Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Vienotībai" jaunajā valdībā varētu būt astoņi ministri, ZZS - pieci

Apvienībai "Vienotība" jaunajā valdībā būs astoņi ministru portfeļi - veselības, kultūras, ārlietu, tieslietu, finanšu, ekonomikas un iekšlietu ministra amati, kā arī aizsardzības ministra amats, kas apvienots ar Ministru prezidenta biedra amatu Latvijas prezidentūras Eiropas Savienībā sagatavošanai, un to, visticamāk, ieņems Artis Pabriks (SCP) – tā pirmdien ziņoja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.

Līdz ar to Kristovskis topošajā valdībā varētu ieņemt ārlietu ministra amatu. Iepriekš uz ārlietu ministra amatu pretendēja arī Pabriks.Savukārt partneriem topošajā koalīcijā - Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) - "Vienotība", iespējams, piedāvājusi ieņemt piecu ministru amatus, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.ZZS piedāvāti zemkopības, satiksmes, izglītības un labklājības ministru amati, kā arī apvienotās Vides un reģionālās attīstības ministrijas vadība.Nav ziņu, kādi amati ZZS piedāvāti Saeimā, bet ministru portfeļu sadalē tiek ņemti vērā arī šie posteņi. Piemēram, neoficiāli tiek minēts, ka vienlīdzīgi ministra amatam tiekot vērtēts Saeimas priekšsēdētāja krēsls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas