Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotība krustcelēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
treknis
t
Šodien , tā nu sanāca , izlasīju Sestdienas Zandera komentāru - prognozi par to , ko teiks vakarā Zatlers.Māra prognoze - visu ko , bet parlamentu neatlaidīs. Un šodien šis jefiņš man stāsta , kas notiks tuvākā pusgada laikā ar Vienotību. Šim puisim ir jāizšķiras vai viņš ir žurnālists / bet tad nav skaidrs , ko viņš te muld , kā pa ķešu un viņš vēl nav padzīts no Dienas / vai politiķis , kurš organizē priekšvēlēšanu kampaņu ! p.s. ļoti iespējams , ka žurnālists Māris ir , ja tāda ir žurnālistu misija -muldēt bez jēgas un atbildības , jo rādio ta var ,aiz mēles jau nenoķersi ,bet avīzi var ne tikai izlasīt , bet ari pēc tam uzrakstīt ,ka šādi muldoņas - manipulatori ir muldoņas-manipulatori.
degvīns
d
Principā neesmu nevienas partijas piekritējs, bet vēl mazāk man ir cerības, ka uzradīsies kāds jauns spēks. Te runā, ka Zatlers varētu dibināt jaunu partiju, bet paskatieties taču patiesībai acīs - nav šis kungs līderis (vismaz liela mēroga līderis), la kaut ko jēdzīgu nodibinātu un turklāt vadītu. Eiforija par Saeimas atlaišanu pāries un visi V. Z. cildinātāji atklās, ka arī šis karalis ir kails. Lielākā nelaime ir ne jau partiju mazspēja vai oligarhu uzkundzēšanās, bet nepārtrauktā cīņa pret kaut ko - pret sorosītiem, pret tumsas spēkiem, pret krieviem u. t. t. Beigās iznāk tikai karš par vietu pie siles.
Svins
S
Te jau arī slēpjas tas, kāpēc es neatbalstu Zatlera lēmumu. Vienotībai jau pirms septiņiem mēnešiem vajadzēja zināt atbildes uz šiem pašiem jautājumiem, kurus Zanders šajā rakstā uzdod. Kas liek domāt, ka pēc ārkārtas vēlēšanām Vienotībai būs vairāk vai labākas atbildes uz šiem jautājumiem? Nebūs. Un beigu beigās nav izslēgts, ka pēc ārkārtas vēlēšanām valdībā būs ZZS un SC. Par šito es visdikāk baidos, dikti, dikti baidos. Nobremzēsies progress valsts budžeta konsolidācijā, par finanšu ministru būs aktal kāds nothing-special-veidīgais utt. Un tad mēs visi korī varēsim teikt - paldies tev Valdi!
mazais lauksaimnieks
m
Šīs jaunās vēsmas Latvijas politikā,ko tagad atgādina V.Zatlers,ienesa Jaunais laiks Eināra Repšes vadībā.Jaunais laiks bija pirmā partija,kas atklāti sāka runāt par oligarhu ietekmi un valsts izzagšanu!Pateicoties Jaunā laika cilvēkiem,Latvija ir pārvarējusi krīzi un nav pieļāvusi totālu ES līdzekļu izsaimniekošanu! Nevajag pārmest Dombrovskim,ka viņš meklējis atbalstu vēlētāju atbalstītajā ZZS,drīzāk jāaicina tautu,lai apdomā,ko vēlēt par sava likteņa noteicējiem!
Joks
J
Patiesība. Vienotība savā šizofrēnijā ir paveikusi maksimāli iespējamo - iesaistījusi savās rindās sorosiešus un atrodas ļoti ciešās vārdā nosauktu un nenosauktu oligarhu skavās (kas ietekmē, kas finansē). Kur vēl trakāk? Visi trīs varas centri vienkopus. Tādu vinegretu spēj izturēt vienīgi miskaste.
dreebe
d
Vienotie kretīni
Juris
J
Īstie vārdi- reāla atbildība. Manuprāt tā ir Vienotības lielākā problēma. Ir daudz vārdu, bet ne- vienmēr tiem seko darbi. Kopēja valdība ar ZZS, kuras lēmumi bieži vien ir sabiedrībai neizskaidroti kompromisi. Arī pašas Vienotības rīcība bieži nonāk pretrunā ar iepriekš deklarētajiem principiem. Šobrīd ir kritiskais "būt vai nebūt" brīdis. Ja Vienotība spēs pārvarēt iekšējās domstarpības un apvienoties partijā tā noteiktu būs pārstāvēta jaunajā Saeimā un valdībā, ja nespēs, tad tai ceļš uz politisko kapsētu.
opis no laukiem
o
Izeja varētu būt orientācijas maiņa,nē ,nē ne seksuālās,bet politiskās - no sulainiskas izdabāšanas starptautiskajiem aizdevējiem un ārzemju investoriem uz kalpošanu savai tautai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas