam, bet spriežot no šī tik jocīga raksta "Dienā" - taču mums visiem labāk mūkt prom no dzeltenžurnalista praksēm. Acīmredzot "Dienai" nav kaunas par to, ka iespieža rakstu par safantezētām būtnēm. Vai "Dienai" patiešam tas svešs jēdziens, ka ir jābūt konkrēts vārds un uzvārds iespiests rakstā, lai lasītāji to laikrakstu ņemtu nopietni?
mīle
m
Diena tik ļoti iestājās par nezagli Loskutovu it kā skaidrāks par skaidru nav ,ka KNABs ir briesmīga laupītāju bedre.Kāpēc Diena negrib saviem lasītājiem pastāstīt cik miljardus latu mūsu valstij izmaksā KNAB UZTURĒŠANA.Vai valstiski izdevīgāk nebūtu to naudu izmaksāt policistu un skolotāju algās.Pastāstiet cik rentabla šī iestāde ir?
WALA
W
Nē nu es ar sāku reāli pamanīt VID darbu, par cik manis īrētajā dzīvoklī ir reģistrēta firma tad saņemu intersantu pastu, izskatās ka mazliet sāk arī sīkos viltniekus bakstīt, jo tas kas man te ir pienācis ar ir par NĪ jautājumiem. Pozitīvi, vismaz kaut kas, jo ja nesāks ar "mazajiem", tad nez vai vispār ar kaut ko sāks. ;)
ciniķis
c
Tik tiešām mentu kari. Būtu labāk nevis viens pret otru karojuši, bet visi kopā pret zagļu un prihvatizatoru bandām, kas sasēdušās saeimā un ieliktas lielākajos amatos.
Oskars
O
KAD VID SĀKS PĀRBAUDĪT SAEIMAS deputātus un domniekus,kā arī visus MINISTRUS.
vai
v
tad repsēni atkal satraukušies,ka viņu nedarbi parādās sabiedrībai.Nu neesat jūs balti un pūkaini,tādi paši kā visi.Tautas partija pret jums ir eņģeļi.
Ērglis
Ē
Izskatās gan pēc trulas atriebības. Saderam, ka kriminālprocess netiks novests līdz galam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas