Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Vienotības politiķis prognozē "olšteiniešu" izšķīšanu citos politiskajos spēkos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lieldienas
L
Tak stāsts jau ir ne jau par šestjorku nākotni, bet par to, ka Vienotības Zaķis pēdējā laikā pasācis par sevi uzkrītoši atgādināt. Izskatās, ka gatavojas startēt tuvāk silei, tpū, kļūt par cienījamu ministru.
un viņu ģimenes
u
visi 'sūdi uz kociņa', arī kikas..............Latvija maza.
ak jā
a
un falšais naids ar ļļļļiļļļku un zagleru, nu tas ir cirks...labi iestudēts cirks.
nav jau cita kursa
n
kā Vienotības. Pārējie visi debīļu un zagļu virzieni. Padomājiet lēnām..........par sķelēm aviniem antonoviem šlersariem lembjiēm karggieniem...........visi no ludzas, visi zagļi
Vārds
V
Vienotība iet to pašu kursu, tikai ar citiem naudasmaisiem.
  • 1
  • 0
ta teikt
t
Vienotības reliģijas sludinātāji visur
K-K
K
... Ari sim Dzintaram patiesiba, ka sabiedriba pieprasa latviesu veletaju konsolidaciju - visaugstaka mera !!!! ... Nakosa 12 Saeima bus tikai cetras partijas : V + NA = 63 % ZZS = 11 % SC = 19%
Vārds
V
Tieši padcilvēks nespēj saskatīt, ka v viņam taisa uz galvas visnekrietnākajā veidā. Vienotība ir naudasmaisu partija un neviens bauris pēc būtības nedrīkstētu balsot par vienotību, bet tomēr balso. Balso par regresīviem nodokļiem, par pabalstiem bagātniekiem, pensijas vecuma paaugstināšanu un zemiem nodokļiem miljonāriem. Politiskās šizofrēnijas epidēmija valda Latvijā.
  • 2
  • 0
hui--->Fui
h
Tas atkal celsies. Partijai, kas ir valdībā, vienmēr reitings krīt, jo padcilvēks to vaino par visām savām nelaimēm, arī ja brūte to pamet. Nākošreiz beidzot būs pirmā tiešā, latviskā valdība, jo stiprākais partneris nebūs laipojošā Vienotība, bet Nacionālā Apvienība.
  • 1
  • 3
Fui
F
Tavai V katastrofāli krities reitings!
  • 3
  • 2
Jukums
J
Olšteins no savas nodevības uzspiestā zīmoga jau vairs nekad neatmazgāsies, par Siliņu es teiktu, ka viņa ir ļoti laba (varbūt pareizak - nožēlojama) ilustrācija Nīčes idejām - respektīvi, kā vardarbību pārcietušais pats kļūst par varmāku un lieto tieši tos pašus paņēmienus pret citiem (šajā gadījumā pret visu sabiedrību), kuri ir tikuši lietoti pret viņu pašu, nevis mēģina ko mainīt lai tādas situācijas vairs nekad neatkārtotos. Piebildīšu, ka Sprīdīti vairs neskatos tieši tāpēc, ka viņas tēlojums tajā jau pēc būtības ir melīgs - vienkārsi nespēju to skatīties, zinot reālo turpinājumu. Īpaši nepārliecina arī Valainis un tas skaistumkonkursu dalībnieks, lai gan viņi vismaz tik ļoti nekrīt acīs. Par pārējiem diviem pārak maz informācijas lai ko spriestu. Faktiski jau šis sešinieks ir tik nožēlojams, ka pat nesaprotu kas viņus vēl saista kopā!?
Vārds
V
Spalvainās rokas scenārijs viņus saista kopā.
  • 1
  • 0
pa
p
Olšteins un viņa līdzskrējēji nodeva ne tikai savu partiju, bet arī savus vēlētājus.
polītologs Trīslauks
p
Cerams, tikai, ka viņi "nepiešķīst" SC (Svoloču Centram) vai viņu sabiedrotajiem ZZS.
Tautietis
T
Patiesība prognozējama Vienotības kā starptautisko finansu oligarhu un banksteru marionešu neiekļūšana nakošjaās valdībās. Jo viņi strādā arzemju banku sistēmas labā veicot genocīdu pret Latvijas tautu. Nav redzētas darbības kas būtu vērstas Latvijas iedzīvotāju un uznēmēju interesēs. Līdzšinējā politika norāda ka Vienotība nespēj aizstāvēt ne Latvijas ekonomiskās ne Politiskās intereses. Tas norāda uz šī politiskā spēka politisko mazspēju un ka tos interesē tikai savi amati un politbiznes.
Aivars
A
Ko tu muldi, šo es nolīgu lai raksta pekstiņus. Un skaties, cik daudz krustiņi!
  • 2
  • 1
Šlosers
Š
Ta nē jau.Tas ir manējais
  • 2
  • 3
piķis
p
Atkal viens šķēlists izlīdis no politiskajiem Getliņiem te klaigā.Škic atpakaļ.
  • 5
  • 5
pretīgi
p
dzirdot šo Olšteina vārdu un pārējos šeštjorkinus.Sekretāra vietu viņš dabūja tāpēc,ka uzspridzināja Zatlera partiju.Nebūtu viņš šajā sarakstā,nebūtu arī ievēlēts.''Nožēlojams cilvēks''.Gan jau viss nāks atpakaļ.Tauta nodevējus nemīl.Tāds pats liktenis arī gaida pārējos''atkritējus.HA,HA.
archivārs
a
Uzspridzinot Zatlera partiju.Olšteins izdarīja ļoti lielu pakalpojumu Āboltiņai,Jaunupam,Lembergam... Kaut kādā veidā šis parāds būs jāatmaksā.
Ra
R
Man tie Olshteinieshi pie kaajas, ja vinji arii izskjiidiis citaas partijaas, no sevis izveeleetaas, partijas saraksta, noteikti sviitroshu! Nav uzticami!!!
hm
h
Pilnīgi piekrītu. Jebkurai nopietnai partiaji tādi pērkami "gudrinieki" var nodarīt tikai sliktu. Ja nodeva vienreiz, nodos arī otrreiz.
  • 8
  • 0
sets
s
veci pasēdi bišk uz diētas , savādāk Tevi drīz ar urbanoviču jauks.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas